تو ورژن جدید کلش کلا ایکس مود کارایشو از دست داده شاید تو ورژن جدید ایکس مود درست بشه
تو ورژن جدید کلش کلا ایکس مود کارایشو از دست داده شاید تو ورژن جدید ایکس مود درست بشه
برا من كه داره به خوبي كار ميكنه.البته بعضي وقتا از كار ميوفته كه با خاموش روشن كردن گوشي درست ميشه.
من رو آیفون خیلی راحت استفاده میکنم.
توی فیسبوک ایکس مود هم بعضی ها گفتن براشون کار میکنه و بعضی ها هم با همون ارور چهار گزینه ای مواجه شدن
فکر کنم ورژن جدید ایکس مود روی اندروید مشکل داره
به شما هم توی 4 روز دو تا جم باکس داد ایا ؟ : l![]()
همچین چیزی امکان نداره
مگه اینکه شما براتون یه جم باکس اومده باشه ،بعد حالا ممکنه ندیده باشین یا اینکه خودتون دست نزدین و چند روزی تو مپتون مونده ،بممکنه دو هفته یا ده روز مونده باشه تو مپتون ،بعد که برداشتی چهار روز بعدش یکی دیگه اومده ....
زمانشو دقیق نمیدونم اما فک کنم تقریبا هر دو هفته یه بار میاد ...
شما یه جوری مطمعن حرف میزنید انگار خودتون توی سوپرسل کار میکنید
من تازه کارگر چهارم رو گرفتم در نتیجه جم هام کمه و حواسم بهش هست ...و کاملا مطمعنم تو این 4 روز 2 تا جم باکس زدم .
این دو تا جم باکس هم دو طرف کاملا مخالف در اومده که مطمعن باشم همون نیست ...
در کل به دوستانی که تا یه حرف عجیب میبینن میگن شایعه پراکنی نکنید بگم که شاید بعضی وقتا واسه بعضی ها اتفاقای خاصی بیفته توی بازی ....
برای من که شخصا تا حالا نشده. همونطور که دوستمون گفتن برای من هم حدودا 10 تا 12 روز یکبار جم باکس داده شده. ( دقیق چک نکردم تا حالا که چند روزه )
راستی یه چند وقتیه در لیگ سیلور ( بخصوص سیلور یک ) لوت و مپهای خاموش به شدت زیاد پیدا میشه. حداقل برای من که اینطور بوده![]()
امیدوارم تکراری نباشه اما ی سری سایتا حک کلش رو گذاشتنو با قیمت 5تومن میفروشن
کسی تاحالا گرفته؟میخوام ببینم واقعیه یا نه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)