حالا شاید یه چیزی شما خوشتون بیاد یکی نیاد ...ولی بیکام ا لجند قسمت بهترین بازیکن اسیا و بهترین بازیکن امریکای لاتین رو هم اورده فقط لیگ های ضعیف برو چون تو لیگ های قوی میزارنت دفاع حتی اگه مهاجم نوک باشی !!!
حالا شاید یه چیزی شما خوشتون بیاد یکی نیاد ...ولی بیکام ا لجند قسمت بهترین بازیکن اسیا و بهترین بازیکن امریکای لاتین رو هم اورده فقط لیگ های ضعیف برو چون تو لیگ های قوی میزارنت دفاع حتی اگه مهاجم نوک باشی !!!
میگن عربی باحاله حالا من دانلود میکنم میگم عربی چطوره این جان چمپیون رو اعصابه تا میگه من جان چمپیون هستم میخوام کامپیوتر رو رو سرم خورد کنم !!!1![]()
بحث من سر دوربینش بود که نمیشه خوب بازی کرد.حالا شاید یه چیزی شما خوشتون بیاد یکی نیاد ...ولی بیکام ا لجند قسمت بهترین بازیکن اسیا و بهترین بازیکن امریکای لاتین رو هم اورده فقط لیگ های ضعیف برو چون تو لیگ های قوی میزارنت دفاع حتی اگه مهاجم نوک باشی !!!
لطف کنید آدرس اون سایت رو بنویسید تا بقیه هم استفاده کنن
چون جان چمپیون رو اصلا نمیشه تحمل کرد با اون صدای و گزارش مسخره ش
از اون بدتر هم مفسر - جیم بگلین - هستش که صداش انگار صدای زامبی سرماخورده ست![]()
سلام ، دو تا سوال داشتم
1 . تو تنظیمات دسته برای شوت اون سه حالت چیه ؟؟؟ ( advanced , basic , manual )
2 . توی قسمت گیم ستینگ قبل از شروع هر بازی یه چیز جدید اضاف شده اسمش یادم نیست که 5 حالت داره بدن یه آدمکه قرمز و زرد و اینا ، چی هست ؟؟؟
ممنون
Last edited by arme33; 21-09-2013 at 20:59.
نکته ای که شاید خیلی ها دقت نکردن اینه اگر میخواید دریبل ها از حالت نسبتا شانسی که الان داره به حالت کنترل شده تغییر کنه باید auto feint رو تو تنظیمات خاموش کنید و بعد طبق آموزش زیر میشه مثل فیفا با حرکات ترکیبی RS و LS انواع دریبل ها رو زد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب منم بازی رو نصب کردم و بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه. افت فریم هم ندارم.
بازی یکم سخت تر شده ولی خوب جالبه. البته با کیبورد یکمی بیشتر سخت تر میشه
اگر ممکنه بگین که از قابلیت های جدید این نسخه چطوری استفاده کنیم. مثلا Ball control و نحوه شوت زدن و پاس دادن جدید
فیلم های آموزشی داخل بخش تمرینی رو دیدم ولی اکثرا با دسته انجام میدن. و معلوم نیست کیبورد چجوریه.
Last edited by pcsoft; 21-09-2013 at 18:37.
گزارشگر عربي رو از كجا دانلود كنيم؟
سلام همونطور که می بینید حالا که نسخه نهایی بازی اومده واقعا نشون داده که خیلی پیشرت کرده خیلی از اون چیزهایی که فن های بازی سالها منتظرش بودند الان توی بازی پیاده سازی شده... بازی حقیقتا جذاب و شیرین هست... ایرادات بازی مثل باگ های آفساید گیری یا در هم فرو رفتن شدید بازیکنان چیزهایی هستند که به سادگی برطرف میشن مهم ساختار کلی بازی و برخورداری از یک سری ویژگی هایی هست که سالها ازش محروم بود و حالا PES می تونه که به عنوان یه شبیه ساز قابل قبول از فوتبال واقعی خودنمایی کنه و از اون حالت آرکید و صرفاً گیم که باعث تفریح گیمر میشد و هر جور دلش می خواست بازی می کرد یه آماتور که اصلا گیم بلد نیست بازی کنه 2 ساعت PES بازی می کرد همچین جواب می گرفت از بازی که دیگه ادعاشو نمیشد جمع کرد!!! حالا دیگه از این خبرا نیست و باید خیلی تخصصی و حرفه ای باشی تا بتونی مقابل یه PES باز کار کشته قد علم کنی و این اون چیزی هست که همیشه PES باز های قدیمی انتظارش رو داشتند...
برای دوستانی که ایرادات یا سختی های گیم پلی رو نکات منفی بازی می دونن پیشنهاد می کنم کمی تخصصی تر بازی کنن این بازی که نقطه شروع واقعا امیدوار کننده برای نسل آینده هست.
نکاتی که دیدنشون منو سورپرایز کرد
اضافه شدن مود دروازبانی برای BAL
بهبود سیستم ضربه آزاد و پنالتی
تاثیر روحیه فردی در حین بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)