بله
نسخه 5 به بالا
خود کاربران کومودو هم (یکیش خودم) استفاده میکنیم
بله
نسخه 5 به بالا
خود کاربران کومودو هم (یکیش خودم) استفاده میکنیم
سلام
از آنجایی که بعد از نصب اولیه کومودو، آپدیت آنتی ویروس یکی از اولین کارها می باشد، و انجام آپدیت اولیه به دلیل حجم بالای آن کمی زمان بر و مشکل هست، می توان فایل دیتابیس آنتی ویروس را از طریق یک دانلود منیجر با سرعت بالا دانلود و سپس کومودو را آفلاین آپدیت کرد.
1-اولین قدم دانلود دیتابیس آنتی ویروس است، برای دریافت آخرین نسخه دیتابیس کومودو از این صفحه استفاده کنید:
وارد لینک زیر شوید و دیتابیس مربوطه با نسخه CIS نصب شده روی سیستم خود را دانلود کنید.(آپدیت برای تمام نسخه ها موجوده: 4 & 5.3 & 5.8 & 5.10 & 6 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- فایل دانلود شده فشرده میباشد، بنابراین بعد از دانلود با یک نرم افزا مثل WinRAR یا 7-zip فایل را اکسترکت نمایید.
3- وقتی فایل را از حالت فشرده خارج کردید، اسم فایل را به bases.cav تغییر بدهید.
حالا میتوانید از این فایل استفاده کنید:
در نسخه 5 به پایین: کامپیوتر را ریستارت کنید و حین بوت کلید F8 را نگه دارید و وارد Safe-Mode بشوید. و بعد فایل مورد نظر را جایگزین دیتابیس قدیمی در این مسیر بکنید(کپی کنید):
C:\Program files\Comodo\Comodo internet security\scanners
برای انجام آپدیت آفلاین در نسخه 6 طبق این پست عمل کنید:(توجه نام فایل همچنان باید bases.cav باشد، شماره دارش نکنید)
نکته: می توانید فایل دیتابیس را از یک سیستم دیگر که کومودو نصب و آپدیت هست بردارید، که طبیعتا فایل شماره دار هست، دیگه اسمش را تغییر ندهید.
نکته: فایل آپدیت برای سیستمهای 32 و 64 بیتی هیچ فرقی نمیکند.
نکته: آپدیت CCE (پرتابل) همان آپدیت CIS است. و فرقی ندارند.
سلام
سوالات همه رو به طور مفصل جواب میدید ولی من برای اولین بار دو سه تا سوال پرسیدم گفتید کتابش رو آماده میکنید
یه کم بی انصافیه
سلامی دوباره
یه پیشنهاد داشتم علی آقا
اگه امکانش هست در حالت اسکن تنظیمات اسکن فایلهای / آرشیوهای پسورد دار رو هم به نسخه جدید اضافه کنن بهتر میشه
سلام
درسته حق باشماست...گاهی اوقات اشتباه میکنم....معذرت میخوام....
1- حق با شماست انشالله عکسهای جدید قرار میگیره....
2- اینترفیس نسخه 6 نسبت به نسخه 5 فرق کرده.... شما فعلا تنظیمات نوشته شده برای "کاربران تازه کار" توی همین تاپیک، را انجام بدهید.
3- فعلا نیازی به اون قوانین نیست..... چون اگر HIPS فعال باشه و اتوسندباکس خاموش که قدرت خوبی دارید، اگر هم با اتوسندباکس کار بکنید که الان حتی سطح "محدود" قدرتمند تر شده نسبت به نسخه 6 و سطحهای بالاتر که جای خود دارد.... اون تنظیمات بیشتر برای نمونه های بوده که الان با اومدن سطح "کاملا مجازی" در اتوسندباکس، عملا اون نمونه ها کاری از پیش نمیبرند. نظیر GPCODE که الان حتی در مقابل سطح "محدود" حرفی برای گفتن ندارند.
یعنی میخوام بگم الان دستتون در تنظیمات بیشتر باز هست.... حالتها و کافیگهای مختلف را میتونید برای خودتون بچینید. که همه از قبل در CIS آماده شده است و شما فقط انتخاب میکند.....(البته الان هم مثل نسخه 5 همچنان کاربر میتونه کارهای قبلی را انجام بده و در واقع سلب اختیار نشده)
4- فایروال حالت کاربر داره( نسخه انگلیسی Custum Rulset هست)؛ از همون پنجره اصلی کومودو میتونید انتخابش کنید:
5- Block all in اینجاست(تصویر زیر): انتخابش بکنید و فعلا کاری با ICPM نداشته باشید.... مگر اینکه ریزتر در موردش سوالی بپرسید که بشه جواب داد...
در مورد تنظیمات هم در پست دوم مطالبی در مورد تنظیمات قرار داره، اونها را بخونید اگر سوالی در مورد تنظیمی بود که مبهم بود، بپرسید.
6- تنظیمات پیشرفته> تنظیمات عمومی> رابط کاربری> زبان
ممنون، مشکل تو تنظیمات HIPS بود که برطرف شد
علی اقا حالا یا خودتون یا یه کسی انتخاب بشه پست های مفید یه جایی یادشت بشه ارم ارم به پست اول اضافه بشه راحت هر کسی سوال کرد ارجاع به اونجا داده بشه
مثلا پست همین صفحه در مورد ابدیت افلاین کامل و جامع هست و همینجور بعضی پست که به جواب کاربرا میدید اینجوری دیگه زحمت خودتون هم کمتر میشه
فقط عکسا باید جایی باشه که پاک نیشه (یه اپلود سنتر درست و حسابی)
یه سوال دیگه نمیدونم دربارش مفصل توضیح دادید یا نه :
اگه بخوهیم روی یه سیستم که کاربر مبتدی و کم حوصله پاش نشسته باید چه تنظیماتی اعمال کرد؟
حدود یه هفته پیش رفتم مغازه دوستم براش کومودو نصب کردم امروز زنگم زده پاشو بیا یه برنامه نصب شده نمیطاره هیچ کاری بکنم گفتم خب کومودو اجازه داد گفت از بس ازم سوال کرد پاکش کردم هیچی دیگه رفتیم دیدم یه انتی ویروس قلابی نصب شده با دیسک نجات کاسپر اومدم بالا هیچی مخربی تشخیص نداد!(حتی همین انتی ویروس قلابی که خودش ویروس بود و تسک منیجر + ریجستری + استارت اپ رو از کار انداخته بود تشخصی نداد) خلاصه چون خودم جای نصبش رو قبلش دیده بودم کجاست دستی پاکش کردم و مشکلش حل شد
حالا میخوام یه سری تنظیمات باشه که سوالات به حداقل برسه و ایمنی هم در حد مطلوب باشه
با تشکر
سلام
1- در مورد پستهای فراگیر که ناظرین محترم زحمت میکشند و پستهای عمومی را به صفحه دوم اصافه میکنند.... در مورد عکسها ببینید باورتون نمیشه من وقتی یه پستی میدم اصلا فکر نمیکنم که این یه پست مهم هست و میره توی صفحه اول... بعضی وقتها هم همینجور که دارم پستم را مینویسم یه جوری تازه احساس میکنم مهمه.....بعضی وقتها هم آخر کار....بنابراین وقتی دارم اینجا مطلبی مینویسم عکسهامو هر جا که دم دستم باشه و راحتتر باشم آپلود میکنم.... اصلا هم فکر نمیکنم این پست شاید مرجع بشه و پس روی آپلود سنتر عکسهام دقت کنم،نه؛.....و این باعث میشه این وضعیت برای عکسهای پستهام ایجاد بشه.... هر کدومش یه جایی هستند و بعضی هاشون پاک شدن و ....
ولی از این به بعد دقت میکنم لااقل پستهایی که رفتند در صفحه اول، عکسهاشو یه جای درست و درمون بزارم. که موندگار باشه.
2- در مورد تنظیمات من الان نظرم این هست که برای اون دسته از کاربرانی که شما یکیش را اینجا مثال آوردید بهترین تنظیم همان تنظیم پیشفرض هست. کومودو را نصب کنید و به اما خدا رهاش کنید......
در این حالت HIPS غیرفعال است.... اتوسندباکس در حالت "محدودیت کم" قرار داره که جلوی خرابکاریهای بزرگ را میگیره.... اکثر برنامه ها هم اجرا میشن در این حالت....
فقط دوتا کار انجام بدهید: 1-فایروال را بزراید روی حالت کاربر .... 2-آنتی را طوری تنظیم کنید که وقتی ویروسی شناسایی کرد پیغام بده...... که این دوتا را من اصلا تنظیم نمیدونم.... هر کسی بلده انجامش بده.
بنابراین خلاصه کلام: بهترین تنظیم برای اون دسته از کاربران که شما مد نظرته یا حتی نترسم بگم کاربران مبتدی، تنظیمات پیشفرض هست.
===
ویرایش: البته آقا محمد در پست پایینی لینک "تنظیمات کومودو برای کابران تازه کار" را قرار داده، که البته خوبه.... ولی بیشتر من اون پست را برای کابران تازه کاری نوشتم که توضیحات همون پست منو بخونند... کسی که خودش اون پست را نخونه( توضیحاتش را) همون تنظیمات پیشفرض براش خوبه.... امنیت هم داره.... توی همون پست هم عرض کردم که کسی که همین پست را بخونه دیگه مبتدی مبتدی نیست.
Last edited by Jadda; 27-07-2013 at 22:20.
خیلی ممنون از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
واقعیتش تازه متوجه شدم مثلا قسمت "کارهای عمومی فایروال" کجا هست چون فقط قسمت تنظیمات رو میرفتم
و در نسخه 6 قسمت Network Security Policy وجود نداره؟ چون بعضی از راهنماییها مربوط به این بخش هست
و از دیروز دوتا svchost توی task manager اضافه شده و نمیدونم چی هستن و با malwarebyte و comodo و...
اسکن کردم چیزی پیدا نکردن ولی مثلا نرم افزار SvchostAnalyzer به اونا گیر میده ولی نمیگه منبعشون کجاست یا چکار کنم
و با بستن اونا هم هیچ اتفاقی نمیفته ولی داخل برنامه procexp برخلاف بقیه svchost ها , سرویس مربوط به این دوتا رو نمینویسه
انشاءالله سربلند باشید
Last edited by hamidrezaj; 28-07-2013 at 03:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)