برای یه دانش آموز متوسط منظورمه.
برای یادگیری درس جدید باید وقت زیادی بذارم. ولی درسایی که قبلا خوندم رو با زمان کمی یاد میگیرم
برای یه دانش آموز متوسط منظورمه.
برای یادگیری درس جدید باید وقت زیادی بذارم. ولی درسایی که قبلا خوندم رو با زمان کمی یاد میگیرم
دوســتان برا ثبت نـام تو بند 9 نوشته کد عنوان دیپلــم یعنی چی ؟
سلام !
این آزمون بسی آزمون خوبی بود !![]()
بلاخره به یکی از بزرگترین اهدافم رسیدم ! اونم تراز بالای 7000 بدون اینکه تمام درسا رو جواب بدم !![]()
این آزمون با کمال افتخار عربی و هندسه پایه رو سفید جواب دادم !
چون 2-3 نفر پیغام خصوصی داده بودن شب کارناممو میزارم . (الان کامپیوتر ندارم)
تا اونموقع فعلا این درصدام :
دیف 82
ریاضی پایه 70
تحلیلی 80
گسسته 30
هندسه 1 - 3% (من نمیدونم این 3% از کجا اومده ! من اصلا هندسه رو نزدم ولی اگه میخواستم بزنم هندسه 2 میزدم که خونده بودم ! عجب)
فیزیک3 47
فیزیک پیش 78
شیمی پیش 70
شیمی 3 - 90 ! (من به این نتیجه رسیدم تنها کسی که تو این آزمونا شیمی 3 میزنه منم ! شدم 47 کشور !)
======= خوب این اختصاصی بود ! با توجه به اینکه تراز اختصاصیم حدود 7400 شده بود خودتون تصور کنید عمومیا رو چیکار کردم ! تصور کردید ؟ ایناها :
ادبیات پیش 58
ادبیات 3 60
عربی 2% (همون سفید !)
دینی 3 - 33
دینی پیش - 53
انگلیسی - 93
خوب زیان رو که فاکتور بگیریم درصد بالای 60 نداشتم
من متاسفانه این آزمون برنامه راهبردی اختصاصیم گم شده بود ! بابام بلاخره دیشب وقت کرد یکی برام گرفت . واسه همین با وجود اینکه قول داده بودم به بعضیا این آزمون رتبه بیارم نشد . مثلا من این آزمون نزدیک 12 ساعت مثلثات خوندم ! فک میکردم میاد . یا به من گفته بودن فیزیک 3 تا وسط جاری میاد کلش اومده بود .
گسسته نمیدونم چرا اینجوری شد :( من گسسته ام خیلی قویه سر این آزمون انگار هرچی گراف خونده بودم کامل پریده بود !
عمومیام مثل همیشه ... اولا ترم اول ادبیاتو مبحثی کار میکنم این یعنی تستای درآمد و املا و لغت و اینا پر ! دوما عربی رو نرسیدم بخونم ! زوره ؟سوما دینی رو هم نرسیدم ! دینی پیش رو فشرده یه نگاهی کردم ولی دینی 3 هیچی .
همین دیگه !
پینوشت : هدفن !جان شدیدا تبریک ! چند وقتیم هست که اسمت شده پای ثابت مجله ! مطمئنم به هدفت میرسی
![]()
Last edited by ALt3rnA; 09-12-2011 at 15:48.
ايول بابا تو كي هستي؟
عجب كارنامه اي بابا دمت گرم كلي حال كردم وقتي كارنامت رو ديدم چه درصدايي زدي ها به خصوص رياضي كه مهمترين درس بچه هاي رياضي هستش جالبه كه هم عمومي هات و هم اختصاصي هات بالاست فك كنم اگه اينجوري ادامه بدي يه رتبه خيلي خوب تو كنكور بياري اميدوارم اينجوري درس خوندنت رو ادامه بدي و حتي بيشتر بخوني به اميد موفقيتت در كنكور 91
راستي رتبه كشوريت چند شده؟ ترازت چطور؟
بچه ها یه نگاهی به این بندازید،اگه کسی میتونه plz help!!!
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nelly joon; 09-12-2011 at 15:51.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مام داریم می ریم دیگه این که نشد زندگی هی افت ترازباید خیلی قبل تر از اینا این کارو می کردم
ممنون از همه کسایی که کمکیدن
پیروز و سربلند باشید
بای تا سال بعد تا یاد بعد
من گفته بودم امشب ! بعد الان یادم افتاد امروز قراره کنکور ثبت نام کنم !
پیسی رو سریع آوردم .
اینم کارنامه :
تراز و رتبه و اینا رو نمیگم ! نپرسید![]()
در ضمن ! من قول داده بودم تا نفر 1 شهر نشدم حداقل کارنامه نزارم ولی خوب یه سری خیلی تهمت زدن .
راستی ! اون 3 % هندسه 1 رو هم الان معلوم شد از کجا اومده ! یکی از بچه ها برام زده بود ! من نمیدونم چجوری ولی خیلی بی در و پیکره قلمچی ما ...
الان دارم به این فکر میکنم کاش هندسه رو میزدم !![]()
بچه ها من حال ندارم دفترچه به این عظمت رو بخونم ! کسی نمیشه خلاصه اشو بگه من چیکار کنم واسه ثبت نام ؟ 46 صفحه است یه روز خواستیم استراحت کنیما
هدفون جان تبريک ميگم خسته نباشين
يه سؤال دارم: شما از کلاسور ارزيابی و خلاصه نويسی استفاده ميکنيد؟ نظرتون چيه؟
آقا محمد اگه ميشه شما هم جواب بده
اگه ميشه بقيه هم جواب بدند
ميخوام بعدا" افسوس ننوشتن اين کلاسور رو نخوردم خلاصه نويسی هم ميکنم البته پس از تسلط
کلاسور آره همیشه مینویسم
خلاصه نویسی هم نه زیاد! فقط تو هندسه تحلیلی جداگانه نت برمیدارم، ولی چیزایی که هایلایت میکنم و علامت میزنم ، خلاصه است دیگه! همونا رو میخونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)