تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 203 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در هفته های اخیر، رسانه ها خیلی سعی کردن تصویر رونالدو رو خراب کنن، طوری که مجبور شد در نهایت این پیغام ویدئویی رو برای هواداراش بفرسته:

سال سختی بود، اما شما همیشه حضور داشتین، که نشون میده چقدر (بهم) وفادارین.

من هرگز درباره زندگی خصوصی ام صحبت نمی کنم، اما میخوام ازین فرصت استفاده کنم و بگم که در هفته های اخیر بعضی از نشریات صحبت هایی درباره ی من کردن. اینکه یه دوست دختر جدید دارم، این کار رو کردم، اون کار رو کردم... تنهام بذارین! تنهام بذارین تا کارم رو بکنم، تا مثل هر سال کارم رو به خوبی انجام بدم. سعی نکنین تصویر من رو خراب کنین، چون که نمی تونین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایت گل از قول La Sexta ادعا کرده که دی ماریا از وکیل خودش، مندز، خواسته که اونو به رئال مادرید برگردونه، اما رئال این پیشنهاد رو رد کرده.

یاد روبینیو افتادم... یادش بخیر فکر میکرد از رونالدو بهتر هست و رئال حق نداره اونو به عنوان بخشی از پول انتقال رونالدو به منچستر بده

4. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سایت گل از قول La Sexta ادعا کرده که دی ماریا از وکیل خودش، مندز، خواسته که اونو به رئال مادرید برگردونه، اما رئال این پیشنهاد رو رد کرده.

یاد روبینیو افتادم... یادش بخیر فکر میکرد از رونالدو بهتر هست و رئال حق نداره اونو به عنوان بخشی از پول انتقال رونالدو به منچستر بده
    .
    .
    دی ماریا بازیکن خوبیه

استایل بازیش رو دوست دارم ،

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یوونتوس آماده فروش آرتورو ویدال

به نظر میرسد یووه می خواهد ویدال را به فروش برساند.

به گزارش وبسایت نود، کوریر دلااسپرت مدعی شده است که باشگاه یوونتوس در نظر دارد در تابستان ویدال هافبک

شیلیایی خود را به فروش برساند.

ویدال مشتریان زیادی دارد و گفته می شود، رئال مادرید و آرسنال از جدی ترین باشگاه هایی هستند که نسبت به

جذب این بازیکن تمایل نشان داده اند. قیمت او ۴۰ میلیون یورو برآورد می شود.

7. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

یوونتوس آماده فروش آرتورو ویدال

به نظر میرسد یووه می خواهد ویدال را به فروش برساند.

به گزارش وبسایت نود، کوریر دلااسپرت مدعی شده است که باشگاه یوونتوس در نظر دارد در تابستان ویدال هافبک

شیلیایی خود را به فروش برساند.

ویدال مشتریان زیادی دارد و گفته می شود، رئال مادرید و آرسنال از جدی ترین باشگاه هایی هستند که نسبت به

جذب این بازیکن تمایل نشان داده اند. قیمت او ۴۰ میلیون یورو برآورد می شود.
    من هر جوری فکر میکنم نمیتونم ویدال رو تو رئال تصور کنم
    در حال حاضر فکر نکنم همچین بازیکنی به درد ما بخوره، فکر کنم تیم به یک هافبک دفاعی خوب و تخریبی بیشتر نیاز داره تا دست مربی برای تغییر تاکتیک بیشتر باز باشه

9. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

برای مارتین اودگارد، ستاره جوان نروژی رئال مادرید، سه پیشنهاد از تیم های لالیگا رسیده و ممکن است رئال با انتقال قرضی او موافقت کند

به گزارش ورزش11، اودگارد که زمستان گذشته پس از کشمکش های بسیار، با رقم ۴ میلیون یورو به رئال پیوست، در آخرین بازی فصل این تیم با حضور در میدان، به جوان

ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید بدل شد. این ستاره ۱۶ ساله که قرار است همراه تیم اول باشگاه، به اردوی پیش فصل چین و استرالیا برود، امیدوار است که بتواند رافا بنیتس

را متقاعد کرده و در لیست بازیکنان تیم اول رئال برای فصل بعد قرار بگیرد.

