دوستان عزیز یه سوالی داشتم
طرح 360 دارم میخواستم مودمو انلاک کنم انگار نمیشه به نظرتون اینو بفروشم ایرانسل بگیرم انلاک کنم بهتره یا یکم بیشتر هزینه کنم تی پی لینک archer mr6400 بگیرم
با 150 تومنم مودم خودم انلاک میکنن ورژن 196
به نظرتون چی کار کنم؟
دوستان عزیز یه سوالی داشتم
طرح 360 دارم میخواستم مودمو انلاک کنم انگار نمیشه به نظرتون اینو بفروشم ایرانسل بگیرم انلاک کنم بهتره یا یکم بیشتر هزینه کنم تی پی لینک archer mr6400 بگیرم
با 150 تومنم مودم خودم انلاک میکنن ورژن 196
به نظرتون چی کار کنم؟
فرقی نداره مبیننت آنلاک یا ایرانسل آنلاک به نظرم mr6400 ارزش هزینه کردن نداره
Last edited by MH.Mousavi; 03-12-2018 at 17:16.
اگر از سرعت مبین راضی هستین بنظرم دستش نزن
ولی اگر سرعت fd lte چه ایرانسل وچه همراه اول خوبه مبین بفروش فکرکنم ۲۰۰ تا ۳۰۰ بخرن تو بازار و تی پی لینک بگیر حتما v2 باشه
ولی خب باید زیاد هزینه کنی
اگه بتونی مبین ۳۰۰ بفروشی و ایرانسل بخری ۳۵۹ تومن وانلاک کنی بصرفه تر هست تا ۱۵۰ بدی مبین انلاک کنن
ایرانسل بخری ۳۵۹ تومن وانلاک کنی بصرفه تر هست
الان کجا این قیمت میدن ؟ میتونید راهنمایی کنید ؟
fdd تی پی لینک چه مزیتی نسبت به b612 داره که بخواد کلی هزینه اضافه بده؟
موافقم همین مودم : b612 بهترین گزینه برا : fdd و tdd هست و امکانات و قیمت معقولی داره .
توی سایت دیوار بگردید هست
الان یکی اکهی زده توی شیراز نمایندگی ایرانسل هست مودم بدون بسته میده ۳۳۹ هزارتومن
تشکر . چند مورد پیدا کردم . تماس هم گرفتم . اگه نو اکبند و همراه سیم کارت بخوام که اجباری هم هست ( البته نمایندگی ایرانسل) و باید هم فعال کنم هر دو سیم کارت رو . گفتن یک بسته حداقل یک ماهه 16 هزار تومنی باید فعال کنم . که با پول خود مودم کلا میشه 374900 ت . البته 5 گیگ هم اینترنت هدیه رایگان میدن . از این ارزون تر به صورت نو اکبند و همراه هر دو سیم کارت پیدا نکردم . بیرون نمایندگی ها هم قیمت خیلی بالا هست تازه بدون سیم کارت .
اگر از نمایندگی یا کلا هر فروشنده ای خواستین بخرین به این نکته توجه کنید که بسته اولیه به هیچ عنوان اجباری نیست فقط وقتی از سایت میخرین اجباری هست
مودم مبین نت آنلاک شده من حواسم نبود بعد از رست تیک اتوآپدیت رو برنداشتم ، به ورژن جدید آپدیت شد ،
میشه ورژن 196 رو آنلاک کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)