تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 942 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در پي اعلام تغيير نحوه محاسبه تعرفه مكالمه سيم كارتهاي دائمي و اعتباري ايرانسل بهاي اين نوع سيم كارتها در بازار تا حدودي كاهش يافت و متقاضيان سيم كارت اعتباري بيشتر تمايل به خريد تاليا و يا سيم كارت معمولي دولتي نشان مي‌دهند. به نقل از فعالان بازار، در بازار امروز تهران بهاي سيم كارت دولتي و سپس تالیا نسبت به ايرانسل افزايش اندكي داشت. در بازار امروز سيم كارت دائمي صفر ايرانسل كه پيش از اين 135 هزار تومان خريداري مي‌شد در حال حاضر حدود 120 تا 125 هزار تومان خريداري مي‌شود. سيم كارت كاركرده اعتباري اين شركت نيز اكنون 15 هزار تومان خريداري مي‌شود.البته ميزان خريد و فروش سيم كارت ايرانسل نسبت به ماه گذشته كاهش يافته است. در بازار امروز استقبال از سيم كارتهاي دولتي و تاليا بيشتر شده است. در بازار امروز تهران سيم كارت‌هاي صفر تاليا تا 70 هزار تومان خريد و فروش مي‌شود. بهاي سيم كارت دولتي با كدهاي دو ، سه، چهار، پنج، شش و هفت به ترتيب 500 هزار تومان، 400 هزار تومان، 310 هزار تومان، 325 هزار تومان، 315 هزار تومان و 290 هزار تومان خريداري مي‌شود. اين در حالي است كه بهاي همين كدها در اوايل ماه گذشته به ترتيب 470 هزار تومان ، 460هزار تومان، 320 هزار تومان، 350 هزار تومان، 320 هزار تومان و 310 هزار تومان بود.بهاي فروش سيم كارت صفر در بازار نيز 10 تا 20هزار تومان بيشتر است. بهاي خريد و فروش سيم كارت كار كرده نيز 10 تا 30 هزار تومان ارزانتر است.
    ---------------------------------------

آگر کسی با عقل سالم به این موضوع نگاه کنه میبینه شکایت از ایرانسل به ضرر ما و به نفع تی سی ای و تالیاست
    بجای اینکه تلاش کنیم از خدمات بی ارزش و تحمیلی تی سی ای راهت بشیم به همین زودی دوباره داریم برمیگردیم سر جای اول
    ببینید ایرانسل اعلام کرد علاقه ای برای طرح ثانیه کردن نداشته این تحمیل شده به ایرانسل
    از ایرانسل باید به اندازه خودش توقع داشت ایرانسل یه بچه 1 ساله هستش
    این واقیت هیج نهاد دولتی با ایرانسل همکاری نمیکنه
    ایرانسل ماله بابام نیست بخدا شرکت منم نیست منم توش کار نمیکنم تنها حدفم اینه که از خدمات تحمیلی فرار کنم کنیم
    شرکتهای خصوصی اگه توی ایران فعال بشن بی کاری از بین میره
    مملکت پیشرفت میکنه
    منو شما باید 3g داشته باشیم.
    اگه شرکت های خصوصی روی کار بیان خودمون سازنده تجهیزات مخابراتی میشیم
    سازنده بهترین ماشینها
    سازنده همه چی اما دولت هیچ وقت نمیتونه موفق باشه تو این زمینه
    تمام پیشرفت امریکا المان انگلیس و... مدیون شرکتهای خصوصی هستن
    من از شرکتهای خصوصی غیره انحساری حمایت میکنم
    وسلام

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اولا که تهران 90% حل شدست !
    دوما بعد از تهران اصفهان در ارجهییته یا شهرای کوچیک دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
    من میدونم در ضمن من اصفهان رو دوست دارم
    اما مشکل ایرانسل در اصفهان مشخصه
    اصفهان عزیز چون تاریخیه و دکلهای ایرانسل میتونه به بافت تاریخیه شهر صدمه بزنه به این دلیل تاخیر داشت
    البته من اینو تو اخبار خوندم از خودم در نیاوردم

