من روز 10 اردیبهشت سفارش دادم، مثل بقیه دوستان اول مودم GP2101 توو فاکتور بود و بعدش عوض شد. اما چون مودم وایمکس عملا برای من هیچ استفاده ای نداشت و حوصله شکایت هم نداشتم، ترجیح دادم که سفارش رو کنسل نکنم و تحویل بگیرم
روز 14 اردیبهشت مودم به من تحویل شد و گفته شد به محض برگشت به شرکت و دادن مدارک و وایمکس، فعالسازی انجام میشه. ولی تا الان که 3 روز گذشته، سیم کارت فعال نشده و پیگیری از 707 هم یه هیچ نتیجه ای نرسیده
صرفا میگن سفارش تعویض وایمکس به تی دی-ال تی ای زیاد بوده و برای همین پروسه فعالسازی اش طول میکشه
در ضمن سیم کارت معمولی ایرانسل انداختم و کار کرد، اما انتن دهیش افتضاح بود و فقط یک چراغ روشن شد. نکته جالب اینکه همون سیم کارت با مودم E3372 چهار تا انتن پر داشت و عالی کار میکرد.
در مورد سرعت هم با اسپید تست تقریبا سرعت مودم تی دی- ال تی ای یک چهارم مودم E3372 بود و خیلی ناامیدم کرد.(سرعت دانلود توو اسپید تست برا یکی حدود 20 Mbpsبود، و اون یکی حدود 6)
واقعا کارهای این شرکت داره خسته کننده میشه. به جای اینکه بیاد و هوای کاربرای قدیمیش رو داشته باشه و مودم بهتری بده، یه مودم با کیفیت پایین تحویل داده.
امیدوارم با فعالسازی سیم کارت تی دی- ال تی ای نتیجه بهتری بگیرم و اعتماد از دست رفته ام برگرده(البته میدونم احتمالش صفره ولی فعلا چاره ای نیست جز صبر تا اینکه فعالش کنن)