تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 212 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امروز صبح ساعت ۲ به بعد ، افت سرعت شدیدی داشتم، یه طوری که صفحات رو به زور باز میکرد و هیچ ویدیویی رو نمیشد استریم کرد.
    طی روز هم افت و خیز زیادی داشت، کاربرهای دیگه ای هم بودن امروز این مشکل رو داشته باشن؟

این ها که ادعا میکنن، افزایش قیمت شون با افزایش کیفیت همراه بود، چرا باید چنین افت سرعتی رو توی ساعات کم مصرف داشته باشن؟ اون هم چند شب پشت سر هم.
    دیده بان هیچ وقت ثبات نداشته و نخواهد داشت، این افزایش کیفیت شون هم فقط حرف مفت هست.
    Last edited by A-L PC; 15-04-2020 at 15:52.

2. این کاربر از A-L PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

امروز صبح ساعت ۲ به بعد ، افت سرعت شدیدی داشتم، یه طوری که صفحات رو به زور باز میکرد و هیچ ویدیویی رو نمیشد استریم کرد.
    طی روز هم افت و خیز زیادی داشت، کاربرهای دیگه ای هم بودن امروز این مشکل رو داشته باشن؟

این ها که ادعا میکنن، افزایش قیمت شون با افزایش کیفیت همراه بود، چرا باید چنین افت سرعتی رو توی ساعات کم مصرف داشته باشن؟ اون هم چند شب پشت سر هم.
    دیده بان هیچ وقت ثبات نداشته و نخواهد داشت، این افزایش کیفیت شون هم فقط حرف مفت هست.
    از افزایش قیمت که به شدت کاربراش ناراضی هستن ولی خب هر منطقه ممکنه فرق کنه کیفیت دیده بان نت. ولی خب اون اندازه که قیمت زیاد کردن کیفیت زیاد نکردن یکم بهتر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان من سالهاست اسیاتک دارم از نظر سرعت هر سرویسی که میگیرم سرعتم برابر کیفیت خطم هست 16 مگ که سرعت دانلودم حدودا 2 مگ هست..منتها حجمی راضی نیستم چون حجم بالاترش خیلی گرونه برای من..میزان حجمی که میخوام با احتساب ضریب 2 بین الملل ماهانه 500 600 گیگ میخوام
    رفتم سایت دیده بان نت حجمایی که میداد رو دیدم خیلی تعجب کردم خیلی بالا بود 24 ترا 12 ترا سالیانه!!! دوستانی که این سرویس دارن چجوریه کلا نقطه ضعفاش چیه نقطه قوتاش چیه
    من آسیاتک داشتم 4 ماهه اومدم اینجا. ابتدای ورود حدود 1 هفته مشکل سرعت داشتم. دو روز سرعت در حد دایل آپ. دو هفته تمام روزی 15-20 مورد قطعی. شکایت کردم 195.همین تازگیا هم یه هفته قطعی کامل ،که با شکایت ده روز به سرویسم اضافه شد.
    تو کل 5 سال آسیاتک و 4 سال پارس و 1 سال شبدیز اینقدر قطعی نداشتم.

5. 3 کاربر از rahyarpaul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

راسته که تا سرعت 16 میزارن اگه بکشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راسته که تا سرعت 16 میزارن اگه بکشه ؟
    بله اگه خطتتون بکشه باز میزان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان ایا پینگ شما هم عصر ساعت 5 و شب ساعت 12 زیاد میشه؟ (مال من از 90 میره تا 150)

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام

سرویس 4 مگ یکساله چقدر پهنای باند میده؟ و آیا این شرکت پهنای باند خارجی رو محدود کرده؟

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

3 روزه دیگه بدرد دانلود هم نمیخوره از سرور خارجی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

حدود دو سال ازین شرکت داشتم خیلی گرون کرده به نسبت که من جشنواره میخریدم ازش فقط . این شش ماه اخر هم فکر کنم یه سیستمی داشتن مثلا خط ات 16 بسته بود شروع به دانلود میکردی سرعت دانلود ات هر چقدر بود میومد رو یه مگ بایت . عصر و شب ها هم فرق نمیکرد پینگت هرچی بود یه چهل پنجاه تا میرفت روش . این اواخر هم شبا پک لاست داشتم
    در کل اگه دنبال سرویس هستین توصیه نمیکنم مگه این که جشنواره پرحجم و قیمت پایین بزاره

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

منم دو سال دارم فقط بددرد دانلود میخورد خدایی هم یکسال قبل تا چند روز پیش عالی بود حتی رو تک کانکشن اما حالا هم گرون شده هم بیکسفیت
    بقیه رو نگا کردم با همین پول نصف اینم حجم نمیدن
    از اینجا برم نمیدونم کدوم شرکت برم
    ماهی 500 گیگ بستمه حتی کمتر یکساله دارم 1 ترا میخرم همیشه خدا هم سه چهارمش اضاف اومده اما قیمتش خوب بود برام مهم نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •