حتما هم فیفا میاد داوری رو که یه ساله داوری نکرده و احتمالا اضافه وزن هم داره رو ببره تو جام جهانی!
برش قهرمانی این قدر بوده
اگه زور خودش و اطرافیانش بیشتر میبود محرومیتش میشد 3-4 ماه اگه کمتر می بود میشد 3-4 سال
چندان پیچیده نیست
حتما هم فیفا میاد داوری رو که یه ساله داوری نکرده و احتمالا اضافه وزن هم داره رو ببره تو جام جهانی!
برش قهرمانی این قدر بوده
اگه زور خودش و اطرافیانش بیشتر میبود محرومیتش میشد 3-4 ماه اگه کمتر می بود میشد 3-4 سال
چندان پیچیده نیست
خدایی خودشون خندشون نمیگیره ؟!
اگر رشوه گرفتن این فرد ثابت شده به غیر از جرم توی فوتبال مگر جرم عمومی و جریمه و زندان نداره ؟! رشوه رشوه هست دیگه.
اینم که ارگان دولتی هست.دیگه بدتر.
محرومیت 8ماهش خیلی کم بود براش این که تو تست جسمانی هم رد شده بود نمیتوست تا اخر فصل قضاوت کنه با این محرومیت از اول فصل دیگه برمیگرده به عرصه داوری دیگه
دست راست سپاهان مگه میشه بیشتر از این محروم کردیار 12 سپاهان بوده دیگه در بازی رودر روش با پرسپولیس
رويانيان:قهرماني بايد بيشتر محروم ميشد
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: هزينههاي زيادي در مورد پرونده قهرماني داديم و به نظرم ايشان بايد بيشتر محروم ميشد.
محمد رويانيان ابتدا در خصوص شهرآورد هفتاد و هشتم گفت: تيم ما کاملاً آماده برگزاري يک بازي خوب و کسب سه امتياز است. اگر ستاد منشور اخلاقي، کميته داوران، دپارتمان داوران، سخنگويهاي سازمان ليگ و فوتبال ايران اجازه بدهند که در زمين بازي نتيجه مشخص شود ما برندهايم.
به گزارش فارس،وي افزود: البته ما به آقاي فتحاللهزاده و استقلال احترام ميگذاريم و خدايناکرده قصد بياحترامي به اين تيم را نداريم اما مجبوريم که اين بازي را با پيروزي پشت سر بگذاريم.
رويانيان درباره پرونده محسن قهرماني و اعتراض دايي به اين پرونده نيز گفت: ما هزينههاي زيادي بابت اين پرونده داديم، پس چطور بايد آنها جبران شود. عليرغم احترامي که براي همه داوران قائلم اما به نظرم قهرماني بايد بيشتر محروم ميشد به همين دليل از کميته استيناف خواهش ميکنيم تا در رسيدگياش به اين پرونده دقت بيشتري کند تا باعث شود فوتبال ما به راه راست هدايت شود.
رويانيان درباره پيشنهاد به بازيکنان پرسپوليس نيز گفت: راستش را بخواهيد 3-4 بازيکن ما از کشورهايي مثل پرتغال، روسيه و يک کشور عربي و يکي دو جاي ديگر پيشنهاد دارند اما همه چيز را به آخر فصل موکول کردم. بازيکنان من اروپايي هستند مثل بازيکنان قديميمان؛ مثل علي دايي، علي کريمي، مهدي مهدويکيا، وحيد هاشميان و خيلي ديگر که به اروپا رفتند. بازيکنان ما نگاه اروپايي دارند و به همين دليل مطمئن باشيد آنها را هرگز ساده از دست نميدهيم. انشالله امسال در پرسپوليس به هدفشان برسند و مطمئن باشيد بازيکنان ما جايي ميروند که همه لذت ببرند.
قهرماني: فعلا سکوت ميکنم
داور محروم شده فوتبال ايران گفت: فعلا به احترام جامعه داوري سکوت ميکنم.
محسن قهرماني، در خصوص راي کميته انضباطي عنوان کرد: پس از پايان دوره محروميتم با قدرت به کارم ادامه خواهم داد. محسن قهرماني در گفتگويي کوتاه در خصوص اعلام راي کميته انظباطي فدراسيون فوتبال اظهار داشت: از رايي که صادر شده است به هيچ وجه راضي نيستم چرا که آقايان با اين راي نشان دادند چه در فوتبال ما مي گذرد.
