از امروز صبح دوباره سرعت من مثل چند روز اخیر شده ! دمشون گرم فکر کنم یه کارایی کردن! دیروز که به زور به 2 مگ میرسید !
![]()
از امروز صبح دوباره سرعت من مثل چند روز اخیر شده ! دمشون گرم فکر کنم یه کارایی کردن! دیروز که به زور به 2 مگ میرسید !
![]()
به نظرم این 3g و 4g که ایرانسل راه انداخته اون کیفیت لازم رو نداره .الان که ابتدای کاره اینطوریه وای به حال وقتی که یوزرهاش زیادشن .شاید قیمتهاش کمتر باشن و سرعت رو بالاتر ببنده اما کیفیتش به پای رایتل نمیرسه ونمیتونه مثل رایتل تا اخر ثبات داشته باشه و بعد از مدتی سرعت و کیفیتش افت میکنه .الان برای قضاوت زوده چون همتون دارید باهاش حال میکنید اما چند ماه دیگه به حرف من میرسید و میرید سراق رایتل.
رایتل هنر کرده پایدار میده
128 دیگه پایدار بودن داره ؟!
کلا خوزستان مخصوصا اهواز زیرساخت داغونی داره و برای برطرف شدن مشکلات باید کارهای زیرساختی و اقتصادی انجام بدن که نمیصرفه براشون در نتیجه همینطوری میمونه .
رایتل 128 رو 512 بسته و روی همین سرعت ثابته .
محل تــــست؟
تهران- ارتش
رایتل که از اساس مشکل داره ، مدام دیتاش قطع میشه و هر وقت دوباره حال کنه وصل میشه... (اون وقتایی که وصله سرعتش ثابته که اون هم به خاطر تعداد کم مشترکینش هست)
این مشکل من تنها نیست و توی انجمن های مربوط به رایتل خیلی ها همین مشکل دارند
کلا رایتل از اولش یه شوخی بیشتر نبود
وقتی 3g ایرانسل تو شهر ما بیاد اولین کاری که میکنم اینه که سیم کارت رایتلمو میشکونم!
تا 1 ماه پیش که در نصف یه روز رو آنتن نداشت
الان هم قطع و وصل میشه بعضی وقتا
یه بار شارژ 23 تومنی ریختم تو و پول از حسابم کم شد ولی شارژو بم نداد. با پیگیری هم به جایی نرسید
سرعت دانلود رایتل 128 الان 65 کیلوبایت بر ثانیست
واسه اینکه سرعت 1 مگ رایتل رو بگیری باید منتظر بمونی تا تاریخ سرعت 128 تموم بشه! یعنی یه ماه!
به هر حال دوران ورشکستگی رایتل نزدیکه ایشالا
فقط خدا کنه ایرانسل اینترنت بامدادشو برنداره
یعنی هنگ میکنم وقتی میاین میگین فلان کارو بکنه نمیصرفه !!!
عزیز من ، اگه فقط 1 میلیون نفر بخوان این بسته 20.000 تومنی رو بگیرن میشه ماهیانه 20 میلیارد تومن درآمد برای اپراتور . با این درآمد تو چند سال میشه کل مملکت رو خرید .
من درک نمیکنم وقتی میگین فلان کار نمیصرفه یا سخته !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)