اگه بتونید یه آیپد 32 بگیرید که بهترین کاره. اگه نه همون مدل نوت 10 . asus tf700 با داک کیبورد مخصوصش . اگه هم صبر کنید xperia z از سونی و اگه کارت حافظه نخواید میتونید نکسوس 10 بگیرید
اگه بتونید یه آیپد 32 بگیرید که بهترین کاره. اگه نه همون مدل نوت 10 . asus tf700 با داک کیبورد مخصوصش . اگه هم صبر کنید xperia z از سونی و اگه کارت حافظه نخواید میتونید نکسوس 10 بگیرید
سلام دوستان می خواستم یه گله کنم از بعضی دوستان و حرفم اینه که چرا بعضی از ما فکر میکنیم سایتی که ظاهرش قشنگه قابل اعتماد تره در حالیکه همون سایت نجومیترین قیمت هارو میزنه !!!!!
درزم بعضی ها فکر میکنن سیم کارت خور بودن تبلت یه مزیت فوق العاده بزرگ حساب میشه مخصوصا در ایران !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (با این اینترنت فضاییمون) به جای این کار آدم یه مودم wimax میگیره همه جوره استفاده میکنه.
به نظر من برند هایی مثل Samsung vs htc نسبت به سخت افزار گوشی هاشون قیمت بالایی دارن اما در برند LG و Sony اینطور نیست . بازم باید بگم هر برندی یه مزیتی داره (مثلا گوشی های htc جنس بدنه عالی دارن نسبت به بقیه برندها و هم زیبا ترن) اما از نظر قیمت دو برند LG VS SONY مناسب هستن .
الآن در حال حاضر در گوشی ها htc one کولاک کرده ودر تبلت هم مشخصه که برترین کدومه !
دوستانی که میگن محصولات اپل برای کلاس گذاشنته و برای پولداراست !!! باید بهشون عرض کنم که آیپد 4 در بازار جهانی هم قیمت nexus 10 هست و به نظر من 10 میلیون هم باشه میأرزه .
در حال حاضر آیپد wifi 16 gb 1.840 هست , 32 gb هم 2.240 هست که 300 تومن هم لوازم جانبیش میشه که رو هم 2550 میشه .
حالا من که هارد اکسترنال wd 500gb usb 3.0 دارم چرا باید 32 gb بخرم !!! و 400 تومن الکی بشتر بدم !!! خوب 16 gb میخرم . (البته به آیپد usb2 وصل میشه که سازگاره هارد من با usb2 )
من باید برای آیپد 4 کلا (2 تومن) خرج کنم که واقعا به صرفه هست .
در کل کسانی که میخوان واسه خرید صبر کنن باید منتظر ipad 5 vs tablet haye ba gpu tegra 4 vs tablet haye ba gpu qualcomm snapdragon s800 باشن و ببینن رقابت این تبلت هارو و بعد بهترین انتخاب رو بکنن.
الان یه سایت من در نظر دارم که قیمت هارو از اون گرفتم اینم لینکش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت، معدن و تجارت هستش .
امیدوارم کمک کرده باشم به شما دوستان عزیزم .
خیلی ممنون،به نظرتون 32 گیگ کم نیست؟نکسوس 10 کارت حافظه نداره؟خودش چند گیگی هستش ؟ تنوع برنامه در اندروید بیشتره یا ios؟دوست عزیز ببخشید سوالام زیاده.
سلام دوست عزیز شما میتونی با 16 Gb فقط Applications پر کنی و بقیه موارد مثل فیلم و موزیک و ... رو تو micro sd card یا هارد اکسترنال بریزی که به راحتی با یه تبدیل 30 40 تومنی همه اینا بهش وصل میشه از جمله انواع دوبین دیجیتال و فلش مموری و انواع رم های دیگر .
عزیز من برنامه های که تولید میشه اول برای ios میاد و باید اینو ذکر کنم که ios تقریبا دو برابر android نرم افزار داره و عین اندروید سیستم عاملش همش هنگ نمیکنه رو بعضی از دیوایس ها !!!! و نرم افزار هاش عین ios کرش نمیشه .
عزیز به جای اینکه برید نسخه 32 gb بگیرید برید هارد اکسترنال رو بخرید که 500 gb فضا رو به شما میده که تو همه کارها بدردتون میخوره . قیمتش هم خودتون ببینید .
میتونید همه نرم افزار هاتون رو تو هارد بریزید و هر وقت دلتون خواست از هارد تو آیپدتون نصب کنید به همین سادگی .
کلا لوازم جانبی آیپد در ایران نسبت به برند های دیگه تنوع بیشتری دارن که آدم رو به سوی آیپد بیشتر سوق میده .
Last edited by sajjad_doost; 10-04-2013 at 12:35.
inam linke kharid hard external ke Adata brand khobi hast
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این لینک به جای خط تیره ها digikala .com بزارید انگار کلا این سایت با . مشکل داره !!!!!!
Last edited by sajjad_doost; 10-04-2013 at 12:44.
بابت توضیحاتتون سپاس دوست عزیز ، من کلا هر دو سیستم عامل اندرویدو ios رو دوست دارم .من حدود یک هفته با ایپد نسخه 4 وای فای کار کردم(برای پسر خالم بود)حقیقتو بخوام بگم کیفیت صفحه نمایشش منو نگرفت ،چون خیلی تعریف شنیده بودم، بعد با خودم فکر کردم ببین کیفیت صفحه نمایش بقیه تبلتها دیگه چیه؟واقعا نمیدونم چون دوروبرم فقط ایپد دیدم تا حالا تبلت اندرویدی ندیدم. من کیفیت صفحه نمایش برام خیلی مهمه بودجمم که به ایپد مینی میخوره ولی تو سایتا نوشتن که رتینا نداره ،من که زیاد از کیفیت صفحه نمایش ایپد نسخه 4 وای فای خوشم نیومده میترسم این مینی تو ذوقم بزنه. از لحاظ حجمم من عاشق دانلود app هستم زیاد با موزیک و فیلم سروکار ندارم برای همین به نظرم 16 گیگ کمه دوست دارم با خیال راحت دانلود کنم.حالا با توجه به این حرفا شما همون ایپد رو به من پیشنهاد میدید؟خیلی ممنون از وقتی که میذارید و راهنمایی میکنید
عزیز اگه کیفیت صفحه نمایش آیپد بد باشه پس واسه بقیه تبلت ها مزخرفه !!!
درزم اگه به فکر خریدن آیپد مینی هستید که کاره اشتباهی میکنید اگه تبلت 10 اینچی نیمخواید و تبلتی در حد همون ipad mini مد نظرتون هست nexus 7 google رو بگیرید بهتره (از نظر سخت افزاری برابرن ولی از نظر قمیت 500 تومن nexus 7 ارزونتره) و از نظز صفخه نمایش هم nexus 7 از آیپد مینی بهتره ! (باید منتظر آیپد مینی 2 باشید تا صفحه رتینا رو روی اون ببینید . , آیپد 5 دیگه چه غولی بشه)
عزیز شما مگه چقدر بازی و نرم افزار همزمان میخواید نصب کنید ؟
با 16 Gb هارد ssd بیش از 10 صفحه میشه application ریخت ! (البته اگه می خواید 10 تا بازی hd بریزید جا کم میارید که هیچ کی یه جا 10 تا بازی hd نصب نمیکنه )
در کل اگه بخواید به خاطر جای بیشتر 32 Gb بگیرید اشتباه محضه (به نظر من)
حالا خودتون تصمیم بگیرید دوست عزیز اگه توان مالی دارید 32 gb بگیرید و اگرنه همون 16 کفایت میکنه .
عزیز اگه کیفیت صفحه نمایش آیپد بد باشه پس واسه بقیه تبلت ها مزخرفه !!!
درزم اگه به فکر خریدن آیپد مینی هستید که کاره اشتباهی میکنید اگه تبلت 10 اینچی نیمخواید و تبلتی در حد همون ipad mini مد نظرتون هست nexus 7 google رو بگیرید بهتره (از نظر سخت افزاری برابرن ولی از نظر قمیت 500 تومن nexus 7 ارزونتره) و از نظز صفخه نمایش هم nexus 7 از آیپد مینی بهتره ! (باید منتظر آیپد مینی 2 باشید تا صفحه رتینا رو روی اون ببینید . , آیپد 5 دیگه چه غولی بشه)
عزیز شما مگه چقدر بازی و نرم افزار همزمان میخواید نصب کنید ؟
با 16 Gb هارد ssd بیش از 10 صفحه میشه application ریخت ! (البته اگه می خواید 10 تا بازی hd بریزید جا کم میارید که هیچ کی یه جا 10 تا بازی hd نصب نمیکنه )
در کل اگه بخواید به خاطر جای بیشتر 32 Gb بگیرید اشتباه محضه (به نظر من)
حالا خودتون تصمیم بگیرید دوست عزیز اگه توان مالی دارید 32 gb بگیرید و اگرنه همون 16 کفایت میکنه .
اگه بشه با وصل کردن رم میکرو sd به کارت ریدر روی مموری application ریخت که فوق العاده میشه و دیگر هیچ محدودیتی باقی نمیمونه اگه میشه بچه های سایت یه تستی بکنن همه بدونن این کار شدنیه یا نه .
پس ایپد مینی خوب نیس زیاد،میشه راجع به asus tf700 هم توضیح بدین؟و اینکه حدود قیمتش چقدره؟
عزیز اگه این تبلت پیدا بشه که کمتر جایی پیدا میشه خیلی قیمتش نجومیه و به گرد پای آیپد4 نمیرسه .
درزم این تبلت سه زیر شاخه داره که قوی و ضعیف داره و اون قویه با آیپد مینی برابره و قیمتش از آیپد4 بیشتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)