تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 339 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگن هر چی بکاری همونو درو میکنی.....حالا این موضوع حکایت این روزهای استقلاله
    اندو تیموریان خسرو حیدری مجتبی جباری بهشاد یاورزاده و......و........از تیمهای پایه استقلال رشد کردنو اومدن بالا حالا استقلال داره نتیجشو میبینه و یا شریفاتو میداودی از استقلال اهواز رشد کردن و ارزوشون بازی تو استقلال بود و پارسال تو اوج مشکلات این تیم با وجود پیشنهادهای بسیار بالایه تیمهای دیگه برای کمک به استقلال اومدن
    وجود بازیکنایی مثل برهانی.امیرابادی.کیا رحمتی.یوسفی.....که چندین سال تو استقلال موندن چه بازی کردن و چه نیمکتنشین بودن به این تیم وفادار موندن نعمت بزرگیه.اینا هم میتونستن مثل خیلیهایه دیگه که رفتن همتونم میدونید کیا هستن بذارنو برن......
    یا بازیکنی مثل منتظری تو این 5 سالی که تو استقلال بوده با توجه به پیشنهاداتی که اخر هر فصل داره هر موقع قراردادش تموم شد بدونه هیچ حاشیه ای بی سروصدا قراردادشو تمدید کرد

این داستان تکرار خواهد شد.در اینده ای نزدیک باید منتظر بازیکنایی مثل محبوب مجاز.یعقوب کریمی.فردین عابدینی ایمان صادقی.مهرداد موسوی.صادق بارانی و...... باشیم.جباری ها و تیموریانها از اینا بیرون میان.این چند نفری که نام بردم هر سال دارند پیشرفت میکنند
    پرسپولیس این چند وقته به جز در رده نونهالان در بقیه رده ها از ما شکست خورده.حتی در داربی جوانان پرسپولیس 6-1 شکست خورد...از اون بازیکنا مطمئن باشید در اینده چیزهایه زیادی خواهید شنید و در اینده باز هم استقلال کهکشانی خواهند ساخت ستاره های اینده استقلال حمزه .حسین پور . ثانوی و امثال اینها هستند

اگه همین الان یه نگاهی به تیمهای لیگ بندازید میبینید 3-4 تا تیم استقلالیا بازیکن کلیدیشون هستند.
    تراکتور:امیر قلعه نویی.امیر حسین صادقی.فردین عابدینی.سیاوش اکبرپور
    شاهین:وحید طالبلو.هادی شکوری.میثم منیعی
    مس کرمان:مهرداد پولادی.بیژن کوشکی
    صبا:بختیاری زاده.غلامرضا عنایتی
    دو تا از بهترین گلزنهای تاریخ لیگ هم استقلالین(برهانی.عنایتی)

اینطوری اینده یه باشگاه تامین میشه و حتی در سختترین شرایط(مثل پارسال) زانو نمیزنه.پارسال اگه مظلومی نبود چه بلایی سرمون میخواست بیاد؟استقلال نیمکتش اینده درخشانی داره و خواهد داشت با امثال مظلومی.منصوریان.نامجو مطلق.پاشازاده ودر اینده نزدیک و با بازگشت فرهاد از منچستر فرهاد مجیدی.از این هم نمیشه گذشت که پر افتخارترین سر مربی 10 سال اخیر ایران یه استقلالیه

استقلال چند سالی میشه منصورخانو به عنوان پرافتخارترین مربی ایران به عنوان سرپرست رویه نیمکت داره.ان شاالله 100 سال دیگه هم در کنار تیم باشه.اگه میبینید حاشیه هایه تیم سریع جمع میشه فقط به خاطر منصور خانه

به همه اینها وجود مربی و تمرین دهنده بزرگی به نام هنکرو اضافه کنید+مربی بدنسازیو که پرسپولیسیا به راحتی از دستش دادن.ولی حالا نتیجه کارهایه این مربی بدنسازو در اول فصل میبینیم که بدن بچه ها چه قدر امادست

کاش دکتر نوروزی هم روزی برگرده

از نقش پررنگ حاجی نمیشه گذشت.هروقت بوده برامون سنگ تموم گذاشته.

کوچکترین درویی که از کاشته هامون داشتیم 4 بار پشت سر هم بردنه پرسپولیس و 390 دقیقه گل نخوردنو 7 تا گل زدن به حریف سنتیمونه و بزرگترینشم به لطف خدا سومین قهرمانی در اسیاست
    امسال فرصت داریم تا دوباره پرافتخارترین تیم در جام حذفی بشیم چیزیو که تا این لحظه با پرسپولیس شریکیم

...........................
    واما دربی

در دربی 73 نصف تیم خوب بودن نصف تیم متوسط.اگه همه خوب بودن پرسپولیس شب خیلی سختتریو پشت سر میذاشت

از دفاع راست شروع میکنم

قبل از بازی من گفتم امیر ابادی دفاع راست بازی کنه بعضی از بچه ها موافق نبودنهیچکس نمیتونه جایه خالیه خسرو را پر کنه خسرو به تنهایی نصف یه تیمه.با این حال مهدی خوب کار کردو سومین پاس گلش در دربیهارو داد.یه پاس چیپ فوق العاده

حنیف همه ضربه سر اولارو زد اصلا اجازه نفس کشیدن به اولادیو نداد.منتظری کار حنیفو انجام میداد+در بازیسازی هم موفق بود
    میثم حسینی 2-3 تا اشتباه داشت اما به خوبی جلو علی کریمیو حمله های جناح راست پرسپولیس ایستاد.یه جا که کریمیو کلافه کرد کریمی بدون توپ میثمو زد
    کیانوش مثل اندو از متوسطایه ما بود و مثل همیشه نبودن.کریمی چند بار راحت ازشون رد شد.اندو نیمه اول و 30 دقیقه وقت اضافه خوب بود اما نیمه دوم اصلا خوب نبود

جباری سرماخورده بود از ناحیه کشاله پا و همچنین زانوش مصدوم بود با این حال بهترین بازیکن بین این 22 نفری که بازی کردن بودو 2 گل زد.اگه سرحال بود چی میشد.....

برهانی و میداودی اصلا خودشون نبودن.دلیلشم قبلا گفته بودم اگه هافبک بازی کنند اصلا جواب نمیدن اینا تموم کننده هستن باید به دروازه نزدیک باشند
    و اما کاپیتان فرهاد مجیدی.از دقیقه 1 تا 120در حد جنون دفاع پرسپولیسو ازار دادبا بدشانسی توپاش با اختلاف کم از کنار دروازه بیرون رفت.با 35 سال سن تا دقیقه 120 برای همه توپها استارت زد حتی برای توپهایی که احتمال رسیدن بهشون خیلی کم بود که بالاخره رو یکیش جواب دادو قضیه ای بدو ای بدو تکرار شدو اینبار تال کار ناتموم شیثو تموم کردو فرهادو زد و پنالتی شد

رو گل سوم3 نفر عالی کار کردن.1-اندو با پاس فوق العادش.2-فرهاد مجیدی که با زیرکی تشخیص داد در افساید قرار داره و حرکت نکرد.3-اسی مسی یا همون شریفات خودمونکه با زیرکی فرار کردو حقیقیو جوری فریب دادو دریبل زد که علیرضا حتی خطا هم نتونست بکنه

فرهاد با دادن بازوبند به شریفات پرسپولیسو تخلیه روحی کرد و در مقابل انگیزه و روحیه شریفاتو جلو اون همه تماشاگر بالا برد که نتیجشو در اینده میبینیم
    شریفات 2 تا موقعیت عالیو از دست داد توپهایی که گل نکردنشون سختتر بود

یوسفی باید زودتر به بازی میومد.وقتی اومد سمت چپمون راه افتادو میشد گلهایه بیشتری بزنیم
    میتونستیم در 90 دقیقه کارو تموم کنیم اما نشد.اگه اون توپ ارش به جایه تیر میخورد به تور خیلی بیشتر تا اخر بازی گل میزدیم

کاش بازی 30 دقیقه دیگه ادامه داشت
    من دوست داشتم هر دو تیم با تمام نیروشون بازی کنند.اونطوری بدونه استرس و راحتتر بازیو میبردیم مثل بازیه رفت
    بی صبرانه منتظر دربی برگشت هستیم

2. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

۱۸ آذر، روز عزت استقلال، روز پیروزی فوتبال

شهرآورد ۷۳، شناسه و شناسنامه فوتبال ایرانی شد. آنها که می‌خواهند خوب و بد و حسن و عیب فوتبال ایران را نه با حدس و گمان و براساس ذهنیات، بلکه بر پایه واقعیت‌های میدانی ارزیابی کنند، باید نگاهی دوباره، بلکه ده‌باره و بیست‌باره بیندازند به بزرگترین بازی سال ۹۰.استقلال کاری کرد که روز ۱۸ آذر، به یک روز ماندگار، به یک نقطه عطف و به یک مرحله گذر تبدیل شود:
    گذر از گذشته و ورود به آینده.
    استقلال، بازی صبورانه‌ای داشت، اما این صبر و حوصله، یک انتخاب بود. باید حریف را دواند، باید حریف را دنبال خود کشید. باید حریف را خسته کرد و از نتیجه‌گیری مایوس کرد.
    استقلال بازی سریعی داشت. سرعت در جابه‌جایی توپ. سرعت در انتقال توپ، سرعت در واکنش، سرعت در عوض کردن فضای بازی و سرعت در هر اقدامی برای تصاحب توپ. استقلال مهاجم بود. هجوم به توپ، هجوم به فضا، هجوم به حریف. هجومی عاری از خشونت. هجومی به دور از آسیب زدن. هجوم برای بریدن امان حریف.
    استقلال خلاق بود. خلاقیتی در بازی با توپ، خلاقیتی در بستن فضاهای حریف، خلاقیتی برای تصاحب توپ، خلاقیتی برای مال خود کردن توپ، خلاقیتی برای از دست ندادن زمین و خلاقیتی برای از دست ندادن زمان.استقلال تکنیکی بود. تکنیک در مهار توپ، تکنیک در بازی با توپ، تکنیک در ارسال توپ، تکنیک در پاس دادن، تکنیک در معطل نکردن توپ، تکنیک در استفاده از اشکالات تکنیکی حریف.استقلال با‌هوش بود. هوشمندی در چرخاندن توپ، هوشمندی در جاگیری، هوشمندی در بهم زدن نظم بازی حریف، هوشمندی در بهم زدن وضعیت استقراری حریف، هوشمندی در اغفال حریف و هوشمندی در استفاده از غفلت‌های تحمیل شده به حریف.
    جمعه روز ۱۸ آذر، روز بزرگ فوتبال بود. روز مبارک فوتبال. روز جهش فوتبال، روز به ثمر رسیدن برنامه و هدف، روز استقلال و استقلالی‌ها. روزی که استقلال الگو بودن خود را در همه سو پذیرفته دید.

4. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض امیرآبادی:مظلومی گفت نشان بده دود از کنده بلند می شود/مثل ژاوی و رونالدینهو پاس دادم/دوست نداشتم باعث خداحافظی استیلی شویم

در آن موقع بهترین کار همین پاس چیپ بود.من فقط دیدم جباری دارد نفود می کند و سریع برای او پاس چیپ انداختم

اول از پاس گلی که دادی شروع کنیم؟

امیدوارم این پاس گل هایم همچنان ادامه داشته باشد و همیشه یکی از بهترین های استقلال در دربی باشم. قبل از بازی مظلومی به من گفته بود که برو و نشان بده که دود از کنده بلند می شود. من هم در زمین این مسأله را به بهترین شکل ثابت کردم.
    اما از تو بعید بود که چنین پاس گلی بدهی؟

چرا، مگر کار خاصی انجام دادم؟ یک پاس چیپ انداختم و در آن موقع بهترین کار همین پاس چیپ بود.من فقط دیدم جباری دارد نفود می کند و سریع برای او پاس چیپ انداختم.

ولی قبلا از این پاس ها نمی دادی؟

همیشه فوتبال های اروپایی به خصوص بارسلونا را نگاه می کنم و یاد گرفتم که چطور پاس چیپ بدهم. ژاوی و قبل از او هم رونالدینیو اینجوری پاس می داد.فوتبالهای اروپایی خودش کلاس درس است و من همیشه سعی می کنم با دیدن فوتبالهای خارجی چیزهای جدیدی را بیاموزم.