به گزارش فارس،وي افزود: در اين مدت مسايل زيادي را متوجه شدم واز چيزهاي زيادي با خبر شدم اما فعلا در باره همه آنها سکوت مي کنم، آنها به دنبال قرباني مي گشتند که آن را يافتند و هيچ کسي بهتر از من را براي سربريدن پيدا نکردند.
قهرماني ادامه داد: به خاطر جامعه داوري فعلا سکوت مي کنم زيرا در اين مدت تهمت هاي زيادي به جامعه مظلوم داوري کشور وارد شده است و کسي هم متاسفانه به اين تهمت ها کاري ندارد اما مطمئن هستم يک روزي چوب اين کارها را خواهند خورد ،من راضي هستم به رضاي خدا و لطف و کرم و عنايت امام رضا (ع) و به تمرينات خودم ادامه مي دهم تا انشالله پس از دوره محروميت با قدرت به فوتبال و داوري بپردازم.
قهرماني درباره اينکه آيا به کميته استيناف شکايت خواهد کرد و يا خير گفت: با اين شکايت ها هيچ فرقي در راي ايجاد نمي شود چرا که مي دانم حرفهاي من را اصلا نشنيده اند و در استيناف هم نخواهند شنيد، در راي اشکالات زيادي وجود دارد اما قول داده ام که به هيچ وجه درباره آنها صحبت نکنم من قرباني يک باندبازي گسترده در فوتبال شدم که خيلي ها از آن با خبرند.
کريمي:کاري ميکنم که جرأت نکنند اسم مرا بياورند
هافبک تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: امروز کاري ميکنم ميکنم که ديگر يکسري افراد جرأت پيدا نکنند که حتي اسم من را بياورند.
علي کريمي که براي رسيدگي به شکايت باشگاه پرسپوليس از او در جلسه کميته انضباطي حاضر شده، در مورد اينکه براي اولين بار است در دنيا که يک بازيکن به باشگاه بدهکار شده، اظهار داشت: اين هم از شانس ماست، متأسفانه آقايان فقط حرف ميزنند اما امروز کار را تمام ميکنم و يک کاري ميکنم که ديگر جرأت نکنند اسم من را بياورند.
به گزارش فارس،وي در مورد اينکه آيا قرار است چکهايي را در جلسه امروز رو کند عنوان کرد: آنقدر درباره اين چکها صحبت کردهايم که ديگر فايده ندارد، گوششان از اين مسائل پُر است. در مجموع من در جلسه کميته انضباطي مدارک خود را ارائه خواهم داد و درباره اين شکايت صحبت ميکنيم. من پيگير طلبم نبودم خودشان شکايت کردند و اين مسئله را آغاز کردند. حالا هم بايد تا مشخص شدن اين موضوع پيش آيند.
هافبک تيم فوتبال تراکتورسازي تصريح کرد: کميته انضباطي محل رسيدگي به شکايات افراد است نه رسيدگي به سوءتفاهمها. آنقدر شجاعت نداشتند که بخواهيم مشکل را برطرف کنيم آنها شکايت کردند و حالا کميته انضباطي به مسئله رسيدگي ميکند. شکايت آنها هم موجود است و امضاي مدير هم پاي آن است. وقتي شجاعت ندارند چگونه پا پيش ميگذارند. فقط بلدند هارت و پورت کنند. هيچ چيزي در واقع ندارند.
کريمي خاطرنشان کرد: اين چيزي که آنها گفتهاند هماکنون بازيکنان در همين سطح طلب دارند، بازيکناني که چند جلسه ميخواستند تمرينات را تعطيل کنند اما به هرحال اين اتفاق رخ نداد. پولهاي اضافي براي کساني است که قراردادشان را ثبت نميکنند تا چک اولشان پاس شود نه من که خيلي روراست جلو آمدم.
وي در مورد اينکه زمان جدايي او از پرسپوليس با نام اسطوره از کريمي ياد ميشد اما هماکنون باشگاه از او شکايت ميکند، تصريح کرد: تمام مدارک موجود است. من پاکتي همراه خود دارم که مدارک زيادي بابت اين نقل و انتقالات در دست دارم. آقايان اگر حرفي هم ميزنند نيم ساعته آن را تکذيب ميکنند. شجاعت ندارند که حتي پاي حرف خود هم بايستند. حالا امروز به جلسه کميته انضباطي آمديم تا با حسنزاده صحبت کنيم.
