تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 263 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه arsham4005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

حسگر اثر انگشت چه جوری فعال کنم یا باهاش کار کنم ؟
    از سایت hp مدل لپتاپ رو انتخاب کنید و درایور Validity Fingerprint Sensor رو دانلود و نصب کنید.
    تو صفحه دانلود درایورها، نرم افزار HP Protect Tools Security Manager رو هم دانلود کنید.
    Last edited by arsham4005; 08-05-2014 at 09:36.

2. این کاربر از arsham4005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

خیلی ممنون.
    در مورد باتری و شارژ سردرگم شدم.هر کس یه چی میگه ! موقعی که جایی هستیم که میشه از برق شهر استفاده کنیم ، درسته که لپتاپو برنم به برق و با برق باهاش کار کنم ؟ اگه آره ، باتری رو در بیارم یا نه ؟ تشکر.

4. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

خیلی ممنون.
    در مورد باتری و شارژ سردرگم شدم.هر کس یه چی میگه ! موقعی که جایی هستیم که میشه از برق شهر استفاده کنیم ، درسته که لپتاپو برنم به برق و با برق باهاش کار کنم ؟ اگه آره ، باتری رو در بیارم یا نه ؟ تشکر.
    من اینو از چندتا متخصص پرسیدم از خودم نمیگم (منظورم فروشنده ها نیستن!)
    اگه امکان استفاده از برق شهری دارید که چه بهتر باتری رو درآورده و مستقیم از برق استفاده کنید. گرچه زمانی که 100 درصد پر بشه یا در حال شارژ باشه هیچ استفاده ای از باتری نمیشه اما گرمای لپتاپ بهش آسیب میرسونه. پس سعی کنید موقع اتصال به برق باتری داخلش نباشه. همینطور موقع بازی کردن به هیچ وجه باتری نباشه چون گرماش فوق العاده بیشتر از زمانیه که کار معمولی باهاش دارید.
    یه نکته دیگه هم مدنظر باشه که اگه برای مدت طولانی (مثلا بیشتر یه هفته) قصد ندارید از باتری استفاده کنید، مقدار شارژشو بین 40 تا 60 درصد بذارید بمونه و بعد درش بیارید. هیچوقت باتری خالی یا با شارژ 100 درصد رو برای مدت طولانی بیرون نذارید. حواستون هم باشه که موقع استفاده قبل از اینکه خالی بشه شارژش کنید و نذارید به جایی برسه که خودش لپتاپ رو خاموش کنه.
    موفق باشید.

6. 2 کاربر از arsham4005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من اینو از چندتا متخصص پرسیدم از خودم نمیگم (منظورم فروشنده ها نیستن!)
    اگه امکان استفاده از برق شهری دارید که چه بهتر باتری رو درآورده و مستقیم از برق استفاده کنید. گرچه زمانی که 100 درصد پر بشه یا در حال شارژ باشه هیچ استفاده ای از باتری نمیشه اما گرمای لپتاپ بهش آسیب میرسونه. پس سعی کنید موقع اتصال به برق باتری داخلش نباشه. همینطور موقع بازی کردن به هیچ وجه باتری نباشه چون گرماش فوق العاده بیشتر از زمانیه که کار معمولی باهاش دارید.
    یه نکته دیگه هم مدنظر باشه که اگه برای مدت طولانی (مثلا بیشتر یه هفته) قصد ندارید از باتری استفاده کنید، مقدار شارژشو بین 40 تا 60 درصد بذارید بمونه و بعد درش بیارید. هیچوقت باتری خالی یا با شارژ 100 درصد رو برای مدت طولانی بیرون نذارید. حواستون هم باشه که موقع استفاده قبل از اینکه خالی بشه شارژش کنید و نذارید به جایی برسه که خودش لپتاپ رو خاموش کنه.
    موفق باشید.
    این که باتری در بیارید واسه لپتاپ های قدیمی هست
    وقتی که شارژ باطری 100 درصد شد تا 95 درصد و شارژر به لپتاپ وصل باشه از برق شهری استفاده میکنه و باطری کلا خارج میشه
    در ضمن اگر دقت کرده باشید تو 4540 مکان قرار گرفتن باطری در جایی هست که از قسمت های دیگه لپتاپ خنک تره
    من خودم مثلا موقع اجرای بازی که لپتاپ داغ میکنه دست میزنم بیشتر جاهای لپتاپ داغ شده ولی قسمت قرار گرفتن باطری خنک هست
    من خودم دو ساله 4540 دارم یک درصد هم فرسودگی نداشته باتری لپتاپ

8. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون.

وقتی که شارژ باطری 100 درصد شد تا 95 درصد و شارژر به لپتاپ وصل باشه از برق شهری استفاده میکنه و باطری کلا خارج میشه
    در ضمن اگر دقت کرده باشید تو 4540 مکان قرار گرفتن باطری در جایی هست که از قسمت های دیگه لپتاپ خنک تره
    من خودم مثلا موقع اجرای بازی که لپتاپ داغ میکنه دست میزنم بیشتر جاهای لپتاپ داغ شده ولی قسمت قرار گرفتن باطری خنک هست
    شما موقع استفاده از برق باتری رو در نمیاری ؟
    یه سوال دیگه : شما معمولا از باتری استفاده میکنی یا از برق ؟
    تشکر.

10. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

درسته، بنده هم عرض کردم زمانی که 100 درصد پر بشه یا در حال شارژ باشه هیچ استفاده ای از باتری نمیشه
    همچنین سی پی یو و کارت گرافیک سمت چپ و هارد دیسک هم سمت راسته، پس هیچ گرمایی به باتری نمیرسه اما خارج کردنش فقط به این دلیله که احتمال آسیب دیدگیش رو به صفر برسونیم

12. 2 کاربر از arsham4005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

تشکر.
    چرا معمولا درمیارم به جز اوقاتی که کار مهمی داشته باشم مثل انکود کردن فیلم یا وقتایی که احتمال بدم ممکنه برق قطع بشه.
    معمولا اگه به برق دسترسی داشته باشم حتما از برق استفاده میکنم و باتری رو درمیارم، مخصوصا وقتایی که بازی میکنم. در ضمن اگه به برق دسترسی نداشتید هیچ بازی ای رو باز نکنید چون بعضی از تنظیماتش تو کنترل پنل ای ام دی به هم میریزه.

14. 2 کاربر از arsham4005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تشکر.
    من یه بارم باطری رو در نیوردم
    من همیشه از برق استفاده میکنم مگر هفته ای یکی دو بار که دانشگاه مثلا تو جایی که پریز نباشه مجبور باشم بدون شارژر روشن کنم لپتاپ رو اونم در حد 20 -30 درصد از ظرفیت باطری
    هیچ وقت هم موقع بازی بدون شارژر استفاده نمیکنم چون موقع بازی ظرفیت باطری به شدت و با سرعت بیشتری خالی میشه و این به باطری ضربه میزنه

16. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    منم حدود 4 ماهه که لپ تاپ رو خریدم ، تا بحال باتری رو در نیاوردم ، همیشه هم توی برقه ، معمولا هم هفته ای یک بار تا 10 یا 20 درصد حالی میکنمش دوباره میزنم به برق و تا بحال که درصد استهلاکش صفر بوده
    من روزی معمولا یک ساعت و یا دو ساعت بازی میکنم که در اونصورت دما حدود 70 درجه میاد بالا
    یکی از مهمترین دشمن های باتری گرما هست اگر لپ تاپ خنک باشه عمر باتری طولانی تر میشه

18. 3 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان لپتاپ من با گارانتی یکساله سریر هست.حالا میخوام گارانتیشو چک کنم.سریال دستگاه رو از کجا بدست بیارم ؟ زیر لپتاپ فقط یه برچسب داره که اونم چیز خاصی ننوشته شده روش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •