عجله نکن ناموجود شد![]()
عجله نکن ناموجود شد![]()
سلام
طبق درخواست شما عزیزان دیروز و دیشب دو تا کلیپ کوتاه با گوشیم تهیه کردم.حجم هر کدوم 154 مگ هست.از دیشب گذاشتم آپلود بشه با این اینترنت کلنگی که من دارم.الان اومدم منزل که براتون لینکش رو بزارم ،پسرم یه بازی ران کرده بود که نمیدونم چرا هنگ کرد.هر کاری کردم بیرون نیومد مجبور شدم با ctrl Alt Delete بازی رو ببندم که اشتباهی پنجره موزیلام رو هم بستم
خلاصه مجبور شدم دوباره فایلها رو آپ کنم.
اگر زنده باشم انشاءالله فردا براتون میگذارم.
خب جناب کامران خان عزیز،والا در مورد مشکلی که گفتین ظاهرا اینگونه هست.یا باید با فابریک نصب کنید یا تبدیل های ولتاژ به RCA جنس خوب گیر ربیارید که زیر 200 تومن هر یدونه نیست.
نه میتونید درهای عقب هم کامپوننت 13 نصب کنید من به خاطر کاهش در هزینه تون عرض کردم.چون ساب رو حتما لازم دارید شک نکن.کامپوننت به هیچ عنوان نمیتونه وظیفه ساب رو انجام بده.
در مورد باکس هم M 10 Vb قیمتش هست
اگر بخواهید دو جفت کامپوننت نصب کنید باید برای ساب آمپ جداگانه تهیه کنید که از گلیدن متسافنه کاائی نمونده و باید به یه 5602 پایونیر این کار رو النجام بدیم.قیمتش هم 420 تومن هست و یه کابل RCA هم برای اون اضافه میشه 35 تومن.
سلام ممنونم از لطف و محبت شما.
بدون شک کن وود جزو پخشهای با صدای گرم هست و اون تیزی کامپوننتهاتون رو میگیره.یه 7056 بگیرید.اگر خواستین 570 قابل تهیه هست.
سلام حامد جان.
به طور کلی هر چقدر Cone Area ساب ووفرها کوچکتر میشه کیک بیس و. بیسهای تقه ای بیشتر میشه و در عوض اجرای فرکانسهای پائین کاهش می یابد.
متاسفانه RS08 تموم کرده شرکت وگرنه بدون شک دو تا RS08 واقعا صدای خوبی بهتون تحویل میداد.
اما چون ماشین هاچ هست دو تا M10 هم واقعا بیداد میکنه. من دوستم یدونه M10 تو سیلد داره تو 206 بسیار عالی میکوبه دقیق و پر قدرت.البته آمپش رو فروخت وگرنه هماهنگ میکرد صداش رو بشنوی.
در هر صورت با توجه به نوع خودروهر دو انتخاب عالی هست.
این xelon هایی که تو محصولات پخش کنوود تو بازار فعلی میبینید فقط بازار گرمی هست.اون xelon های اصلی که سر و صدا به پا کرده بود نیست.
x400 صدای خوبی نداره.7056 گزینه بهتریه و ارزش خرید بالاتری داره.
روی آمپیلی تنظیمات روی فول کراس هستش چون فقط یک جفت باند هست . و lpf hpf از روی پخش تنظیم میشه .
فقط hpf روی 80 خیلی اکی هست مشکلی هم نیست .
حالا این lpf روی چند باشه ؟ از 50 تا 120 داره ؟ روی چند باشه ؟ روی 100 یا اینم 80 بذارم ؟
سلام صبح دوستان بخیر.
اینم هم کلیپ صوتی از سیستمم.حجم هر فایل 154 مگابایت هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بهتره از روی آمپ ف ی ل ت ر بدین. بین 80-100 قرار بدین.
سلام اقا حمید گل
اقا فقط میشه گفت محشره
فوق العادس. . . . .
امیدوارم همه بتونیم یه روزی همچین سیستمی روس ماشینامون ببندیم. . . . . .
ممنون حمید خان که سوالات ما رو با صبر و حوصله و بطور کامل جواب میدید. فقط با عرض پوزش قیمت باکس رو من متوجه نشدم
باز هم از زحمات بی دریغ شما سپاسگزارم انشالله که بتونیم روی گل شما رو هم زیارت کنیم
مبارک باشه حمید خان
حمیدخان خیلی ردیفه. خیلی خیلی مبارکه. ارزش این همه مدت با موبایل سرکردن رو داشت
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)