salam
man felan dar gir etahanam hastam va taze badaz modatha omadam paye pc vli jenab lockylock az shoma mamnonam dar zeemn man hich ashnaii ba barname" iso buster"nadaram va inke koja mitonam donlodesh konam
salam
man felan dar gir etahanam hastam va taze badaz modatha omadam paye pc vli jenab lockylock az shoma mamnonam dar zeemn man hich ashnaii ba barname" iso buster"nadaram va inke koja mitonam donlodesh konam
آقا مهدي من كه متوجه نشدم تو كدوم پست ازت روش حجمي شدن ايميج رو پرسيدم و تو كدوم پست گفتي كه بلد نيستي!!!!نوشته شده توسط mehdi_7070
در هر حال اگر دوباره پرسي شد شرمنده. بزار پاي بي حواسي من!![]()
در ضمن سو تفاهم نشه. من فكر ميكنم شما از پست من اينطور برداشت كردديد كه در مورد اون روشي كه مورد بحث بود ايساك و پرشين بلد بودند ولي درست منو راهنمايي نكردند!!!نخير. قربون شكل ماحت اينجوريا نيست. من كه يه "به روش مختص به خودشون"- قبلش تو جمله اوردم كه كسي اشتب نكنه تو مفهوم جمله..ولي مثل اينكه آخرش شد.... بريم سراغ بحث:
.....................................
روشي كه مختص ايساك بود استفاده از برنامه CCD LOCK بودش. من قبلا با اون برنامه کار کرده بودم ولی ازش چیزی در نیوردم. البته برنامه ساده ای بود و تنها چیزی که میبایست توش دقت میشد استفاده از ایمیجی بود که تراک AUDIO داشته باشه. ولی سی دی رایت شده با اون ایمیج باز نمیشد. نمیدونم چرا؟ یه گزینه ای به نام DATA.stream-size داره که فکر کنم همون عاملیه که ایساک منظورش بود و ایمیجو به طور مجازی حجمی میکنه! ولی من هر نوع ایمیجی رو که به برنامه دادم اون گزینه غیر فعال بود.
این از روش اول.......دو تا درخواست
1-من از ورژن 1.7.5 ccd lockاستفاده میکنم. اگه کسی لینک ورژن RC1 1.7.2 اونو داره لینکشو بزاره من پیدا نکردمش شاید قدمیه کار بده
2-ایساک جان !میدونم که برای بار 22 دمه که میگی- ولی اگه میتونی آموزش اونو برام بزار. ممنونت میشم
اینم روشیه که پرشین گفته "1905#"
اینام کل مباحصه که خواسه بودی 1889# 1990# 1902# 1904# 1905# 1907# 1911# وآخریشم 1923#.
مهدی جان! اگه وقت کردی یه نگاهی بهشون بنداز شاید روشی پیدا کنی.
و اینکه گفتی چون کلون هست این روش منسوخه چندان باهات موافق نیستم. یکی از مزایاش اینه که تا اونجایی که میدونم فت 32 فایل بیشتر از 4.8 گیگ رو نمیفهمه. البته شاید هم بفهمه.مطمعن نیستم. بقیه مزایاش هم بماند........
دستت درد نکه که همه پستامو میخونی و جواب میدی تا بعد!
ای راستی!!!
من درست نمیدونم که برای اسامی مستعار مثل گربه - آبی- آسمون سیلوستر یا قوری آدم اولش جناب - آقا یا خانم بیاره. یه چیز بیمعنی میشه. البته این نظر منه و هر کی ممکنه یه نظری داشته باشه.. با این حال همین جا از پرشین معذرت میخواهم اگر ایشون از لفظ گربه عزیز آذرده خاطر شده باشند. عزیز حلالمون کن![]()
سلام
IRANI118 جان منظورم قرار دادن فايلي كه قراره به عنوان بد سكتور بشه(tzd) و اين كه چرا بايد حجم فايل اتوران(يا هر فايل exe ديگه) بعد از آن را به اندازه اي كه گفتم تغيير داد بهتره از Isaaaac جان بپرسي چون من دليلش را نفهميدم.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××
7918+khoram جان خواهش مي كنم.
لينك را كه جناب mehdi_7070 دادند.من هم سريالش را مي گذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _3MZZSQYLGWYA3TN7X :ID
BB1067E0-CCF89B7C-06040845-31EFC77D-ABFE6396-3396172F :SERIAL
البته این سریال بخش ری کاور را فعال نمیکنه.
اگر کسی کرکی داره که بخش ری کاور کردن را در ایزوبوستر فعال می کنه لطفآ لینک بده.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××
سلام !
SILWESTER جان !
منظورم از اول ، خط اول همون پست بود !!!
من نمی فهمم منظورت از روش مختص به خودشون چی هست ؟! یعنی برای این کاری که شما مد نظر داری ، روشی دارند و به شما نمی گند یا یک چیز دیگه ؟
در مورد CCD-Lock باید بگم که من ورژن RC1 1.7.2 را ندارم . اما احتمالا 1.7.4 را داشته باشم .
این برنامه بعضی از ایمیج ها را قبول نمی کرد . هنوز نفهمیدم دلیلش چی هست ؟! البته من گزینه DATA.stream-size را توش ندیدم . این برنامه هم باهاش کلنجار می رم ببینم چی میشه !
با توجه به اینکه تاریخ انتشار این برنامه مال خیلی وقت پیش هست ! بعیده که برنامه clone cd اون را کپی نکنه ...
یک چیز دیگه که بعیده این هست که Isaaaac براتون آموزش بذارهروش آموزشی ایشون این هست که چیزی حدود 5% راهنمایی می کنند و 95% بقیه اش را باید خودت پیدا کنی . حالا شاید آسمان به زمین بیاد و ایشون آموزش این کار را براتون نوشتند .
من که نمی فهمم اینها چی هست ؟! کدوم روش را persiankitty گفته ؟!نوشته شده توسط SILWESTER
در ضمن اگه با افزایش حجم تراک اصلی این کار جواب بده ( این یک فرضیه هست ) از TZCopyProtection استفاده کن ( چگونه ؟ )
* توضیح * * این عبارت (چگونه؟) را توی چند تا مقاله ای که از Isaaaac دارم به وفور میشه دید ، من هم دیدم بد نیست ازش استفاده کنم ، اما این را گفتم چون کپی رایتش مال Isaaaac هست**
نکته بعدی اینکه من توی نمونه هایی از قفل ها که دیدم ، با clone CD حداکثر ایمیج ساخته شده 850 مگابایت بود که با خودش می شد رایت کنی و بعدش با یک سری ابزار بیخود که حداکثر حجم 2 گیگابایت بود !
CloneCD وقتی این حجم های بالا را توی تراک های بعد از تراک اصلی می بینه ، شروع می کنه به ساختن dummy size ! حالا باید یک کاری کنیم که این حجم مجازی که clone داره درست می کنه برای ایمیج ، بشه 4 گیگابایت ! ( این هم بررسی مساله از یک زاویه دیگه بود )
در مورد IsoBuster و با تشکر از luckylock :
لینک نسخه جدیدش به همراه کرک توی pcseven هست که خودم هنوز تست نکردم .
باتشکر ـ مهدی![]()
سلام مهد ي جان :![]()
مهد ي آقا اين ورژن قفل نگهبان را تا حالا کسی نتونسته بشکنه آخه من چندین بار مطرح کرم اما ......
وفقط دست شما را می بوسد!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
siadate جان !
من نديده و از راه دور ، چه جوري قفلش را بشكنم ؟! شما بگو ؟
سلام دوستان
مهدي جان خيلي خوشحالم كه دوباره برگشتين كم كم داشت اين تاپيك ميخوابيد البته دوستاني همچون ...بودن ولي خوب
شما هم كه اومدن ان شالله اين تاپيك بشه مثل اوايل بنده هم بعد كنكور در خدمت همگي هستم ن اميدورام امتحانات
رو به خوبي داده باشين كه حتما همينطوره
آقا مهدي نمي دونم فيلم كه پيمان جان گذاشته بودن در رابطه ما قفل نگهبان كه يكي ار اعضاي سايت pcseven
آموزش داده بودن رو ديدن يا نه ؟ من فيلم رو ديدم و لي اونجايي كه با UltraISO مي خوام كانورت كنم نميتونه و اون فايل
حجمي رو نميريزه به فرمت هاي ديگه هم تبدي كردم ولي باز نشد براي اينكه متوجه بشيد من چي ميگم اون فيلم رو دانلود كنيد
سيدي همون سيدي كه قبلا دربارش توضيح دادم بنده روي اون اجرا كردم ولي نشد كه نشد (همون پروژه هاي برنامه نويسي !) اون فايل dll هم نميدونم كجا هست اگه زحمتي نيست تو Pcseven از اون دوستمون سوال كنيد ببين واسه اين ورژن كاري ميشه كرد يا نه
اميدوارم موفق و مويد باشيد
Last edited by mehdidll; 16-06-2006 at 17:12.
mehdidll جان !
من هم آرزوی موفقیت برای شما را دارم و امیدوارم توی رشته ای که مورد علاقه تون هست ، قبول بشید .
مگه خودتون توی pcseven عضو نیستید ؟ این آدرس تاپیک هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همونجا قسمتی از پستتون را گذاشتم ، شاید اون بابا جواب داد . من هم اون آموزش را دیده بودم(زودتر شما ) اما خوب به دلیل مسائل فنی ( منظورم همون سرعت اینترنت هست ) نمی تونم ...
من هم امیدوارم موفق باشید .
تاپيك جالبيه موفق باشيد اگه بشه يك اموزش كلي از شكستن قفل رو به صورت فايل pdfبزارين تا دانلود كنيم فكر كنم خيلي عالي باشه اين نظر من بود![]()
Last edited by emprator; 16-06-2006 at 18:54. دليل: ئ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)