هوووووووووف....خدا شکرت.....قیمت asus n550jk پایین اومد 4/450 با رم 12 گیگ و hard 1T و گرافیک 4 , gtx 850m و لمسی غیز لمسی باید رو 4,200 اینا باشه
من تو نمایندگی ایسوس چک کردم...چند ماه دیگه میاد....ولی این چند ماه مثله چند سال میگذره
هوووووووووف....خدا شکرت.....قیمت asus n550jk پایین اومد 4/450 با رم 12 گیگ و hard 1T و گرافیک 4 , gtx 850m و لمسی غیز لمسی باید رو 4,200 اینا باشه
من تو نمایندگی ایسوس چک کردم...چند ماه دیگه میاد....ولی این چند ماه مثله چند سال میگذره
دوست عزیز میشه لینکش رو بدی میخوام ببینم کجا میخواد بیاره
شرمنده 2 روز نیستم به تاپیک سر بزنم اینترنتم تموم شده بوذ.
منم مشتاقم بیاد این لبتاپ زودتر تا بخریمش البته اول شما بخرین بگید ایراداش رو مخصوصا باتری که من خیلی روش حساسم![]()
سلام دوست عزیز.شما فقط کافی بود درایور کارت گرافیکتو آپدیت کنی همین.
واسه منم آبی میشد با ارتقا ورژن درایور گرافیک حل شد.
من قبلا در مورد گارانتی آواژنگ یه پست کامل از تجربه شخصیم رو گذاشته بودم.
اونجا تا خودت نری سر بزنی هیچ کاری نمیکنن لپ تاپ رو میذارن یه گوشه تا وقتی خیلی بی کار شدن شاید یه سرب بزنن بهش.
واقعا گارانتی مزخرفیه...
به خاطر یه درایور خودتو به دردسر انداختیا...![]()
دوست عزیز، از کدوم سایت دیدی؟ میشه لینک بدی مام ببینیم حال کنیم؟ :-)
راستی اینا الان گارانتی دارن؟ چه گارانتیه؟؟؟
این لینک هم هس، ولی معلوم نیس این لمسی هس یا نه، چون روی مات بودنش ضربدر زده و روی لمسی بودن چیزی ننوشته!!! ولی با توجه به قیمتش فک کنم غیرلمسی باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والله....یادم نیست....ولی فک کنم.........آها یادم اود asus center (ایسوس سنتر)
بله گارنتی دارن ولی اسمش یادم نیست...یه گارانتی نوشته بود کنارش........حواس تعطیل![]()
اون غیر لمسی ولی فکر کنم اونی که گفتم...8 gb رم داشت....همه همه با رم 12 و گرافیک 4 و لمسی یه 4.600ی اب میخوره...دیگه بقیه ی جاها غیر از این قیمت دادن فیکه یا از خودشون در آوردن![]()
پس مدل غیر لمسی jk با 4گیگ گرافیک 4300 هست ؟؟؟ حالا صفحه اش مات هست یا براق؟
داداش، این دیگه سوال نداره که :-)
همه غیر لمسی ها ماتن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)