کريمي در مورد اينکه گفته ميشود بدهي رويانيان در باشگاه پرسپوليس 20ميليارد است، تصريح کرد: چيزي دوبرابر اين مبلغ است و بيشتر از اين چيزهايي است که شما ميگوييد.
وي در مورد اينکه شفاف اعلام کند چقدر از پرسپوليس دريافت کرده خاطرنشان کرد: مبلغ قرارداد من يک ميليارد و 200ميليون تومان بود که 50تومان هم به خاطر مدير برنامههايم که دوستم بود گفتم در قراردادم بياورند..تمام عکسها و مدارک آن هم موجود است اما اين قرارداد آن چيزي نبود که در سازمان ليگ ثبت شد به علت اينکه در آن زمان مشکل سقف قرارداد وجود داشت قراردادي که در سازمان ليگ ثبت شد همان سقف بود و ساير مبالغ در قراردادهاي داخلي عنوان شد. متأسفانه من به طرف خود اعتماد کردم البته اين تجربهاي شد که ديگر از اين کارها نکنم اگر هرچيزي هست روشن و شفاف در وقت معامله عنوان شود تا شکايتي پيش نيايد و اين سوءتفاهمها مطرح نشود.
کريمي در خصوص اينکه چقدر از اين قرارداد را دريافت کرده است، تأکيد کرد: از باشگاه طلب هم دارم، بايد ديد در جلسه امروز تکليف چه ميشود.
وي در مورد اينکه آيا باشگاه قصد دارد او را مقابل هواداران قرار دهد، گفت: چنين کاري را نميتوانند بکنند. اول فصل هم من ميتوانستم از باشگاه شکايت مي کردم و قضيه را همانجا پيگيري ميکردم اما هيچ صحبتي نکردم. خودشان حالا پيش آمدند و چنين کاري کردند. مردم هم در جريان هستند. هر روز در روزنامهها در مورد اين مسئله صحبت ميشود، امروز کاري ميکنم که ديگر نتوانند اسم من را هم برخيها بياورند.
وي در مورد دربي هفتادو هشتم و اينکه خيلي از پرسپوليسيها دوست داشتند او با پيراهن پرسپوليس به ميدان برود، گفت: من هم چون با خيلي بازيکنان ديگر که زماني در اين تيم حضور داشتند و هماکنون نيستند در اين بازي حضور ندارم، شما ديديد خيليهايي که ستاره بودند در جشن تولد اين باشگاه جايي براي نشستن نداشتند. با آنها چنين برخوردي کردند من هم مثل ساير بازيکنان در آن زمان که حضور داشتم بازي ميکردم حالا هم اميدوارم دربي جذاب باشد و هر تيمي که بهتر بازي کند بتواند برنده باشد.
کريمي در خصوص اينکه در آن جشن 50 سالگي باشگاه پرسپوليس از بابک زنجاني که يک پرسپوليسي نبوده بسيار اسم برده شد، گفت: فکر ميکنم اگر زنجاني در آن جلسه حاضر نميشد اين مشکلات هم برايش پيش نميآمد. آنقدر او را صدا کردند که مورد توجه قرار گرفت وقتي نميتوانند يک جشن را مديريت کنند از انجام دادن کارهاي بزرگتر هم ناتوان هستند.
هافبک تيم فوتبال تراکتورسازي در مورد شرايط اين تيم پس از تغييرات و جابهجاييهايي که در مديريت به وجود آمده گفت: قبل از هرچيز بايد از زينيزاده تشکر کنم، به هر حال اين اتفاقات براي هر باشگاهي رخ ميدهد. ما هم در اين مدت درگير يکسري حاشيهها و مسائل شديم اميدوارم با مديريت جديدي که بر سر کار آمده بتوانيم به روزهاي اوج خود بازگرديم.
کريمي در مورد اينکه آيا روزي به پرسپوليس بازخواهد گشت يا نه، گفت: وقتي چنين وصلههايي به من ميزنند در آينده هم خيلي وصلههاي ديگر خواهند زد، اما امروز يک کاري ميکنم که ديگر برخي افراد جرأت نکنند اسم من را هم بياورند. در جلسه کميته انضباطي حاضر ميشوم و صحبتهاي خود را انجام ميدهم به هر حال وقتي شائبهاي پيش ميآيد من هم مدارکي دارم که جلوي اينها بايستم. آقايان آنقدر به خودشان اطمينان دارند که قائممقام باشگاه صبح با من تماس گرفته و ميگويد بيا بنشينيم حرف بزنيم در حاليکه اين موضوع را ميتوانستند پيش از اين انجام دهند اما هماکنون که کار به شکايت کشيده کميته انضباطي بايد در اينباره تصميم بگيرد.