طبق ادعای AS، ویارئال، مالاگا و بتیس، تیم هایی هستند که علاقمندند این بازیکن را بصورت قرضی به خدمت بگیرند و مدیران رئال هنوز در این مورد تردید دارند.

دیگر ستاره جوان رئال که زمستان گذشته با رقم ۳٫۹ میلیون یورو از مایورکا خریداری شد، یعنی “آسنخیو”، وضعیتی متفاوت با اودگارد دارد. او ماه جولای همراه تیم زیر ۱۹

ساله های اسپانیا باید در مسابقات اروپایی حاضر شود و به همین دلیل نمی تواند در اردوی پیش فصل رئال مادرید حضور داشته باشد.

طبق همین گزارش، آسنخیو به احتمال فراوان به یک تیم لالیگایی قرض داده خواهد شد تا تجربه حضور در سطح اول فوتبال اسپانیا را به دست بیاورد.

11. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید همچنان در صدر رنکیگ یوفا،

حتی نیاوردن جام و یک سگانه دیگه از تیم بارسلونا هم نتونست رنکینگ رئال رو تغییری بده...

+

کلاً به صحبت های غیرحرفه ای پیکه عادت کردیم، اما نکته ی جالب عدم توجه بازیکنان به حرف های اون هست.

ایسکو، راموس و کاسیاس حتی حاضر نشدن درباره صحبت های اون، جلوی رسانه ها صحبتی بکنن. تنها کارواخال تو اظهار نظری گفته که «صحبت های پیکه رو توهین آمیز نمی دونم. بهشون تبریک میگم.»

13. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد آرتور ویدال بر طبق روزنامه ها ظاهرا رئال با مبلغ 40 میلیون یورو اونو می خواد
    ولی حالا معلوم نیست این حقیقت داشته باشه یا نه
    خدیرا هم که رسما اعلام شد که به یوونتوس پیوست

توی سیستم های 1-3-2-4 که معمولا بنیتز کار می کنه نقش هافبک دفاعی خیلی زیاده و بعیده همزمان کروس و مدریج رو توی هافبک دفاعی استفاده کنه و حتما یه نفر سومی که هافبک دفاعی تخصصی باشه باید در کار باشه
    بازیکنی مثل پوگبا می تونه همچین نقشی رو داشته باشه ولی حالا ویدال هم اگه بیاد بد نیست و حداقل یه بازیکن box to box هست که هم از لحاظ دفاعی خوبه هم هجومی
    ولی خب در کل پوگبا با هر قیمتی هم باشه خیلی بهتر از بازیکنای دیگه توی این پسته و آینده هم برای این بازیکنه

حالا برام جالبه که بنیتز می خواد با چه ترکیبی کار کنه
    به نظر می رسه ترکیبش با کارلتو متفاوت باشه و همزمان همه هافبک های هجومی رو استفاده نکنه
    اگه قرار باشه فرضا کروس رو به اضافه یه هافبک دفاعی دیگه در کنار هم بذاره و مدریج هم یه خط جلوتر در این صورت اگه فرض بگیریم رونالدو چپ باشه از بین خامس ، بیل و ایسکو باید یه بازیکن سمت راست بازی کنه و دو تای دیگه نیمکت باشن!
    این احتمال هم وجود داره رونالدو رو مهاجم نوک بذاره تا همچین چیزی پیش نیاد یا حتی همیشه کروس و مدریچ رو همزمان استفاده نکنه

15. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

گویا کاسیاس بخاطر توافق رئال مادرید با دخیا رسما از رئال جدا شده و احتمال فصل بعد رو در لیگ جزیره توپ می زنه.

از آرسنال، لیورپول و فنرباغچه به عنوان مقاصد بعدی اش یاد شده.

17. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیکه که به همراه بقیه بازیکنان اسپانیایی، در اردوی تیم ملی حضور داره، از سوی تماشاگرا هو شد. ظاهراً به محض پا به توپ شدن پیکه، تماشاگرا اون رو بخاطر اظهار نظر جنجالیش در جشن قهرمانی بارسلونا هو می کردند.

دل بوسکه هم بعد از تمرینات در کنفرانس مطبوعاتی درباره اظهار نظر پیکه گفت: حرف بدی نزد، فقط یکم شوخی بچگانه.

19. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •