تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 197 اولاول ... 94144184190191192193194195196197 آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پرسپولیس نیوز : تیم پرسپولیس در یک بازی تدارکاتی موفق شد تراکتورسازی را شکست بدهد. سرخپوشان عصر روز چهارشنبه در یک بازی دوستانه موفق شدند تراکتورسازی را با یک گل شکست دهند.

یونس شاکری در دقیقه 81 تک گل این بازی را زد.
    از روزی که اعلام شد قرار است این دو تیم مقابل هم به میدان بروند، همه ذهن‌ها به سمت تقابل علی کریمی با پرسپولیس رفت اما بعدا اعلام شد که کریمی در این بازی حضور نخواهد داشت و تراکتورسازی هم بدون هافبک جدید خود مقابل پرسپولیس به میدان رفت.

* حدود 300 تماشاگر این بازی را از نزدیک دیدند.

* قرار بود که این بازی پشت درهای بسته برگزار شود و هواداران نمایندگان رسانه‌های گروهی اجازه ورود به ورزشگاه را نداشتند اما پس گذشت از دقایقی از شروع بازی هم هواداران و هم رسانه‌ها وارد ورزشگاه شدند.

* پرسپولیس در نیمه نخست این بازی با ترکیب نیلسون، میثم حسینی، محسن بنگر، رضا نورمحمدی، حسین ماهینی، مهرداد کفشگری، رضا حقیقی، امید عالیشاه، هادی نوروزی، محمد نوری و سید مهدی سید صالحی وارد زمین شد.

* در نیمه دوم هم سرخ‌پوشان با ترکیب رضا محمدی، حمیدرضا علی‌عسگر، محسن بنگر، جلال حسینی، محمدرضا خانزاده، میلاد غریبی، مارکو اسکپانوویچ، یونس شاکری، غلامرضا رضایی، محمد نوری و محمد عباس‌زاده مقابل تیم تبریزی بازی کردند.

* در دقیقه 80 یونس شاکری روی ارسال غلامرضا رضایی، با یک ضربه سر دقیق، دروازه تراکتورسازی را باز کرد. البته او در دقیقه 70 نیز گل دیگری به ثمر رسانده بود که کمک‌داور آن را آفساید اعلام کرده بود.

* قاسم دهنوی که پس از کش و قوس‌های فراوان و حضور در تمرین‌های پیش فصل سپاهان امروز به پرسپولیس پیوسته بود، پیش از آغاز بازی با دویدن دور زمین تمرین کرد.

* حبیب کاشانی به عنوان تماشاگر ویژه این بازی در کنار نیمکت پرسپولیس نشسته بود و این دیدار را می‌دید.

* در ترکیب تراکتورسازی حامد لک، محمد نصرتی، مرتضی اسدی، نوید خوش‌هوا، مهرداد کریمیان، ربیع‌خواه، محمد ابراهیمی، مهدی کیانی، میثم بائو، سعید دقیقی و جواد کاظمیان حضور داشتند.

* مجید جلالی و علی دایی مربیان دو تیم از ابتدا تا پایان بازی در کنار زمین حضور داشتند و شاگردان خود را هدایت می‌کردند.

2. 5 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

کلا فیلمی عکسی چیزی از این بازی موجود هست؟
    دلیل این که اول گفتن بدون تماشاگر باشه چی بوده؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

واقعا چه شخصیتی داره دهنوی???!!!تو تمرینات و اردوی سپاهان شرکت کرده حالا برگشته پرسپولیس!!!!
    به این بازیکن و تعصب و غیرت فوتبالیش میشه دل بست?

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

5. 7 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

واقعا چه شخصیتی داره دهنوی???!!!تو تمرینات و اردوی سپاهان شرکت کرده حالا برگشته پرسپولیس!!!!
    به این بازیکن و تعصب و غیرت فوتبالیش میشه دل بست?

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
    تو فوتبال ایران ، تعصب و غیرت معنی نداره !!!!

7. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا من بعد از 2 فصل ،به فرآیند تیم انتخاب کردن دهنوی تو زمان نقل و انتقالات پی بردم:
    1-امضای قرارداد داخلی با تمام تیم های لیگ برتر(حتی تیم هایی که قرار تازه همون فصل از دسته یک وارد لیگ برتر بشن)
    2-تمرین یک هفته ای با تیم هایی که برای اردوی خارجی به کشور های خوش آب و هواتری می روند.
    3-و در آخر پیوستن به تیمی که تا زمان شروع لیگ پیش قسط بیشتری رو بش داده باشه.

