تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 266 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

[QUOTE=kourosh4;4732115]
    نقل قول میگم از فروم OC.NET که SPRAED SPECTRUM ماژولی هست که وظیفه کنترل سرعت هسته پردازنده و همینطور سایر قسمتهای مادربرد را که به صورتی با این بخش (کلاک پردازنده ) در اتباط هستند را بر عهده داره یعنی مثلا اگر هر کدوم از فرکانسهای اجزا (شامل پردازنده مادربرد رم یا گرافیک و ...) از مقدار مشخص تغییری داشته باشد جلوی این تغییر را میگره و محدودیت بوجود میاره ضمن اینکه این ماژول فکر می کنم از طرح های ابتکاری ایسوس هست

پس برای اورکلاک این گزینه باید غیر فعال باشه چون ممکن هست جلوی اورکلاک را بگیره یا محدودیت یا به زبانی فنی تر نا پایداری ایجاد کنه

به شخصه این گزینه را در بایاس سیستم خودم غیر فعال کردم چه با اورکلاک چه بدون اون

حالا مشکل شما بجز این دیگه چی هست؟؟

اینو غیر فعال میکنم........
    اما مشکل اصلیه من اینه که من 5300 رو تا 4000 با همین خنک کننده پایدار میکردم اما این 7400 رو بیشتر از 3.8 نمیتونم پایدار کنم اونم با ولتاز 1.44
    ممنون .........
    شاید5300 شما بچ خوبی داشته و شاید 7400 نداره این یکی از احتمالات هستش و همه ی پردازنده هابه یک اندازه اور نمیشن حتی اگه از یک سری باشن...7400 و5300 که از دوسری متفاوتن
    یه نکته هست fsb 5300 معمول رو800 ولی 7400 رو 1066 ،مطمئن شید که از1333 یا حداکثر1600 عبور نکنه

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

[QUOTE=kourosh4;4732115]
    نقل قول میگم از فروم OC.NET که SPRAED SPECTRUM ماژولی هست که وظیفه کنترل سرعت هسته پردازنده و همینطور سایر قسمتهای مادربرد را که به صورتی با این بخش (کلاک پردازنده ) در اتباط هستند را بر عهده داره یعنی مثلا اگر هر کدوم از فرکانسهای اجزا (شامل پردازنده مادربرد رم یا گرافیک و ...) از مقدار مشخص تغییری داشته باشد جلوی این تغییر را میگره و محدودیت بوجود میاره ضمن اینکه این ماژول فکر می کنم از طرح های ابتکاری ایسوس هست

پس برای اورکلاک این گزینه باید غیر فعال باشه چون ممکن هست جلوی اورکلاک را بگیره یا محدودیت یا به زبانی فنی تر نا پایداری ایجاد کنه

به شخصه این گزینه را در بایاس سیستم خودم غیر فعال کردم چه با اورکلاک چه بدون اون

حالا مشکل شما بجز این دیگه چی هست؟؟

اینو غیر فعال میکنم........
    اما مشکل اصلیه من اینه که من 5300 رو تا 4000 با همین خنک کننده پایدار میکردم اما این 7400 رو بیشتر از 3.8 نمیتونم پایدار کنم اونم با ولتاز 1.44
    ممنون .........

خوب هر پردازنده با پردازنده دیگه فرق می کنه(البته در مورد پردازنده های هم مدل هم صادق هست)

من خودم به شخصه تجربه کردم که یک e8400 روی یک سیستم با فن استوک تا 4 اور شده ولی روی همون سیستم یک E8400 دیگه حتی به 3.5 هم نمیرسه و دما بالا براش محدودیت بوجود میاره

شما اول از سلامت خمیر سیلیکون اطمینان حاصل کن شاید به احتمال 5% مشکل از این باشه

ولی اگر مشکل از این نبود زیاد در این مورد نمیشه سخت گرفت چون هر بچ نامبر با بچ نامبر دیگه در دما و یکسری موارد دیگه فرق می کنه

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از کمکتون.............
    من مشکل دما ندارم چون تو بدترین حالت 66 میشه ولی هرکاری کردم بیشتر از 3.8 اور نمیشه و بیخیال شدم چون تاثیری هم نداره و فعلا کافیه............
    اما دلیلش چیه مگه همه ی پردازندهها در یک جا و توسط یک شرکت ساخته نمیشن.........

