یه هدفون با کیفیت برای PC بدون کارت صدا و آمپلی معرفی کنین. اندازه هم گنده باشه لطفا! مثلا بهتر از K99 اینا چی هست الان؟ قیمتا چطوره؟ من نهایتا تا 100 می تونم هزینه کنم.
یه هدفون با کیفیت برای PC بدون کارت صدا و آمپلی معرفی کنین. اندازه هم گنده باشه لطفا! مثلا بهتر از K99 اینا چی هست الان؟ قیمتا چطوره؟ من نهایتا تا 100 می تونم هزینه کنم.
سلام
ممنون از پاسختون
قابلیت پرتابل بودنش واسم خیلی مهمه٬ واسه همین ایرفون می]خوام بخرم
نظر خودتون چیه؟ لطفاً چند مدل مناسب بهم پیشنهاد کنید
ممنون
فیلیپس دو مدل داره SHP8500 و SHP8900 هر جفتش خوبه مدل 8900 قویتره ولی کم پیدا میشه از jvc هم مدل rx500 هست صداش خوبه
فیلیپس اصلا سراغ این دو مدل نرو. من خریدم 70 تومن باس خوبی نداره. گوشتم بعد از نیم ساعت اذیت میشه راحت نیست.
البته سال قبل گرفتم الان گرون تر شده
Last edited by kkevinloren2006; 18-01-2013 at 13:53.
شما کدومو داری من 8900 دارم اتفاقا بیس عمیق و با کیفتی داره فقط تو مید کمی ضعیفه که تو این قیمت موردی نداره
منم همین مدلو دارم که از لحاظ قیافه هدفون قشنگی هست و جنس خوبی هم داره ولی من با هدفون سونی که 30 تومن بیشتر نخریدم مقایسه میکنم از لحاظ باس و راحتی روی گوش خیلی کمتره
احتمالا مشکل مربوط میشه به سورسی که ما ازش استفاده میکنم که باعث میشه هدفون صدای متفاوتی برامون داشته باشه چون تو هیدفای هم شما اگه ببینید تعریف زیادی از این هدفون شده و فکر نمیکنم اونقدر بد باشه اون مدل سونی که باهاش مقایسه کردید میشه بفرمایید چه مدلی هست؟
mdr xd200.......
من میخوام یه هندزفری بین 60 تا 70 هزار بخرم واسه htc اما هر فروشنده واسه خودش یه چی میگه یکی میگه بیتس بخر یکی دیگه میگه سونی ...کریتیو
والا موندم چه مدل بخرم تا فردا پشیمون نشم . از دوستان با تجربه میخوام کمکم کنن تا یه خوبشو بهم پیشنهاد کنن حالا اگه به جز اینایی که من گفتم چز بهتری هم هست بهم معرفی کنیدممنون
دوستان ایرفون تا 100 تومن با بیس خوب واسه سبک راک چی خوبه بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)