شهر شلوغه! وقتی نیکبخت بعد خیانت به استقلال و پیوستن به پرسپولیس وقتی که دیگه نای دویدن نداره دوباره برمیگرده به استقلال باید فاتحه ی این فوتبالو خوند! دهنوی هم یه بازیکنیه که میبینه فوتبال ایران خیلی خر تو خره و اونم تو این خر تو خر، خرسواری خودش رو میکنه. میره اسلوونی با سپاهان، کلی پول می گیره، عکس میگیره با پیراهن سپاهان بعد یه دفعه میاد واسه پرسپولیس جلو تراکتور بازی میکنه. ما هواردارا هم که خیلی وقته بی غیرت شدیم و حضور همچین بازیکنایی رو تحمل می کنیم!

9. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

وقتی نیکبخت بعد خیانت به استقلال و پیوستن به پرسپولیس ...
    حالا چرا خیانت ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلطان

12. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

1 مديون هواداران پرسپوليس هستم

مهاجم سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من هميشه عاشق پرسپوليس بودم، هستم و خواهم بود و خودم را مديون هواداران اين تيم مي‌دانم.

کريم انصاري‌فرد اظهار داشت: من هميشه گفته‌ام عزت و ذلت دست خدا است و او است که قسمت يک نفر را مشخص مي‌کند. نمي‌دانم قسمت من در آينده چيست ولي سعي مي‌کنم ان‌شاءالله بهترين تصميم‌ها را بگيرم.

به گزارش فارس، وي افزود: اما پرسپوليس و هوادارانش بدانند من هميشه عاشق اين تيم بوده‌ام، هستم و خواهم بود و خودم را مديون هوداران پرسپوليس مي‌دانم چون سال گذشته واقعاً در حق من بزرگي کردند و من آن را تا آخر عمر فوتبالي‌ام فراموش نمي‌کنم. به همين دليل است مي‌گويم آرزويم پوشيدن پيراهن پرسپوليس است.

وي در پايان در خصوص برخي نقل‌ قول‌ها از وي که در بعضي سايت‌ها مطرح شد گفت: من از همه عزيزان و زحمت‌کشان مطبوعات خواهش مي‌کنم از من مصاحبه خيالي نزنند تا دچار مشکل شوم. لطفاً من را مقابل تيم يا کسي قرار ندهيد من هميشه به تيم‌هايي که در آنها بازي کردم احترام مي‌گذارم و مخصوصاً‌ پرسپوليس را از صميم قلب دوست دارم. اجازه بدهيد ان‌شاءالله تا چند روز ديگر تکليف نهايي‌ام مشخص خواهد شد.

14. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

راز پیشنهاد 7/5 میلیاردی به رحمتی فاش شد!!

رویانیان: فتح اله زاده پیشنهاد رحمتی را با یک ارز دیگر حساب کرد!

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: هیچ جای نگرانی وجود ندارد و از استقلال خیلی جلوتر هستیم.
    محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ما بازیکنان مدنظرمان را گرفته ایم و اردوهای تدارکاتی و برنامه های مد نظر کادر فنی را انجام داده ایم و تیم روند رو به رشدی دارد هیچ جای نگرانی نیست و از استقلال جلوتر هستیم چون آنها هنوز به اردو هم نرفته اند و تازه کارشان را شروع کرده اند.
    وی در مورد ادعای فتح اله زاده در مورد پیشنهاد 7/5 میلیارد تومانی به سید مهدی رحمتی گفت: فتح اله زاده رقم رحمتی را با یک ارز دیگر حساب کرده چون چنین پیشنهاداتی وجود نداشته و ندارد و نمی دانم این اعداد و ارقام را از کجا می آورند ما در حال حاضر از استقلال خیلی جلوتر هستیم و فتح اله زاده هنوز در تمدید قرارداد بازیکنان فصل قبل خودش هم مانده است.
    مدير عامل باشگاه پرسپوليس در مورد کریم انصاری فرد و آینده او در پرسپولیس گفت: انصاری فرد بیاید سر تمرین شلوغش نکند کریم بچه من است و بازیکن دایی است او مال پرسپولیس است و بايد در تمرینات شرکت کند و اینقدر شلوغش نکند.
    رویانیان در پایان گفت: بالاترین رقم ما در نقل و انتقالات یک میلیارد و 200 میلیون تومان بود که به بازیکنان پیشنهاد دادیم اما سپاهان 2 میلیارد تومان هم به بازیکنانش داده است.
    +
    منبع نقل قول: فیسبوک و افراد آگاه و امثالهم!

16. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی دایی و بسکتبالیست بلند قد ایران جابر روزبهاني

18. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •