برای سات سرباز های دیگر بجز اپگرید Barracks باید Smithy را هم اپگرید کنید و به جز ان در داخل بخش Smithy چندیدن گزینه فعال کردن و افزایش لول سرباز و چیزهای دیگر موجود است که بعدا باز اضافه می شود.
برای سات سرباز های دیگر بجز اپگرید Barracks باید Smithy را هم اپگرید کنید و به جز ان در داخل بخش Smithy چندیدن گزینه فعال کردن و افزایش لول سرباز و چیزهای دیگر موجود است که بعدا باز اضافه می شود.
بببینم ترایبت کو ؟منهدم شد؟
الان داری با چند نفر می جنگی؟
ببین اون ترایب دیگه چه احمقایی هستن.یعنی نمیتونن رو دو نفر یه coop بزنن و تو یه دقیقه نوبلشون کنن!!!
اگر این پیام مسخره Session expired
تموم نشه من این بازی رو شاید ترک کنم! توی کمتر از 1 دقیقه دو بار باید وصل بشم
این پیغام صرفا جهت راه رفتن روی اعصاب شما بوده و هیچ کاربرد دیگری ندارد.
باید بفهمیم چه موقع این پیغام ظاهر میشه.
برای من بیشتر وقتی چند تا رالی پوینت رو توی چند تا Tab مختلف باز میکنم این میاد.
من کش و کوکی ها رو پاک کردم و دوباره لوگین کردم.
فعلا درست شده. شما هم این کار رو بکنید.
سلام بچه ها.سبان برگشت ولی متاسفانه یه خبر بد.
bleach1111 که یکی از اعضای سابق فایت و فعلی کریپت بودش و جزو وفادارترین و فعال ترین افراد توی فایت بودش توی تصادف اتومبیل درگذشت.
البته لفظ خودکشی در اینجور موارد بیشتر مصداق داره.
این بابا وقتی شنیده که ترایبشون میخواد با BDR بجنگه ترجیح داده خودشو بکشه.
نه مصطفی جون.کریپت اصلا قرار نبوده با بی دی آر بجنگه.ما فقط دانگون رو از ترایب شما میخوایم که میگیریم.بی دی آر حریف کریپت نمیشه هر چند کریپت اصلا برنامه خاصی برای جنگ نداره و اعضا دارن تک تک میجنگن.سبان هم اسم همه روستاهاشو گذاشته for bleach
راستی مصطفی اگر میتونی یه مقدار چوب و کلای بفرست به تک روستام.تا فردا آنلاینم ولی بعدش دوباره میرم
من که دیونه شدم
ولی دقیقا منم که چند تا رالی پویت و با هم باز میکنم این پیغام میاد
منم الان زدم پاک بشه
خدا کنه درست شه
جدی ؟
از طرف من به سبان و بچه های قدیمی که منم خیلی ناراحت شدم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)