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از کمکتون.............
    من مشکل دما ندارم چون تو بدترین حالت 66 میشه ولی هرکاری کردم بیشتر از 3.8 اور نمیشه و بیخیال شدم چون تاثیری هم نداره و فعلا کافیه............
    اما دلیلش چیه مگه همه ی پردازندهها در یک جا و توسط یک شرکت ساخته نمیشن.........

خوب البته 66 درجه برای این پردازنده یکم بالا هست

ولی همینطور که داشتم مشخصات سیستم شما در امضاتون نگاه می کردن به این نتیجه رسیدم که اگر سیستم شما مشکل ناپایداری داره باید با افزایش ولتاژ حل بشه و اگر با افزایش ولتاژ حل نشه یا فرکانس رمها از حد مجاز 800 تجاوز کرده یا در احتمال قویتر پاور داره محدودیت ایجاد می کنه

به هر حال چون دمای پردازنده هم یکم بالاست من هم پیشنهاد می کنم دیگه به فکر افزایش فرکانس پردازنده نباشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز دما یه عامل مهم هستش و66 یکم زیاده...دما رو باید در حالت لود کامل با wprime 1024 یا برنامه های مشابه تست کنید
    مثلا پردازنده ایکه تو دمای50 درجه به فرکانس3.8 میرسه احتمالش هست که تو66 به3.6 هم نتونه برسه

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب البته 66 درجه برای این پردازنده یکم بالا هست

ولی همینطور که داشتم مشخصات سیستم شما در امضاتون نگاه می کردن به این نتیجه رسیدم که اگر سیستم شما مشکل ناپایداری داره باید با افزایش ولتاژ حل بشه و اگر با افزایش ولتاژ حل نشه یا فرکانس رمها از حد مجاز 800 تجاوز کرده یا در احتمال قویتر پاور داره محدودیت ایجاد می کنه

به هر حال چون دمای پردازنده هم یکم بالاست من هم پیشنهاد می کنم دیگه به فکر افزایش فرکانس پردازنده نباشید
    دما فکر نکنم خیلی زیاد باشه
    با افزایش ولتاز که درست نشد فقط دما بیشتر میشه و رمها هم الان رور 835 کار میکنن که فکر کنم مشکلی نباشه چون تا 850 جا داره و بیشتر شک خودم هم روی پاور هست که همین روزا عوضش میکنم ......
    کلا بیخیال افزایش فرکانش شدم و از کمکتون ممنون .........

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دما فکر نکنم خیلی زیاد باشه
    با افزایش ولتاز که درست نشد فقط دما بیشتر میشه و رمها هم الان رور 835 کار میکنن که فکر کنم مشکلی نباشه چون تا 850 جا داره و بیشتر شک خودم هم روی پاور هست که همین روزا عوضش میکنم ......
    کلا بیخیال افزایش فرکانش شدم و از کمکتون ممنون .........

شما برای اطمینان بیشتر حتما اول فرکانس رمها را کم کن

یک مقدار کمتر از 800 چون رمهای کینگ مکس قابلیت اورکلاک چندانی ندارند مثلا بصورت دتس بذار روی 667

در آغاز فعالیت 9622663's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

منظورتون از اور کلاک چیه؟
    بیشتر توضیح میدید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

منظورتون از اور کلاک چیه؟
    بیشتر توضیح میدید؟

بصورت خیلی کلی یعنی کارایی بیشتری گرفتن از یک قطعه سخت افزاری نسبت به قیمتی که برای اون قطعه داده شده

10. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

خب بالا خره مشکل ما هم (تو 3-4 صفحه پیش) با عوض کردن برد حل شد .

الان با برد ma-770-ud3 هیچ مشکلی ندارم و نکته ی جالب اینجاست که multiplier سی پی یو amd athlon 7750 نیز قفل نیست و میشه تغییرش داد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •