تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 858 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من روز 10 اردیبهشت سفارش دادم، مثل بقیه دوستان اول مودم GP2101 توو فاکتور بود و بعدش عوض شد. اما چون مودم وایمکس عملا برای من هیچ استفاده ای نداشت و حوصله شکایت هم نداشتم، ترجیح دادم که سفارش رو کنسل نکنم و تحویل بگیرم
    روز 14 اردیبهشت مودم به من تحویل شد و گفته شد به محض برگشت به شرکت و دادن مدارک و وایمکس، فعالسازی انجام میشه. ولی تا الان که 3 روز گذشته، سیم کارت فعال نشده و پیگیری از 707 هم یه هیچ نتیجه ای نرسیده
    صرفا میگن سفارش تعویض وایمکس به تی دی-ال تی ای زیاد بوده و برای همین پروسه فعالسازی اش طول میکشه
    در ضمن سیم کارت معمولی ایرانسل انداختم و کار کرد، اما انتن دهیش افتضاح بود و فقط یک چراغ روشن شد. نکته جالب اینکه همون سیم کارت با مودم E3372 چهار تا انتن پر داشت و عالی کار میکرد.
    در مورد سرعت هم با اسپید تست تقریبا سرعت مودم تی دی- ال تی ای یک چهارم مودم E3372 بود و خیلی ناامیدم کرد.(سرعت دانلود توو اسپید تست برا یکی حدود 20 Mbpsبود، و اون یکی حدود 6)
    واقعا کارهای این شرکت داره خسته کننده میشه. به جای اینکه بیاد و هوای کاربرای قدیمیش رو داشته باشه و مودم بهتری بده، یه مودم با کیفیت پایین تحویل داده.
    امیدوارم با فعالسازی سیم کارت تی دی- ال تی ای نتیجه بهتری بگیرم و اعتماد از دست رفته ام برگرده(البته میدونم احتمالش صفره ولی فعلا چاره ای نیست جز صبر تا اینکه فعالش کنن)

2. 5 کاربر از pedram1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

من روز 10 اردیبهشت سفارش دادم، مثل بقیه دوستان اول مودم GP2101 توو فاکتور بود و بعدش عوض شد. اما چون مودم وایمکس عملا برای من هیچ استفاده ای نداشت و حوصله شکایت هم نداشتم، ترجیح دادم که سفارش رو کنسل نکنم و تحویل بگیرم
    روز 14 اردیبهشت مودم به من تحویل شد و گفته شد به محض برگشت به شرکت و دادن مدارک و وایمکس، فعالسازی انجام میشه. ولی تا الان که 3 روز گذشته، سیم کارت فعال نشده و پیگیری از 707 هم یه هیچ نتیجه ای نرسیده
    صرفا میگن سفارش تعویض وایمکس به تی دی-ال تی ای زیاد بوده و برای همین پروسه فعالسازی اش طول میکشه
    در ضمن سیم کارت معمولی ایرانسل انداختم و کار کرد، اما انتن دهیش افتضاح بود و فقط یک چراغ روشن شد. نکته جالب اینکه همون سیم کارت با مودم E3372 چهار تا انتن پر داشت و عالی کار میکرد.
    در مورد سرعت هم با اسپید تست تقریبا سرعت مودم تی دی- ال تی ای یک چهارم مودم E3372 بود و خیلی ناامیدم کرد.(سرعت دانلود توو اسپید تست برا یکی حدود 20 Mbpsبود، و اون یکی حدود 6)
    واقعا کارهای این شرکت داره خسته کننده میشه. به جای اینکه بیاد و هوای کاربرای قدیمیش رو داشته باشه و مودم بهتری بده، یه مودم با کیفیت پایین تحویل داده.
    امیدوارم با فعالسازی سیم کارت تی دی- ال تی ای نتیجه بهتری بگیرم و اعتماد از دست رفته ام برگرده(البته میدونم احتمالش صفره ولی فعلا چاره ای نیست جز صبر تا اینکه فعالش کنن)

مرسی از جوابتون
    من هم از کاربرهای قدیمی این شرکت هستم زمانی که تازه سیم کارت ایرانسل دائمی اومد نه اعتباری خریدم زمانی که هنوز وصل نشده بود تو اهواز
    بعد از اون وایمکس گرفتم و همینطور مودم 3372 و الان هم بخاطر اینکه مودم گوشه خونه افتاده بود گفتم بگیرم در صورتی که adsl هم دارم و فقط بخاطر سرعت اینترنت اینو گرفتم
    متاسفانه شرکت به فکر ماهایی که قدیمی هستیم نیست و به فکر سود بیشتر هست
    تعجب میکنم چرا برای شما فعال نشده هنوز امروز گفت 24 ساعت بعد از دریافت مودم فعال میشه
    امیدوارم سرعتش خوب باشه

داره خودمونی میشه جیوه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

2

ببخشید دوستان که اینو می گم این مودم e3372 خیلی مودم خوبی نبود ( برای من ) و یکی داشتم که خراب شده
    بعد من رفتم b315 خریدم که به متوسط بودن e3372 تازه اون موقع پی بردم
    حالا این مودم از اون e3372 هم یک چهارم بدتره

واقعا برای این اپراتور متاسفم

واقعا واقعا واقعا
    Last edited by جیوه; 07-05-2017 at 00:44.

