به این آدرسی که دوست عزیزمون داد رفتم آقا امیر اون کاری که شما میگی شدنی نیست اگه این کارو بکنی همه ی بازیکنا رو شبیه اسکینی که گزاشتی جای اسکین اولیه میبینی

برای اینکه اسکینت عوض بشه تا فقط خودت اونطری بشی 2 تا راه بیشتر نداره یا اصل بازی رو بخری با اینکه یه کار دیگه بکنی

که من از راه دوم اسکنیمو عوض کردم که پولی هم نیستش البته اینو یه خارجی بهم یاد داد ولی از اونجایی که دوست دارم شما هم بدوند چطوری میشه اسکینو عوض کرد بهتون میگم

اگه تو بعضی سرور های خارجی رفته باشید میبینید که بعضی هاشون اسکین دارن. خب !!! اونا حتما اصل بازی رو خریدن

برای همین تونستن عوض کنن اسکینشونو اما اگه اسم اون کسایی که اسکین دارن رو رو خودتون بزارید و به اینترنت هم وصل باشید متوجه یه چیزی میشید

اونم این که اسکینتون شبیه اون یارو شده

برای اینکه اون اسم تو بازی آنلاین اسکین داره و هر کسی اسمشو بزاره شبیه اسم کسی که اسکین داره شبیه اون میشه

حالا برای اینکه واضحه تر بفهمید این اسم ها رو امتحان کنید ببینید اسکینتون عوض میشه یا نه البته باید به اینترنت هم وصل باشید :

GK11 - GK99
این دو تا رو امتحان کنید

بعضی وقت ها هم از شانس بعضی ها اسمشون دقیقا شبیه اسم کسی هست که بازی رو خریده مثل چند تا از دوست های من

ebi
sadra
این دوتا اسم هم امتحان کنید

من برای اسکین هم یه سایت میشناسم که پره اسکینه و اگه اسم اسکینو رو خدت بزاری شبیه اون میشی که البته دیگه نمیتونم سایتشو بگم فعلا با همینا حال کنید

تشکر هم یادتون نره