نه شما به كارتون ادامه بديد! شرمنده كه مزاحم جمع صميمانه تون شدم و چت كردنتون رو به هم زدم!![]()
نه شما به كارتون ادامه بديد! شرمنده كه مزاحم جمع صميمانه تون شدم و چت كردنتون رو به هم زدم!![]()
استیل که لول شیشش زدنی نیست19
آقا ببخشید اشتباه از من بود منظورم سون یا روگه نایت بود
نیس تو گیم نت ما بهش میگن استیل یه لحظه اشتباه کردم
ممنون از تذکرتون![]()
عزیز طرف اسلیترین باز نبوده...چون شما اگر براش sange&yasha ببندی بعدشم براش بش را چنج کنی طرف تو گیجی میمیرهآقا ببخشید اشتباه از من بود منظورم سون یا روگه نایت بود
نیس تو گیم نت ما بهش میگن استیل یه لحظه اشتباه کردم
ممنون از تذکرتون
بچه ها كمككككككككك
اندر شهر ما مسابقات dota بين گيم نت ها برگزار ميشه mode: -ap-- تك لاين--- دو نفره---(همه خفنها ميان **جايزه هم 2 سكه تمام بهاره****)
4تا هيرو ميتونيم از اول تا اخر برداريم وبايد هم اعلام كنيم
ما raxar----vangufel----tiny------dragon knighto -انتخاب مي كنيم
نظر شما چيه؟شما چي پيشنهاد ميكنيد؟
ببين يكتون doom يعد seven & magnator & tourmentedsoul
يا گاردين دراگون نايت نايت استايكر(اصغر شب رو ) روگ نايت
مرسي مهدي جان ( ادمين )
تیم IGM در راستای اهداف خود در خصوص برگزاری تورنومنت 5 بازی warcraft -dota all stars-fifa07-pes6-tiberium war را جز بازیهایی که برای انها تورنومنت در نظر میگیرد قرار داده است
از این رو از همه کسانی که میتوانند ما را در برگزاری مسابقات یاری دهند تقاضا میشود که از طریق سایت یا ایمل مدیر سایت تمایل خود را برای همکاری با تیم IGM اعلام نمایند
افرادی که مد نظر تیم IGM برای همکاری هستند به شرح زیر میباشد
1.صاحبان مشاغل مربوط به حوضه گیم و کامپیوتر و هر نهاد خصوصی که تمایل به تبلیغ محصولات خود در محل برگزاری مسابقات و سایت IGM دارد.SPONSOR
2.صاحبان گیم سنتر هایی که از لحاظ مدیران IGM دارای حداقل امکانات برای برگزاری مسابقات میباشند(فضای مناسب -سیسنم های به روز -مجوز های مربوطه و...)
3.افرادی با دانش کافی در هر یک از 5 گیم عنوان شده برای مدیریت پروژه برگزاری
4.افرادی ذی نفع برای جذب اسپانسر های مالی و ایجاد همکاری مشترک در ضمینه مالی و تبلیغات.
سلام
من رمزی که گفتی میخوام
اگه تونستی سریع جواب بده
ممنون میشم
دوست من مودب باش اونی که چیزی بارش ******* هست فکر میکنی خیلی بارت یا قوی هستی بیا استار ایکس
کار قشنگی بود ممنون
به امید حذف شدن پست های اضافه
ببخشيد ميشه بفرمايين شهر شما كجاست؟ منم ميام...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)