داره خودمونی میشه nima.g22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

تعجب میکنم چرا برای شما فعال نشده هنوز امروز گفت 24 ساعت بعد از دریافت مودم فعال میشه
    امیدوارم سرعتش خوب باشه
    من دو روز بعد از ثبت نام مودم رو تحویل گرفتم ولی الان تقریبا روز چهارم میشه که سیمکارتم هنوز فعال نشده
    و این حداکثر 24 ساعت فعال شدن رو همون روز اول به من قولشو دادن

روی جعبه مودم من تاریخ 2017 رو زده یک برگه فارسی راهنما داخل جعبه بود و بدون هیچ آرمی از هواوی روی برگه

اینجور که متوجه شدم ظاهرا مودم b5142 با تاریخ تولید متفاوت توزیع شده و برای بعضی از دوستان دفترچه انگلیسی با آرم هواوی داخل جعبه بوده

حالا هرکسی مودم رو دریافت کرده تاریخ تولید روی جعبه مودم و همچنین از دفترچه اطلاعاتی داره در اختیار سایر دوستان قرار بده
    Last edited by nima.g22; 07-05-2017 at 00:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مودم وایمکس شما استفاده نمیکردن ؟منظورم شارژ نگرده بودین ؟ من میخوام از سایت یلو ثبت نام کنم از خود سایت ایرانسل زدم شناسه و مک رو نمیشناسه زنگ زدم 707 گفت چون استفاده نکردین شناسه غیر فعال شده

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

داره خودمونی میشه nima.g22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مودم وایمکس شما استفاده نمیکردن ؟منظورم شارژ نگرده بودین ؟ من میخوام از سایت یلو ثبت نام کنم از خود سایت ایرانسل زدم شناسه و مک رو نمیشناسه زنگ زدم 707 گفت چون استفاده نکردین شناسه غیر فعال شده

یه چیزی گفته همینجوری که پیگیر نباشید

یکی از دوستانم دو سالی بود از وایمکسش استفاده نکرده بود با من ثبت نام کرد و شناسه و مک مودم رو هم تایید کرد

داره خودمونی میشه Continental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان ،

بنده میخوام در این یکی دو روز سرویس lte بگیرم

بین دو شرکت مبین نت و ایرانسل دو دل هستم

مبین نت : در منطقه ی ما پوشش داره و قیمت بسته هاش خیلی بهتر هست ولی میگن سابقه ی وای مکس خوب و پشتیبانیه خوبی نداشته ولی lte کسی رو نمیشناسم داشته باشه.
    ایرانسل : فقط تا ابتدای خیابانمون پوشش lte داره و حتماً باید مودم فضای باز ZW101 بگیرم که گفتند گیرندگی خیلی قوی داره ولی وای فای نداره و باید اکسس پوینت هم براش بخرم (هزینه ی اضافه تر)

دوستانی که این سرویس ها رو دارند اگه بگن راضی هستن یا نه ممنون میشم.

تشکر پیشاپیش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از جوابتون
    من هم از کاربرهای قدیمی این شرکت هستم زمانی که تازه سیم کارت ایرانسل دائمی اومد نه اعتباری خریدم زمانی که هنوز وصل نشده بود تو اهواز
    بعد از اون وایمکس گرفتم و همینطور مودم 3372 و الان هم بخاطر اینکه مودم گوشه خونه افتاده بود گفتم بگیرم در صورتی که adsl هم دارم و فقط بخاطر سرعت اینترنت اینو گرفتم
    متاسفانه شرکت به فکر ماهایی که قدیمی هستیم نیست و به فکر سود بیشتر هست
    امیدوارم سرعتش خوب باشه
    ممنون، منم امیدوارم

ببخشید دوستان که اینو می گم این مودم e3372 خیلی مودم خوبی نبود ( برای من ) و یکی داشتم که خراب شده
    بعد من رفتم b315 خریدم که به متوسط بودن e3372 تازه اون موقع پی بردم
    حالا این مودم از اون e3372 هم یک چهارم بدتره

واقعا برای این اپراتور متاسفم

واقعا واقعا واقعا
    منم روی خوب بودن این مودم اصراری ندارم، فقط خواستم مقایسه ای کنم با این مودم جدید که متاسفانه از پس این مودم معمولی هم برنیومد، چه برسه به مودم های رومیزی مثل b315 و امثالهم

من مدت ها بود تعرفه ام مصرف آزاد بود و یه مقدار توو حسابم شارژ داشتم و فعال بود شناسه ام
    ولی اینکه واقعا نمیدونم این جوابی که به شما داده درست بوده یا فقط خواسته که از سر خودش باز کنه!؟
    Last edited by pedram1991; 07-05-2017 at 09:15.

داره خودمونی میشه جیوه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

خب مودم با کارایی یک چهارم سرعت e3372 و 3g اگر بخاید زیر 50 تومن از این چینی ها هست ریخته توی بازار .... این همه درد سر و از دست دادن مودم قدیمی می ارزید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

خوب بلخره طبق توضیحات دوستان متوجح شدم 24 ساعت گذشته و سیم فعال نشده و یکی از دوستان هم 4روز - منم سفارش زدم و از 7روز کاری 3روز میگزره. چی کار کنم مودم رو تحویل نگیرم و از سفارش که زدم یک پرینت بگیرم و نهایتا شکایت کنیم؟

چه کسی مودم رو میاره تحویل میده؟مامور پست یا کارمند ایرانسل؟

برگشت بزنیم چقدر الافی داره تا 46 هزار تومانمون پس بگیریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •