اگه اهل تردد زیاد باشم و صندوق بزرگ هم بخوام و مصرفش مهم نباشه اونوقت :
405 TU5 یا Samand LX EF7 یا Samand LX XU7 ؟؟؟؟؟
اگه اهل تردد زیاد باشم و صندوق بزرگ هم بخوام و مصرفش مهم نباشه اونوقت :
405 TU5 یا Samand LX EF7 یا Samand LX XU7 ؟؟؟؟؟
به نظره من اول 405 tu5
بعد سمند ef7
در هر صورت پزو 405 با موتور TU5 انتخابش ارجعیت داره.
موتور TU5 به دلیل مصرف سوخت مناسب و قدرت و شتاب مناسب و بازدهی مطلوب
تونسته عملکرد بیشار خوبی رو از خودش به جا بزاره.
تا شرایط برای انتخاب 405 با موتور TU5 باشه خرید 405 با موتور قدیمی
چه بنزینی چه دوگانه سوز صرف نمیکنه خریدش.
یعنی سمند XU7 رو کلا بیخیال ؟؟؟؟
دوست من تا موتورهای جدیدتر با تکنولوژی های پیشرفته تر و بازدهی بهتر
چرا بریم سرغ XU7 ؟
بهتر نیست خودرویی انتخاب کنیم که قدرت و شتاب خوب و مصرف سوخت مناسبی هم داشته باشه؟
مهم تر اینکه نرم و خیلی کم سر و صدا تر از موتور XU7 هستن.
گشتاور موتور قدیمی پژو یعنی XU7 از TU5 بیشتره یعنی شتاب بیشتر و وقتی اتاق سنگیرنتر از 206 یعنی 405 بیاد وسط خودشو رو بیشتر نشون میده، موتور TU5 که روی انواع پژو 405 و سمند و پارس گذاشتن همون موتور معروف 206 نیست خیلی ها راضی نیستن مخصوصا اونایی که قبلا تیپ5 داشتن.
سمند با موتور EF7 نسخه بنزینی با سیستم مولتی پلکس نسبت به سمند های ال ایکس بدون مولتی اون سیستم سخنگو و دزدگیر رو نداره درجریان باشید. اما از این موتور هرچی بگیم کم گفتیم فقط مدل 90 به قبل مدلای آخر 90 و 91 رو نخرید که مورد زیاد داشتن از همه بیشتر واشر سرسیلندر
همه این هایی که گفتید ماشین مسافرت و جاده خوبی هستن سیستم ترمز همه یکسانه مخصوصا روی 405 مطمئن تره چون اتاق سبکتر از سمند هستش
بدرود
دوستمون گفت
ولی من خودم 405 با موتور xu7 دارم که سروصداش زیاده و مصرفش هم زیاده
و اینکه موتورهای جدید بهتره از این موتور
بخاطر همین اگه میتونی اول اونا رو بگیری بهتره تا سمند با این موتورو
با نصب موتور TU5 بر روی سمند و پارس و 405 این محصولات بیش از پیش محبوب شدن
چون موتور TU5 خیلی خوب تونست جواب بده.
اگر بخواینم از نظر گشتاور فقط نگاه کنیم موتور XU7 برتری رو نشون میده اما اصل موضوع که در ایران برای انتخاب خودرو در نظر گرفته میشه مصرف سوخت مطلوب و بازده مناسب
هست که موتور TU5 به راحتی این انتظارات رو برطرف کرد.
دوست عزيز در خصوص موتور xu7 بايد بگم كه موتور قديمي محسوب ميشه و پيش موتورهاي جديد حرف زيادي براي گفتن نداره. بنظر من كساني كه ازش تعريف ميكنن تجربه رانندگي با موتورهاي جديدتر رو ندارن.كلاً اتاق slx و سمند چيزاي دندون گيري نيستن.حالا اگه موتورهاي xu7 روشون نصب بشه ديگه غوز بالا غوز ميشن. اين ماشينا زماني فروش خوبي داشتن كه رقيباي خوبي نداشتن.
انتخاب بين سمندef7 و 405 tu5 هم بسته به سليقه شماست. از كدوم بيشتر خوشت مياد.
برگ برنده ef7 هم نسبت به tu5 سيستم cvvt اونه. slx بخاطر وزن سبكتر شتاب اوليه بهتري داره و ef7 بدليل 50 سي سي حجم موتور بيشتر و سيستم cvvt كشش بهتري.حداكثر سرعت ef7 هم بيشتره.ضمناً slx يكم ارزونتره . slx رو شايد شما بپسندي اما خيلي ها با ظاهرش كنار نميان.
من جاي شما باشم lx ef7 بنزيني ميخرم.
سلام دوستان
آیا مشکلات سمندهای ef7 جدید حل شده یا نه
که برم یک صفرش رو ثبت نام کنم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)