خوب معلومه چون n93 بدون شک بهترین فیلم برداری رو داره منظور من این بود اگه بخاد در حد n70 یا 3250
یا هم قیمتای خودش نه n93 که بهترین فیلمبرداری رو میکنه
خوب معلومه چون n93 بدون شک بهترین فیلم برداری رو داره منظور من این بود اگه بخاد در حد n70 یا 3250
یا هم قیمتای خودش نه n93 که بهترین فیلمبرداری رو میکنه
راستش خودم هم به شک افتادم....می تونی بری سایتtopsony.com
اخه اخرین ورزن رو این معرفی کرده:R4EA031 & R4ED001 ...فکر کنم منظورش اینه جفت این دو ورزن اخرین ورزن ها هستن...اخه مگه می شه دو ورزن با هم بدن بیرون؟؟!!!عجیبا غریبا...
اگه چیزی دست گیرت شد به منم بگید...چون مال من چنج شدست زیاد تو این خط ها نبودم و نیستم![]()
براي جاوا هنوز ويروسي نوشته نشده.
کسی تا حالا مشکله قطع شدن آنتن با 810 نداشته
یعنی همینطوری آنتن صفر شه
بعد اگه یه اس ام اس بفرستی دوباره وصل شه!!؟![]()
نمی دونم مشکل چیه - فلش کردن یخورده بهترش کرد (فقط).
من دو تا نکته رو می خواستم بگم که فکر کنم تا به حال تو این تاپیک گفته نشده . خیلی هم به درد می خوره !!!
1- خیلی ها نمیدونن که وقتی مبایلو به کامپیوتر وصل میکنیم و گذینه ی انتقال فایل رو انتخاب می کنیم برای کندن usb باید اول روی درایو ایجاد شده روی کامپیوتر راست کلیک کنیم و گذینه ی eject رو انتخاب کنیم بعد usb رو در بیاریم وگر نه احتمال داره به مموری یا خود گوشی آسیب برسه .
2- اینو من تازه کشف کردم و خیلی برام جالب بود . می دونستید که وقتی یک بلوتوس برای شما داره میاد شما هم می تونید هم زمان به دیگران فیلم یا موزیک بلوتوس کنید !!! نمیدونید ؟ باشه میگم ! قتی یک بلوتوس برای شما داره میاد گذینه ی والکمن رو بزنید و بعد موزیک یا ویدئوی مورد نظرتون رو به مقدار کافی انتخاب و از گذینه ی more و send و بعد bluetooth می تونید ارسال کنید ...
یک خواهش هم دارم همه ما که تو کلوپ 810 هستیم طرفدار پرو پا قرص این گوشییم . پس لطفا " بجای تعریف و تمجید بی خودی ( امیدوارم به کسی بر نخوره ) و سوالای صد من یک غاز نکته ای رو که فکر می کنید تا به حال توی کلوپ گفته نشده رو بنویسید ...
ممنون ...
گوشیه قبلیه منم همین جوری بود
خب چیکارش کردی ؟ درست شدنی نبود نه؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)