وي در مورد اينکه قرار است در جلسه خيلي از پردهها برداشته شود، گفت: اين حرفها ديگر گذشته است. پول اضافه را به بازيکناني ميدهند که براي ثبت قراردادشان 10 روز طول ميکشد که مفاد آن آماده شود. قراردادشان را هم ثبت نميکنند تا چک اول پاس شود. ما که ديگر آخر خط هستيم نه ميخواهيم اضافهتر بگيريم نه کمتر. حق خود را ميخواهم.
کريمي در مورد اينکه در گذشته اتفاقهايي افتاده که از قراردادش گذشته همچون قرارداد با استيلآذين، تأکيد کرد: يکسري اين موارد را آقايان نميفهمند تازه وارد فوتبال شدهاند و فقط هارت و پورت آن را بلدند اين مسائل ديگر گذشته است و کسي خريدار ندارد.
متاسفانه شخصی که تخلفش محرز شده و عامل اصلی بوده رو 8 ماه محروم میکنن ، بعد برای یک عکاس که کارت به کارت کرده و یک مربی بدنساز و کمک داور رابط تا 10 سال محرومیت در نظر میگیرن !!!
به قول علی دایی آخه کجای دنیا همچین چیزی رو میبینید شما ؟!!!
توی لیگ ایتالیا میان کنته رو به خاطر اینکه از یه تبانی بین دوتیم در سری بی اطلاع داشته و خبر نداده اونطوری محروم میکنن ، بعد اینجا ... !
واقعا به قول فردوسی پور همه چیزمون باید به همه چیزمون بیاد !![]()
خداداد افشاریان ...
زبان در وصف استاد افشاریان و عسگری و فنایی قاصر میمونه![]()
رویانیان نباید ورود میکرد..اینا حرفشون اینه که هند نبوده دلیل نداره... درضمن رویانیان تا گلت به افشاریان رفتی دپارتمان افشاریان اولش گفت نرفتم بعد گفت رفتم. چقدر ترس از نداشته های باطل شده. آندو هم باید محروم میشد با هنر نمایی ولی این هم بگذرد.عجب شانسی داریم ما..
دايي جواب راهآهنيها را داد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس خطاب به مسئولان راه آهن گفت: آقايان اول اعترافات را بررسي کنيد بعد بيانيه و جوابيه بدهيد.
علي دايي در جواب برخي از اظهارات راهآهنيها و انتشار برخي اسناد اظهار داشت: همه اينهايي که آقايان نوشتهاند و در اختيار رسانهها قرار دادهاند درست است اما اگر هر طرف اين موضوع را پيگيري کنيد باز هم به حرفهاي من ميرسيد.
به گزارش فارس، وي افزود: من از روز اول گفتم بچهها پول جمع ميکردند تا به خيليها که دستشان به دهانشان نميرسد و يا نيازمند هستند کمک کنيم اما تمام اين پولها در اختيار من بود، نه کسي ديگر و من به برخي از صحبتهايي که ميشود واقعاً تأسف ميخورم چون برخيها ميخواهند فرافکني کنند اما خدا را 100 هزار مرتبه شکر مردم بهترين قاضي هستند.
دايي ادامه داد: همه اطلاعات را کميته انضباطي و نهادهاي مختلف دارند اما برخيها فرافکني ميکنند، سوال من اينجاست کمکي که بچهها جمع ميکردند دست زندي چه کار ميکند؟ اين پولها دست من بوده ولي برخيها چيز ديگري ميگويند من هم هر طوري صلاح بود حتي با پيشنهاد بازيکنان و اطرافيان اين پول را به کساني ميدادم که دستشان به دهنشان نميرسد اما حالا که آقايان دستشان رو شده حرفهاي ضد و نقيضي ميزنند و ميگويند پولها دست آقاي زندي بوده است.
وي خاطرنشان کرد: شما مطلب کميته انضباطي را ببينيد، مگر آقاي اکبري آن عکاس نميگفت پولهايي که جمعآوري ميشد به دست آقاي زندي ميرسيد و ايشان از آن حساب کمکي کرده اما چطور ميشود پولي که دست من است توسط آقاي زندي به ديگران کمک شود؟ به نظرم وزارت اطلاعات و کميته انضباطي خيلي خوب عمل کردند ما پولي دست زندي نداشتهايم که ايشان کمک کند، پولها دست ما بود، آقاي زندي پول ديگري را براي اکبري کارت به کارت کرده و 65 ثانيه بعد اين پول باز هم انتقال پيدا کرده است.
سرمربي قرمزپوشان خاطرنشان کرد: سؤال من اينجاست مگر پول خيريه دست زندي بود؟ آقايان محترم صد درصد خير. ايشان تنخواه دستش بود و از آنجا پول را پرداخت کرده است پس حرف من تأئيد است. ما پولهايي که بابت خيريه جمع ميکرديم خيلي وقتها با نظر همين بچهها تقسيم ميکرديم، در پرسپوليس هم همين اتفاق ميافتد و در آخرين دفعه گفتن ندارد ما به يکي از خوزستانيها کم يا زياد کمک کوچکي کرديم اما آقايان ميگويند پول خيريه در راهآهن دست زندي بوده و ايشان از پول خيريه برخي کارها را انجام داده است که براي من جاي سؤال است که مگر پول خيريه دست زندي و اکبري بوده؟ خير، زندي به حساب اکبري کارت به کارت کرده و از حساب تنخواه باشگاه آقايان پول مورد نظر را دادند چون پول خيريه هم دست من بوده است.
وي يادآور شد: شما تمام حرفهاي آقاي اکبري را مرور کنيد، چرا از اول در مورد پول خيريه حرف ديگري ميزدند و الآن موقع اعترافات حرف ديگري زدند. به نظرم همه چيز در کميته انضباطي و وزارت اطلاعات موجود است و آقايان راهآهني اميدوارم صحبتها و اعترافات آقاي اکبري را در کميته انضباطي بخوانند بعد اينطور بيانيه بدهند. چون ضرر نميکنند. خدا را شکر وزارت اطلاعات و کميته انضباطي همه مستندات را دارد من وقتي شنيدم گفتهاند زندي از پول خيريه کمک کرده، خندهام گرفت. مشخص است که زندي براي اکبري کارت به کارت کرده و خدا را شکر وزارت اطلاعات با توجه به اعترافات همه چيز را ميداند، يا آقايان خودشان را به نشنيدن زدند يا فراموشکاري پيدا کردهاند که اين حرفها را ميزنند البته باز هم ميگويم آخر همه اين ماجراها همه به حرفهاي دايي و اطرافيانش که روز اول گفتم ميرسند و خدا را شکر ميکنم که جلوي مردم روسفيد هستم.
وي افزود: آقاي اکبري روز اول گفت از پول خيريه کمک کرديم اما روز آخر که گير بود اعتراف کرده که پول از حساب زندي ريخته شده پس باز هم ميگويم مسئولان محترم راهآهن اول شما اعترافات را بررسي کنيد بعد درباره همه چيز نظر بدهيد و تمام کارت به کارتها را متوجه خواهيد شد. خدا را باز هم شکر ميکنم که کميته انضباطي و حتي وزارت اطلاعات همه اعترافات را دارند و حرفهاي ضد و نقيض آقايان را متوجه ميشوند. البته براي من جاي سوال است چرا آقايان در برنامه نود آن شب که سه نفره (منظور من اکبري، کريمي و رئيسيکيا است) در باشگاه تا 3 صبح حضور داشتند توضيحي ندادند؟ به چه علت نشسته بودند؟
دايي در پايان درباره مصاحبه قاليباف با خبرگزاري فارس که گفته با توجه به تماس دايي به سرخپوشان کمک ميکنم، گفت: قاليباف لطف بزرگي در حق 30 الي 40 ميليون هوادار انجام ميدهد و من از ايشان سپاسگزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: بیانیه باشگاه راه اهن آدم میخونه نمیتونه جلوی خندش بگیره-اخه 2ملیون تومانی که اسنادش مثلن در اختیار کمیته انضباطی قرار دادین خودتون مضحکه خاص و عام کردین پول چیپس و پفک دختر علی دایی نمیشه
Last edited by clau; 14-01-2014 at 01:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)