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

سمان چی شدددددددددددددددددددددددد د

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

منظور همون سمنان نمیخوان این شهر پوشش بدن

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

سلام به همه ايرانسليهاي عزيز
    ببخشيد كه تند شروع مي كنم . بابا نمي دونم اين ملت چرا انقدر نفهمند يا خودشونو به نفهمي مي زنن .
    كدوم افزايش قيمت ، مسخرشو دراوردن ديگه مخصوصا اين 20:30 عوضي
    هر كي ثانيه اي دوست نداره برگردونه به همون دقيقه اي ، ديگه اين حرف وحديثاي مسخره رو نداره كه
    من كه با ثانيه ايش خيلي موافقم چون برام به صرفه تره ، هر كيم مكالماتش طولانيه دقيقه ايش كنه
    اين 20:30 آشغال نمي دونم از كي خط مي گيره ، هر روز يه خبر مسخره از ايرانسل بايد بگه و ذهن مردم
    رو نسبت به ايرانسل بدبين كنه ، آقا هميني كه هست كسي نمي خواد بره بفروشه اون دولتي مسخره رو بخره
    و پوزشو بده (اگه پوزي داشته باشه) والسلام .
    خب مگه چیز بدی گفت؟
    ایرانسل باید تعرفه اش رو ثانیه ای می کرد با همون قیمت قبلی.
    واقعیت رو قبول کنید که با این کارش، خیلی تو سر ایرانسل می خوره و خیلیا رو مایوس می کنه.
    فروش خودش رو به میزان قابل توجهی پایین آورد.

من خودم به شخصه اصلا با تعرفه ایراانسل مشکلی ندارم . فقط و فقط کیفیت خدمات مهم هست و آنتن دهی . ایرانسل مشکل آنتن دهی را در همه جا برطرف کنه و همین طور ایرادات شبکه را و sms را به نظر من تعرفش را بکنه دقیقه ای 100 تومان و هر Sms را 20 تومان ولی کیفیت شبکه را به شدت بالا ببره .
    دقیقاً
    بابا کیفیت ارائه بده، دقیقه ای 100 تومن بگیر.
    وقتی نمیشه زنگ زد و اس ام اس زد، اینش آدم رو می سوزونه.

به خدا امروز بعدازظهر که اومدم خونه، 4 خط آنتن داشتم (از 5 خط). هر چی با تلفن ثابت شماره خودمو گرفتم، همش یا اشغال بود، یا بوق های عجیب و غریب میزد. بیش از 10 بار تلاش کردم تا گرفت.

گیریم تهران شلوغه و خط راه نمیده، خرم آباد یکی از جاهایی هست که شاید کمترین فروش ایرانسل، مال اونجا باشه.

برادرم اونجا دانشجو هستش و عملاً نمیشه باهاش تماس گرفت. خودش میگه: آنتن فوله ولی همه میگن نمیشه شمارت رو گرفت.

والا خیلی مسخره است.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض بي‌اعتمادي به قبوض ارتباطات سيار

علي شميراني - به اين جملات توجه كنيد: «يقين دارم كه اين مبلغ به اشتباه محاسبه شده چون من استفاده چنداني از تلفن همراه نداشته‌ام» يا اين جمله: «من به مبلغي كه در فيش‌هاي تلفن‌همراه لحاظ مي‌شود، اعتماد ندارم و هميشه قبل از پرداخت قبض براي اطمينان از اين مبلغ به اداره مخابرات مراجعه مي‌كنم.»
    يا اين جمله «با اين وضعيت گويا ما هيچ نقشي در كنترل هزينه تلفن‌همراه نداريم و ارتباطات سيار به ميل خود اين هزينه‌ها را محاسبه مي‌كند.»
    آيا جملات بالا براي شما هم كه يكي از 15 ميليون مشترك شركت ارتباطات سيار هستيد، آشنا نيستند؟ آيا خود شما هم جملات مشابهي را با دوستان و همكاران خود سهيم نشده يا نشنيده‌ايد؟
    اين جملات را مشتركان ارتباطات سيار در خراسان شمالي گفته‌اند. ولي يك پرس‌وجوي كوچك و نه يك نظرسنجي جامع از اطرافتان شما را نيز به پاسخ‌هاي مشابهي مي‌رساند.
    جالب آنكه عده‌اي اصولا نمي‌دانند منظور از برخي پارامترهاي هزينه‌اي در قبض موبايل چيست. «هزينه جابه‌جايي» در حالي كه شما از محل كار و زندگي خود جابه‌جا نشده‌ايد. «هزينه مكالمات بين‌شهري» در حالي كه نه به شهري رفته‌ايد و نه از شهري با شما تماس گرفته شده است.
    مجموع اين موارد روي هم اگرچه براي هر مشترك شايد رقمي بشود كه تلاش براي پيگيري و اثبات آن به همان ميزان هزينه‌ روي دست مشترك مي‌گذارد و به اين ترتيب شايد در 90 درصد موارد مشترك از پيگيري موارد مشكوك در قبض خود منصرف مي‌شود اما موضوع اختلاف‌نظر مشتركان با ارتباطات سيار يا بي‌اطلاعي مشتركان از برخي هزينه‌هايي كه بعضا به درستي نمي‌دانند براي چيست، زماني كه ضرب در 15 ميليون شود، عدد قابل ملاحظه‌اي خواهد شد.
    نكته جالب‌تر آنكه بر فرض مشتركي هم كه به طور كامل بداند منظور از پارامترهاي هزينه‌اي در قبوض هزينه چيست و قيد كار، زمان، هزينه و زندگي خود را نيز بزند تا موضوع را تا انتها پيگيري كند، بازهم نمي‌تواند چندان راه به جايي ببرد.
    چراكه يك مشترك اصولا نمي‌تواند مدارك و مستندات لازم را ارايه كند. مگر آنكه با تاييدات قضايي 24 ساعته در يك اتاق محبوس باشد و تعداد و زمان مكالمات را ثبت و ضبط كنند و در آخرماه منتظر قبض باشند تا آن وقت بتوانند اقامه دعوا كنند.
    اگرچه مقصود نگارنده در اين متن وجود اشتباهات و محاسبات اضافي آن هم به صورت عمدي نيست اما اينها مواردي هستند كه طبعا پاسخي از سوي شركت ارتباطات سيار به آنها داده نخواهد شد چراكه مديرعامل اين شركت در نشست‌هاي اخير خود از روزنامه‌نگاران دعوت به عمل نمي‌آورد تا مبادا در برابر چنين ابهامات و پرسش‌هايي قرار بگيرد.
    اگرچه شنيده شد نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و نهادهاي نظارتي و بازرسي نيز متوجه چنين مسايل و مشكلاتي شده‌اند و در اين خصوص اقداماتي انجام شده و مواردي نيز در دست اقدام و بررسي است.
    اما به اعتقاد نگارنده، اگر روزي تصميم نمايندگان درخصوص استيضاح وزير ارتباطات شكل عملي و جدي به خود گرفت، بد نيست تا هزينه‌هاي غيرشفاف و عدم پاسخ‌دهي مديران ارتباطات سيار در اين خصوص را هم به عنوان يكي از محورهاي مهم در طرح استيضاح خود بگنجانند.
    در حال حاضر كه به نامه روزنامه‌نگاران به وزير ارتباطات درخصوص عدم پاسخ‌دهي مديرعامل ارتباطات سيار، پاسخي داده نشده است بنابراين شايد از اين پس چاره‌اي جز پيگيري ابهامات از طرف نهادهاي نظارتي همچون مجلس شوراي اسلامي و يافتن پاسخ‌هاي لازم باقي نمانده باشد.
    منبع : روزنامه جهان صنعت
    Last edited by علیرضا خارجی; 05-05-2007 at 23:28.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ما شا الله بعضی ها 24 ساعته تو این تاپیک هستند
    از ایرانسل خوب میگن
    از مخابرات بد

یک بوئی میاد

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ما شا الله بعضی ها 24 ساعته تو این تاپیک هستند
    از ایرانسل خوب میگن
    از مخابرات بد

یک بوئی میاد
    من بویی حس نمیکنم. بقیه چطور؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من بویی حس نمیکنم. بقیه چطور؟
    من سرما خوردم بویی حس نمیکنم

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دور جديد يعني چي؟ تا الان كه يه دوره بيشتر ثبت نام نكردن همون رو هم هنوز واگذار نكردن؟
    راستي كسي اطلاع نداره واگذاري سيم اعتباري دولتي از كي شروع ميشه و كجا بايد بريم بگيريم سيم رو؟؟؟؟؟

اولویت ها رو اعلام کردن...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •