تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 194 از 328 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

روی صحبت من با تعداد محدودی هست. هرگز مخالف آزادی بیان نبودم و نیستم اما اینجا مطالبی می بینم که ورای این واژه داره عمل می کنه، آقایانی که یک سری ارزش های برای شما اهمیت خاصی داره من واقعاً تعجب می کنم که چطور می تونید حتی در گفتار هم این ارزش ها رو به این صورت عنوان کنید، تصویر بگذارید، بگید دختر خوب نیست، خبر بگذارید و ... . این نوع و شیوه بیان با طرز تفکری که ازش دم می زنید کاملاً منافات داره، درسته محیط آنلاین هست، کسی شما رو نمی بینه و نمی شناسه، اما آیا این دلیل محکمی برای این لحن صحبت کردن می شه؟
    تاپیک شده میدان مسابقه!
    راجع به خصوصی ترین و شخصی ترین مسائل چه خانوم و چه آقا اظهار نظر می کنید که چه گره ایی از خودتون باز کنید آخه...
    دور هم نشستن و غر زدن تا 100 صفحه دیگه هم پیش رفت چه سودی داری؟
    به جای لعن و نفرین کردن دخترهای غیر قابل ازدواج از دخترهایی بگید که تمایل دارید با اونها ازدواج کنید. (نیست؟ باشه، پس یک خط بنویسید "ازدواج نمی کنم چون دختر مد نظر من نیست"، بقیه رو واگذار کنید به بقیه که باهاشون ازدواج کنند)

بهتر نیست یک مقدار افق نگاه رو بالاتر ببرید؟
    ویژگی های شخصیتی خودتون رو بسنجید و تبادل نظر کنید که چه ویژگی های رفتاری رو در همسر مقابلتون می پسندید.
    چه راه هایی برای بالاتر بردن مهارت های ارتباطی وجود داره؟ کتابی اگر خوندید و کمک کننده بوده معرفی کنید.
    تجربه ایی اگر داشتید بدون قصد و غرض با بیان اشتباهات خودتون اول و بعد دیگری بگید تا بقیه هم استفاده کنند.
    وقتی یک فرد نظر شما رو جلب می کنه چه راه هایی برای سنجیدن فرد در مورد ازدواج مناسب هست و چه مدت زمانی.
    هزینه های ازدواج رو چطور می تونیم کاهش بدیم تا همه چیز لذت بخش تر باشه.
    کسانی که ازدواج کردند از اینکه بعد از ازدواج چطور می شه زندگی رو حفظ کرد بگند.
    و
    .
    .
    .
    Last edited by Sara; 14-01-2015 at 01:05.

2. 5 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sia mohamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام رفقا
    من هیچ وقت اعتماد نمیتونم بکنم
    یه بار اعتماد کردم بدبخت شدم
    تا آخر عمر باید تاوانشو پس بدم
    مجرد راحت ترم
    از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشم
    قربونتون
    سیا

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام رفقا
    من هیچ وقت اعتماد نمیتونم بکنم
    یه بار اعتماد کردم بدبخت شدم
    تا آخر عمر باید تاوانشو پس بدم
    مجرد راحت ترم
    از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشم
    قربونتون
    سیا
    سلام دادا

میشه یکم در موردش توضیح بدید؟ شاید تجربه شما بدرد ما بخوره

ممنون

5. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولین شرطم هم همینه: دختر هیچ وقت دوست پسری نداشته باشه، چون خودم نداشتم هیچ مدلی
    من اگه دوست دختری داشته باشم و با هم باشیم به شرطی که بدونم دختری نیست که جز من با کسی دیگه رفیق باشه بابهاش 100% ازدواج میکنم
    ==
    عاقا من پیشنهاد میکنم در شرایطت تجدید نظر کنی

یکی از مواردی که در ازدواج به نظرم اصلا نباید کنجکاوی بشه در موردش ، اصرار به دونستن درمورد گذشته ی طرف مقابل و روابطش با افراد قبل از شماست چون منجر به وسواس فکری و بدبینی و شک و بد دلی نسبت به طرف مقابلتون میشه ؛

و مشکل تاریخی ! ما ایرانیها در مورد مقوله ی ازدواج هم همینه که نمیایم نگاه کنیم به اینکه ببینیم آینده ی ما با این شخص چگونه خواهد بود ؛ بلکه نگاه میکنیم به اینکه ببینیم گذشته ی شخص چه طور بوده ... حالا نه اینکه گذشته کاملا بی اهمیت باشه ولی نه افراط باید باشه و نه تفریط

و بدانید و آگاه باشید که راه رستگاری ، از دریچه ی اعتدال و میانه روی میگذرد

7. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ضمن تایید صحبت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر من هم نباید زیاد تو گذشته دخالت کرد... از کجا معلوم شاید یا به نفر دوست بوده و قصد ازدواج داشته ولی فهمیده مورد مناسبی نیست و به هم نمیخورن و دوستی رو به هم زده... آیا درسته بیایم بگیم چون این فرد قبلا" با یه نفر دیگه دوست بوده دیگه مناسب ازدواج نیست؟ همه آشنایی ها که قرار نیست به ازدواج ختم بشه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ضمن تایید صحبت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر من هم نباید زیاد تو گذشته دخالت کرد... از کجا معلوم شاید یا به نفر دوست بوده و قصد ازدواج داشته ولی فهمیده مورد مناسبی نیست و به هم نمیخورن و دوستی رو به هم زده... آیا درسته بیایم بگیم چون این فرد قبلا" با یه نفر دیگه دوست بوده دیگه مناسب ازدواج نیست؟ همه آشنایی ها که قرار نیست به ازدواج ختم بشه...
    واقعا شايد به راهي ديگه ختم شده باشه كه بخواهد از پسر اون واقعيت را كتمان كنه؟؟؟(پيشرفت علم پزشكي هم كه بعضي راههاي تشخيص را سخت تر كرده)براي اون چه جوابي دارين؟هميشه اينقدر خوش بين هستين؟بنظرمن كه در ايران خوش بيني واقعا كار دست آدم ميده

10. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عاقا من پیشنهاد میکنم در شرایطت تجدید نظر کنی

یکی از مواردی که در ازدواج به نظرم اصلا نباید کنجکاوی بشه در موردش ، اصرار به دونستن درمورد گذشته ی طرف مقابل و روابطش با افراد قبل از شماست چون منجر به وسواس فکری و بدبینی و شک و بد دلی نسبت به طرف مقابلتون میشه ؛

و مشکل تاریخی ! ما ایرانیها در مورد مقوله ی ازدواج هم همینه که نمیایم نگاه کنیم به اینکه ببینیم آینده ی ما با این شخص چگونه خواهد بود ؛ بلکه نگاه میکنیم به اینکه ببینیم گذشته ی شخص چه طور بوده ... حالا نه اینکه گذشته کاملا بی اهمیت باشه ولی نه افراط باید باشه و نه تفریط

و بدانید و آگاه باشید که راه رستگاری ، از دریچه ی اعتدال و میانه روی میگذرد
    سلام. من با قسمت دوم صحبتهای شما کاملا موافقم و نظر منم اینه که با افراط و تفریط و عدم انعطاف پذیری آدم هم خودشو هم بقیه رو آزار میده.
    اما راجع به اینکه اصلا نباید راجع به گذشته فرد حساسیت نشون داد من فکر می کنم در عمل نمیشه بی تفاوت بود.

کسی که تا حالا رابطه نداشته (منظورم ج*** هست نه دوستی) با کسی که گذشته خودشو یا پنهان کنه یا راجع بهش دروغ بگه و از این نظر این دو فرد با هم یکسان نباشند بعدا به مشکل می خورن.

کسی که تا حالا رابطه نداشته در کنار این آدم احساس میکنه در حقش ظلم شده یا مورد سوءاستفاده قرار گرفته یا بعدا نمی تونه به طرفش شک نکنه و اعتمادش کمتر میشه و همین طور علاقه ش رو هم به همسرش از دست میده و همیشه احساس خطر می کنه که شاید یه روزی بهش خیانت بشه.
    کسی هم که رابطه داشته طرف مقابلشو ساده و بی عرضه و زیادی اخلاق گرا می بینه و چون خیالش از همسرش راحته دست کمش می گیره و میگه این بخواد هم نمی تونه کاری کنه.. ( اینو چند بار به چشم خودم دیدم و شنیدم)

کسی که رابطه داشته حداقل انقدر باید انسان باشه که به طرفش دروغ نگه و بزاره طرف مقابل اگه میتونست این مساله رو بپذیره باهاش ازدواج کنه.

همون مثل قدیمی که میگن کبوتر با کبوتر باز با باز... بهتره برای ازدواج سراغ یکی مثل خودمون بریم و گذشته مون رو ازش پنهان نکنیم تا بعدا مشکلی بوجود نیاد.
    این حق ماست که بدونیم داریم با چه کسی ازدواج می کنیم و وظیفه هم داریم با طرف مقابل روراست و صادق باشیم.

12. 2 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

رونمایی از سایت رسمی همسریابی

محمود گلزلری معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش با بیان اینکه هم اکنون 300 سایت همسریابی به طور غیرقانونی در کشور فعالیت می کنند ، گفت: با همکاری موسسه تبیان تا یک ماه دیگر از سایت رسمی همسریابی رونمایی می شود.

«محمود گلزاری» طی سخنانی در برنامه نشست آموزشی مشورتی ازدواج و سلامت جوانان که در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد همچنین حوزه مشاوره قبل از ازدواج را بسیار آشفته دانست و گفت: نگران هستیم که نگاه مردم به جامعه متخصصان مشاور، منفی شود اما از سوی دیگر اگر مشاوران قبل از ازدواج نباشند، مساله ازدواج در کشور بحرانی می شود.

**بررسی هفت بحران ازدواج در کشور
    وی در بخشی دیگر از سخنانش از بررسی چالش ها و بحران های ازدواج در هفت حوزه خبر داد.
    گلزاری، بی انگیزه بودن بخشی از جوانان به ازدواج، مشکل همسریابی، مشاوره قبل از ازدواج، آموزش های ازدواج، مشاوره بعد از ازدواج، مشکلات قانونی در فرآیند طلاق و مدیریت بعد از طلاق را هفت بحران ازدواج در کشور عنوان کرد که مورد بررسی قرار گرفته اند.

منبع: irna.ir

14. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

رونمایی از سایت رسمی همسریابی

محمود گلزلری معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش با بیان اینکه هم اکنون 300 سایت همسریابی به طور غیرقانونی در کشور فعالیت می کنند ، گفت: با همکاری موسسه تبیان تا یک ماه دیگر از سایت رسمی همسریابی رونمایی می شود.

«محمود گلزاری» طی سخنانی در برنامه نشست آموزشی مشورتی ازدواج و سلامت جوانان که در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد همچنین حوزه مشاوره قبل از ازدواج را بسیار آشفته دانست و گفت: نگران هستیم که نگاه مردم به جامعه متخصصان مشاور، منفی شود اما از سوی دیگر اگر مشاوران قبل از ازدواج نباشند، مساله ازدواج در کشور بحرانی می شود.

**بررسی هفت بحران ازدواج در کشور
    وی در بخشی دیگر از سخنانش از بررسی چالش ها و بحران های ازدواج در هفت حوزه خبر داد.
    گلزاری، بی انگیزه بودن بخشی از جوانان به ازدواج، مشکل همسریابی، مشاوره قبل از ازدواج، آموزش های ازدواج، مشاوره بعد از ازدواج، مشکلات قانونی در فرآیند طلاق و مدیریت بعد از طلاق را هفت بحران ازدواج در کشور عنوان کرد که مورد بررسی قرار گرفته اند.

منبع: irna.ir
    این سایتها بیشتر فکر میکنم دوست یابی باشه تا همسریابی.
    مردم طرف مقابل رو می بینن، چندین ماه میشناسنش و باش رابطه دارن، بعدش به شک و ... میفتن که نکنه فلان و بهمان و بعدش طلاق ... این که دیگه هیچی. اصلا به نظر من ملاک روش خوبی نیست. مگر اینکه بخوان برای ازدواج موقت.

من خودم به شخصه اگر وضعیت اقتصادیم مشخص بشه، هر چه زودتر ازدواج میکنم.
    در مورد گذشته ی شخص، هم باید موارد حیاتی بررسی بکشه. مثلا اگر من بدونم شخصی با کسی دوست بوده و این دوستی به ملاقات و ... کشیده شده(نه در حد چت و ...) قطعا مورد پسندم نخواهد بود. شاید این شخص قبلا پرخاشگر بوده و مشهور شده به کم طاقتی، مثلا در این مورد سعی میکنم دوران نامزدی رو بیشتر طول بدم تا در موارد مختلف محکش بزنم. آیا واقعا دیگه چنین نیست یا باز هم ممکنه همونطوری بشه؟

فکر میکنم بعد از رسیدن به وضعیت اقتصادی قابل تکیه، دغدغه ی بعدیم پیدا کردن همسر عاقل و بالغ باشه، خدا رو شکر چیزی که برام مثل بقیه خیلی مهم نیست، زیبایی ظاهری هست.
    بالاخره آدم نیاز به همدم داره، تو همه چی، که بدونه یک نفر هست که واقعا بخواد براش همه کاری کنه و اون هم برعکس بخواد براش هر کاری کنه. البته برای من که داره 23 سالم میشه خیلی زوده این حرفا ولی اکثر افراد 28 ساله به بالایی که من دیدم، بعد از ازدواج و قبل از ازدواجشون واقعا تفاوت بوده. انگار هدف زندگی رو پیدا کردن.

16. 6 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

به نظر من اولین قدم خود شناسی هست، خیلی از ما فکر می کنیم خودمون رو دقیق می شناسیم اما در واقعیت اینطور نیست. قبل از اینکه با تمام قوا سعی کنیم گذشته طرف رو بکشیم بیرون و موشکافانه رفتارهای حال حاضرشو بررسی کنیم، آیا با همون دقت در مورد گذشته خودمون ریزبینی داریم؟ دنبال ریشه واقعی اشتباهات هستیم (همه اشتباه می کنند!)؟ موفقیت هایی که واقعاً برای خودمون ارزشمند هست رو می شناسیم؟ به انتخاب هامون دقت می کنیم که آیا همیشه یک الگو نداشتیم در انتخاب ها و شکست بخوریم؟ و سوال هایی از این دست...

تموم اینها کمک می کنه خودمون را بشناسیم و مهمتر از اون بپذیریم. پذیرش و دوست داشتن خود می تونه زمینه پذیرش و دوست داشتن دیگری رو هم فراهم کنه، گاهی یک سری از انتخاب هایی که منجر به شکست می شه یکی از مهمترین دلایلش همین دوست نداشتن خود هست.

کتاب وضعیت آخر - تامس آ.هریس در این زمینه فوق العاده ست.
    سه جلدی آیا تو آن گمشده ام هستی؟- باربارا دی آنجلیس در زمینه روابط عاطفی و انتخاب ها کتاب خیلی خوبیه.

18. 8 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •