تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 346 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آسیا گیم هر وقت دوست داره سرورو ران میکنه دوستان
    ولی خداییش اون روز اصلا لگ نداشت وقتی من رفتم
    یه پیشنهاد یکی که سرعت بالایی داره چند تا نتورک توی همچی بزنه بریم بازی کنیم من خودم امتحان کردم با چند تا از دوستام اصلا اگ نداشت (اول داره ولی بعدش خوب میشه )
    به نظر من این بهترین کاره

داره خودمونی میشه amir-9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سرور درست شد ؟؟

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اقا تا فكر كردين كه بيشتر سرور هاي ايرني بجز بحران مالي زود باباي مي كنن
    فك اوون كسي كه مواد لازم باسه سرور رو مي فروشه يه حق باز تام عياره
    مهران جرا از يه جاي ديكه مواد لازم سرور رو نميخره ؟؟؟
    سرور ما عملی نیست براش مواد بخریم دوست عزیز

يه نظريه ديكه
    شايد كسايي كه با كامبيوتر ويروسي وارد سرور ميشن سرور خراب ميشه
    بعدشم آقای دانش مند شما انقد نظریه میدی خسته نمیشی ؟ =))))))))))))) اگه این طوری بود تا الان باید کله سیستم ها حتی با آنتی ویروس ، ویروس داشت )))))))))))))))))))
    __________________________________________________ ___________________
    آقای پروفسور اگه یه کم هم دقت کنی پست هات یه دونشم مفید نیست -.- به جایی اینپست های الکی نمیدونم سرور درست شد اینا هم برو یه کم پست مفید بده -.-

تازه آخرین پست مفید اتم اینه یعنی اولی و آخریش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این هم نه عملیه نه شدنی و توی پست های اول تاپیک نگا کنی ما همه در بارش بحث کردیم دوست عزیز
    Last edited by mehrankhanhoy; 10-01-2013 at 12:17.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

6 طریقه عوض کردن اسکین ماینکرفت

به این آدرسی که دوست عزیزمون داد رفتم آقا امیر اون کاری که شما میگی شدنی نیست اگه این کارو بکنی همه ی بازیکنا رو شبیه اسکینی که گزاشتی جای اسکین اولیه میبینی
    برای اینکه اسکینت عوض بشه تا فقط خودت اونطری بشی 2 تا راه بیشتر نداره یا اصل بازی رو بخری با اینکه یه کار دیگه بکنی
    که من از راه دوم اسکنیمو عوض کردم که پولی هم نیستش البته اینو یه خارجی بهم یاد داد ولی از اونجایی که دوست دارم شما هم بدوند چطوری میشه اسکینو عوض کرد بهتون میگم
    اگه تو بعضی سرور های خارجی رفته باشید میبینید که بعضی هاشون اسکین دارن. خب !!! اونا حتما اصل بازی رو خریدن برای همین تونستن عوض کنن اسکینشونو اما اگه اسم اون کسایی که اسکین دارن رو رو خودتون بزارید و به اینترنت هم وصل باشید متوجه یه چیزی میشید اونم این که اسکینتون شبیه اون یارو شده برای اینکه اون اسم تو بازی آنلاین اسکین داره و هر کسی اسمشو بزاره شبیه اسم کسی که اسکین داره شبیه اون میشه
    حالا برای اینکه واضحه تر بفهمید این اسم ها رو امتحان کنید ببینید اسکینتون عوض میشه یا نه البته باید به اینترنت هم وصل باشید :
    GK11 - GK99
    این دو تا رو امتحان کنید
    بعضی وقت ها هم از شانس بعضی ها اسمشون دقیقا شبیه اسم کسی هست که بازی رو خریده مثل چند تا از دوست های من
    ebi
    sadra
    این دوتا اسم هم امتحان کنید
    من برای اسکین هم یه سایت میشناسم که پره اسکینه و اگه اسم اسکینو رو خدت بزاری شبیه اون میشی که البته دیگه نمیتونم سایتشو بگم فعلا با همینا حال کنید
    تشکر هم یادتون نره

5. این کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

به این آدرسی که دوست عزیزمون داد رفتم آقا امیر اون کاری که شما میگی شدنی نیست اگه این کارو بکنی همه ی بازیکنا رو شبیه اسکینی که گزاشتی جای اسکین اولیه میبینی
    برای اینکه اسکینت عوض بشه تا فقط خودت اونطری بشی 2 تا راه بیشتر نداره یا اصل بازی رو بخری با اینکه یه کار دیگه بکنی
    که من از راه دوم اسکنیمو عوض کردم که پولی هم نیستش البته اینو یه خارجی بهم یاد داد ولی از اونجایی که دوست دارم شما هم بدوند چطوری میشه اسکینو عوض کرد بهتون میگم
    اگه تو بعضی سرور های خارجی رفته باشید میبینید که بعضی هاشون اسکین دارن. خب !!! اونا حتما اصل بازی رو خریدن برای همین تونستن عوض کنن اسکینشونو اما اگه اسم اون کسایی که اسکین دارن رو رو خودتون بزارید و به اینترنت هم وصل باشید متوجه یه چیزی میشید اونم این که اسکینتون شبیه اون یارو شده برای اینکه اون اسم تو بازی آنلاین اسکین داره و هر کسی اسمشو بزاره شبیه اسم کسی که اسکین داره شبیه اون میشه
    حالا برای اینکه واضحه تر بفهمید این اسم ها رو امتحان کنید ببینید اسکینتون عوض میشه یا نه البته باید به اینترنت هم وصل باشید :
    GK11 - GK99
    این دو تا رو امتحان کنید
    بعضی وقت ها هم از شانس بعضی ها اسمشون دقیقا شبیه اسم کسی هست که بازی رو خریده مثل چند تا از دوست های من
    ebi
    sadra
    این دوتا اسم هم امتحان کنید
    من برای اسکین هم یه سایت میشناسم که پره اسکینه و اگه اسم اسکینو رو خدت بزاری شبیه اون میشی که البته دیگه نمیتونم سایتشو بگم فعلا با همینا حال کنید
    تشکر هم یادتون نره
    اينو خودم ميدونشتم با اجازه شما

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سرور ما عملی نیست براش مواد بخریم دوست عزیز

بعدشم آقای دانش مند شما انقد نظریه میدی خسته نمیشی ؟ =))))))))))))) اگه این طوری بود تا الان باید کله سیستم ها حتی با آنتی ویروس ، ویروس داشت )))))))))))))))))))
    __________________________________________________ ___________________
    آقای پروفسور اگه یه کم هم دقت کنی پست هات یه دونشم مفید نیست -.- به جایی اینپست های الکی نمیدونم سرور درست شد اینا هم برو یه کم پست مفید بده -.-

تازه آخرین پست مفید اتم اینه یعنی اولی و آخریش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این هم نه عملیه نه شدنی و توی پست های اول تاپیک نگا کنی ما همه در بارش بحث کردیم دوست عزیز
    عزيز دل بابا
    هر بست مفيدي ميدم توو سايت بازيسنتر هست نه اينجا
    اينجا فقط باسه اين كه سرور درست شده يا نه ميام

در آغاز فعالیت lizard.tiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آسیا گیم هر وقت دوست داره سرورو ران میکنه دوستان
    ولی خداییش اون روز اصلا لگ نداشت وقتی من رفتم
    یه پیشنهاد یکی که سرعت بالایی داره چند تا نتورک توی همچی بزنه بریم بازی کنیم من خودم امتحان کردم با چند تا از دوستام اصلا اگ نداشت (اول داره ولی بعدش خوب میشه )
    به نظر من این بهترین کاره
    سلام
    دوست عزیز ما چنین کاری انجام نمیدیم
    سرور MineCraft مشکلاتی داشت که الان حل شده و آنلاین هست
    آدرس جهت اتصال به سرور: mc.asia-game.ir

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال :
    1 ساعت بازی کردن ماینکرفت چقدر از اینترنت رو میبره ؟؟؟

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بچه ها دستتون درد نکنه سرور عالیه پینگش هم حرف نداره فقط اگه می خواین پولیش کنین همین الان این کارو بکنین
    من که حاضرم پول بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز ما چنین کاری انجام نمیدیم
    سرور MineCraft مشکلاتی داشت که الان حل شده و آنلاین هست
    آدرس جهت اتصال به سرور: mc.asia-game.ir
    دوست عزیز ساعت الان 6:15 زقیقست و باز هم سرور خاموشه ، دیروز هم که 5 6 دفعه رول بک کردین هی :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •