از سایت hp مدل لپتاپ رو انتخاب کنید و درایور Validity Fingerprint Sensor رو دانلود و نصب کنید.
تو صفحه دانلود درایورها، نرم افزار HP Protect Tools Security Manager رو هم دانلود کنید.
از سایت hp مدل لپتاپ رو انتخاب کنید و درایور Validity Fingerprint Sensor رو دانلود و نصب کنید.
تو صفحه دانلود درایورها، نرم افزار HP Protect Tools Security Manager رو هم دانلود کنید.
Last edited by arsham4005; 08-05-2014 at 09:36.
خیلی ممنون.
در مورد باتری و شارژ سردرگم شدم.هر کس یه چی میگه ! موقعی که جایی هستیم که میشه از برق شهر استفاده کنیم ، درسته که لپتاپو برنم به برق و با برق باهاش کار کنم ؟ اگه آره ، باتری رو در بیارم یا نه ؟ تشکر.
من اینو از چندتا متخصص پرسیدم از خودم نمیگم (منظورم فروشنده ها نیستن!)
اگه امکان استفاده از برق شهری دارید که چه بهتر باتری رو درآورده و مستقیم از برق استفاده کنید. گرچه زمانی که 100 درصد پر بشه یا در حال شارژ باشه هیچ استفاده ای از باتری نمیشه اما گرمای لپتاپ بهش آسیب میرسونه. پس سعی کنید موقع اتصال به برق باتری داخلش نباشه. همینطور موقع بازی کردن به هیچ وجه باتری نباشه چون گرماش فوق العاده بیشتر از زمانیه که کار معمولی باهاش دارید.
یه نکته دیگه هم مدنظر باشه که اگه برای مدت طولانی (مثلا بیشتر یه هفته) قصد ندارید از باتری استفاده کنید، مقدار شارژشو بین 40 تا 60 درصد بذارید بمونه و بعد درش بیارید. هیچوقت باتری خالی یا با شارژ 100 درصد رو برای مدت طولانی بیرون نذارید. حواستون هم باشه که موقع استفاده قبل از اینکه خالی بشه شارژش کنید و نذارید به جایی برسه که خودش لپتاپ رو خاموش کنه.
موفق باشید.
این که باتری در بیارید واسه لپتاپ های قدیمی هست
وقتی که شارژ باطری 100 درصد شد تا 95 درصد و شارژر به لپتاپ وصل باشه از برق شهری استفاده میکنه و باطری کلا خارج میشه
در ضمن اگر دقت کرده باشید تو 4540 مکان قرار گرفتن باطری در جایی هست که از قسمت های دیگه لپتاپ خنک تره
من خودم مثلا موقع اجرای بازی که لپتاپ داغ میکنه دست میزنم بیشتر جاهای لپتاپ داغ شده ولی قسمت قرار گرفتن باطری خنک هست
من خودم دو ساله 4540 دارم یک درصد هم فرسودگی نداشته باتری لپتاپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون.
شما موقع استفاده از برق باتری رو در نمیاری ؟
یه سوال دیگه : شما معمولا از باتری استفاده میکنی یا از برق ؟
تشکر.
درسته، بنده هم عرض کردم زمانی که 100 درصد پر بشه یا در حال شارژ باشه هیچ استفاده ای از باتری نمیشه
همچنین سی پی یو و کارت گرافیک سمت چپ و هارد دیسک هم سمت راسته، پس هیچ گرمایی به باتری نمیرسه اما خارج کردنش فقط به این دلیله که احتمال آسیب دیدگیش رو به صفر برسونیم
چرا معمولا درمیارم به جز اوقاتی که کار مهمی داشته باشم مثل انکود کردن فیلم یا وقتایی که احتمال بدم ممکنه برق قطع بشه.
معمولا اگه به برق دسترسی داشته باشم حتما از برق استفاده میکنم و باتری رو درمیارم، مخصوصا وقتایی که بازی میکنم. در ضمن اگه به برق دسترسی نداشتید هیچ بازی ای رو باز نکنید چون بعضی از تنظیماتش تو کنترل پنل ای ام دی به هم میریزه.
من یه بارم باطری رو در نیوردم![]()
من همیشه از برق استفاده میکنم مگر هفته ای یکی دو بار که دانشگاه مثلا تو جایی که پریز نباشه مجبور باشم بدون شارژر روشن کنم لپتاپ رو اونم در حد 20 -30 درصد از ظرفیت باطری
هیچ وقت هم موقع بازی بدون شارژر استفاده نمیکنم چون موقع بازی ظرفیت باطری به شدت و با سرعت بیشتری خالی میشه و این به باطری ضربه میزنه
سلام
منم حدود 4 ماهه که لپ تاپ رو خریدم ، تا بحال باتری رو در نیاوردم ، همیشه هم توی برقه ، معمولا هم هفته ای یک بار تا 10 یا 20 درصد حالی میکنمش دوباره میزنم به برق و تا بحال که درصد استهلاکش صفر بوده
من روزی معمولا یک ساعت و یا دو ساعت بازی میکنم که در اونصورت دما حدود 70 درجه میاد بالا
یکی از مهمترین دشمن های باتری گرما هست اگر لپ تاپ خنک باشه عمر باتری طولانی تر میشه
دوستان لپتاپ من با گارانتی یکساله سریر هست.حالا میخوام گارانتیشو چک کنم.سریال دستگاه رو از کجا بدست بیارم ؟ زیر لپتاپ فقط یه برچسب داره که اونم چیز خاصی ننوشته شده روش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)