چرا استقلال در 90 دقیقه نتوانست به گل دست پیدا کند؟

بازی در جام حذفی خیلی حساس بود و استرس باعث شد تا دو تیم محتاط بازی کنند به همین دلیل در 90 دقیقه گلی رد و بدل نشد. البته در همین 90 دقیقه برتر از پرسپولیس بودیم و موقعیت های ما بیشتر از حریف بود.

چرا بر خلاف پرسپولیس در وقت های اضافه از لحاظ بدنی کم نیاوردید؟

به دلیل تمرینات بدنسازی خوب آقای مولایی بود. بدن ما در وقت اضافه عالی بود و اگر 180 دقیقه هم بازی می کردیم از نظر بدنی کم نمی آوردیم.

فکر می کنی استقلال می توانست بیشتر از 3 گل به پرسپولیس بزند؟

با تمام احترامی که برای پرسپولیسی ها قائل هستم باید بگویم اگر دقت می کردیم می توانستیم 5 گل به پرسپولیس بزنیم.

در مورد استعفای استیلی چه نظری داری؟

برای استیلی خیلی ناراحت شدم.او یکی از بازیکنان بزرگ و مربیان با اخلاق فوتبال ایران است. باور کنید دوست نداشتیم با این پیروزی باعث خداحافظی استیلی شویم.

6. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض تيموريان: براي حميد استيلي خيلي ناراحتم/ نيت پاس من مجيدي بود ولي قسمت بود به شريفات برسد/ از جباري خواهش كردم كه بازي كند

من اين پاس گل و اين برد را به مرحوم ناصر حجازي تقديم مي‌كنم و همچنين همه هواداران استقلال

سايت گل ـ آندرانيك تيموريان مثل اكثر بازي‌هايي كه براي استقلال انجام مي‌دهد، در ديدار مقابل پرسپوليس هم نمايش خوبي داشت و يكي از بازيكنان تأثيرگذار تيمش بود. آندو حتي توانست پاس گل سوم استقلال را به اسماعيل شريفات بدهد.

تيموريان در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل حرف‌هايش در مورد بازي را اينگونه آغاز مي‌كند:« به نظر آندرانيك تيموريان اين بازي براي هر دو تيم سخت بود چون هم دربي و هم اينكه اين ديدار در جام حذفي برگزار مي‌شد و بالاخره يك تيم بايد از اين جام كنار مي‌رفت. هر دو تيم فرصت‌هايي براي گلزني داشتند ولي ما با بي‌دقتي يا بدشانسي فرصت‌ها را از دست داديم و كار به وقت اضافه كشيد.»

آندو ادامه مي‌دهد:«‌ ما مطمئنن بوديم پرسپوليس با توجه به غيبت چند بازيكن خود از لحاظ بدني تحليل مي‌رود. البته اين شرايط براي ما هم وجود داشت ولي در ابتداي فصل خيلي خوب بدنسازي كرديم و هر چه از زمان بازي مي‌گذشت شرايط بدني بازيكنان استقلال بهتر مي‌شد. ما اين شرايط بدني را مديون مولايي بدنساز تيم هستيم كه بدن بازيكنان را به اين سطح رسانه است.»

تيموريان تأكيد مي‌كند:« به نظر من از دقيقه 60 به بعد ضريب اشتباهات بازيكنان پرسپوليس در پاس دادن بيشتر شد و اين به خاطر فشاري بود كه روي بازيكنان اين تيم وجود داشت. از دقيقه 60 به بعد من، مجتبي و كيانوش در ميانه ميدان بازي را كنترل كرديم و جنگ هافبك‌ها را برديم از طرفي ديگر بازيكنان هم نهايت تلاش خود را انجام دادند و در نهايت در وقت اضافه به آنچه كه مي‌خواستيم رسيديم. پرسپوليس هم تلاش كرد كه گل بزند ولي حتي اگر ما گل اول را هم ديرتر مي‌زديم باز هم اين پرسپوليس بود كه بيشتر سختي مي‌كشيد.»

از آندو در مورد پاس گلي كه به اسماعيل شريفات داد سوال مي‌كنيم و او اينگونه جواب مي‌دهد:« آندرانيك تيموريان اهل دروغ گفتن نيست. من آن پاس را به اين نيت دادم كه به فرهاد مجيدي برسد ولي شريفات در يك مسير موازي با مجيدي قرار داشت و قسمت اين بود كه توپ به او برسد و من خوشحالم كه شريفات به عنوان يك بازيكن تعويضي گل زد. من اين پاس گل و اين برد را به مرحوم ناصر حجازي تقديم مي‌كنم و همچنين همه هواداران استقلال.»

آندو هميشه يك پاي ثابت خوشحالي‌هاي مجتبي جباري بعد از گلزني است. او در اين مورد مي‌گويد:«‌ من و مجتبي حدود 10سال است كه با يكديگر رفيق هستيم و درك متقابلي از يكديگر داريم. مجتبي قبل از اين ديدار از ناحيه كشاله مصدوم بود و نمي‌خواست بازي كند ولي من به او گفتم كه به خاطر من و بازيكنان مقابل پرسپوليس به ميدان برود كه او هم قبول كرد. من اصلا كاري به اين موضوع ندارم كه جباري گل زد يا اينكه بهترين بازيكن زمين شد ولي بايد بگويم كه او براي استقلال از جان مايه گذاشت.»

از تيموريان در مورد استعفاي حميد استيلي سوال مي‌كنيم كه او اينگونه جواب مي‌دهد:«‌ من واقعا براي استيلي ناراحتم. او هر چه داشت براي پرسپوليس گذاشت و لياقتش اين نبود كه استعفا بدهد. استيلي شب و روز براي پرسپوليس زحمت كشيد و تيمش در بازي‌هاي اخير روند خوبي داشت. با اين حال چهره‌اي مثل حميد استيلي را هيچ وقت نبايد فراموش كرد چرا كه او افتخارات زيادي را براي اين فوتبال كسب كرده است.»

8. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دو بازیکن استقلال برای نیم فصل دوم مشخص شد/ مهرداد پولادی و جان واریو مورد تایید مربیان و مسئولان

دو بازیکن استقلال برای نیم فصل دوم مشخص شد/ مهرداد پولادی و جان واریو مورد تایید مربیان و مسئولان مسئولان و مربیان تیم استقلال قصد دارند برای نیم فصل دوم نقاط ضعف خود را ترمیم کنند ابتدا تابحال نیز برای این مشکلات اقدام کردند اما شرایط موجود مانع از جذب بازیکنان مورد نظر تیم شد اما در حال حاضر دو گزینه وجود دارد که مسئولین و مربیان آنها را برای حضور در استقلال تایید کردند. به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، مربیان و مسئولین تیم استقلال به توافق رسیدند تا برای حضور این دو بازیکن اقدامات لازم را انجام بدهند تا شرایط خود را برای نیم فصل دوم با تغییرات مثبت رو به رو کنند.
    مهرداد پولادی هافبک مس کرمان از بازیکنانی است که مورد تایید استقلال قرار دارد و قرار است رایزنی های لازم برای جذب وی انجام شود.
    گفتنی است فابیو جان واریو هافبک تیم سپاهان دیگر بازیکنی است که آبی ها وی را مدنظر دارند و قصد دارند شرایط را برای بازگشت وی به جمع آبی ها فراهم کنند.
    ابتدا این دو بازیکن با تیم هایشان قرار دارند اما باشگاه استقلال تمام تلاش خود را می کند.

10. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اس اس باید قهرمان آسیا بشه تا همه براش تعظیم کنن. حالا که کهکشانی ها رو داریم فکر نکنم مشکل خاصی تا پایان فصل داشته باشیم. حتی حاشیه هم نذاشت تا تیم نتیجه نگیره. پرسپولیس بی شک تیم آنچنان قدری نبود اما ارزش کار اس اس رو نباید فراموش کرد. یادتون نره که همین هفته پیش ذوب آهن رو تو اصفهان شکست داده بودن ولی حالا مقابل اس اس شکست خوردن و بهانه شون هم اینه که استیلی ضعیف بوده یا 6 تا مهره اصلیشونو نداشتن و ... . بابا جان بپذیرید که اس اس قویتر بود و حقش هم برتری بود. اس اس اگر خوش شانس تر بود در همون 90 دقیقه کار رو تموم میکرد اما شاید هم همین مساله باعث شد تا اونها نتیجه ای نسبتاً تاریخی رو رقم بزنن. پیروزی 3-0 معمولاً در این سطح یک پیروزی بزرگ و شکستش هم یک شکست تحقیر آمیز تلقی میشه.
    از حق نگذریم که استقلالی ها بهترین فرصت رو برای جبران 6-0 از دست دادن و تا مدت ها یقیناً حسرت این فرصت ها رو میخورن.

12. 6 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

14. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لحظه‌ای که شریفات، دروازه‌بان پرسپولیس را دریبل زد

16. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آنالیز مصور گل اول استقلال/ تماشای بازی از وسط زمین

بررسی دوباره گل اول استقلال در دربی 73 ، یادآوری چندباره ضعف بزرگی است که پرسپولیس در این فصل لطمه های زیادی از آن دید

سایت گل- بررسی دوباره گل اول استقلال در دربی 73 ، یادآوری چندباره ضعف بزرگی است که پرسپولیس در این فصل لطمه های زیادی از آن دید؛ بازیکنان این تیم و به طور مشخص هافبک ها، اشتباه های جبران ناپذیری در فاز دفاع دارند. مرور این گل نشان می دهد که پرسپولیسی ها چطور نحوه به ثمر رسیدن گل استقلال را مثل بینندگان تلویزیونی تماشا کردند.

1- حقیقی توپ بلندی که از مهدی رحمتی به او رسیده بود را با یک پاس کوتاه به ممدو تال می سپارد. در این دقایق استقلال محتاطانه وقت اضافه اول را آغاز کرده و بیشتر بازیکنان این تیم در یک سوم میانی متمرکز هستند.

2- مدافع بورکینافاسویی توپ را به محمد نوری پاس می دهد ولی هافبک پرسپولیس در کنترل توپ عاجز است و مجتبی جباری توپ او را خراب می کند.

3- فرهاد مجیدی بلافاصله با یک پاس کوتاه، برهانی را صاحب توپ می کند.

4- برهانی توپ را به جباری بازمی گرداند تا هافبک طراح استقلال، وظیفه بازی سازی را به عهده بگیرد. در این تصویر، سه هافبک میانی پرسپولیس، جباری را احاطه کرده اند.

5- در یک رفت و برگشت توپ به کیانوش رحمتی می رسد و او باز هم توپ را به سمت چپ می برد. سه هافبک پرسپولیس به صورتی ایستا، مشغول تماشای بازی هستند و برهانی هیچ فشاری احساس نمی کند.

6- برهانی که روز خوبی را پشت سر گذاشته بود، بعد از چند متر پیشروی و بدون اینکه مزاحمتی احساس کند، با یک پاس عرضی، آندو تیموریان را پشت محوطه هجده قدم پیدا می کند. برهانی در این تصویر، می توانست با یک پاس کوتاه توپ را به جباری محاصره شده بدهد، اما آندو (که در این تصویر حضور ندارد) موقعیت بهتری دارد.

7- آندو تیموریان با یک چرخش، بادامکی را از جریان بازی خارج می کند. بادامکی هم مثل بقیه هافبک های پرسپولیس که در هنگام دفاع معمولاً نقش تماشاگر را ایفا می کنند، به تماشای ادامه بازی مشغول می شود. به فضای خالی که با بیضی قرمز رنگ مشخص شده و نحوه استقرار مدافعان پرسپولیس دقت کنید. مدافعان پرسپولیس، مهاجمان حریف را پوشش داده اند اما از پوشش «فضا» خبری نیست. لحظاتی بعد تیموریان، امیرآبادی را کنار خود خواهد داشت.

8- امیرآبادی که از دفاع به حمله اضافه شده، 5 بازیکن پرسپولیس را روبروی خود می بیند اما استقرار آن ها به شکل نعل اسب، راهرویی را برای مدافع استقلال پدید آورده که به او امکان می دهد آزادانه تا پشت محوطه هجده قدم پیشروی کند.

9- از زمانی که محمد نوری توپ را از دست می دهد، 21 ثانیه گذشته ولی هیچ بازیکنی از پرسپولیس، به توپ نزدیک نمی شود، چه برسد به تکل زدن! در این تصویر 7 بازیکن پرسپولیس را در مقابل 5 مهاجم استقلال می بینید ولی هیچ کدام نقش موثری در زمین ندارند. امیرآبادی که جباری را در حال فرار می بینید، کمی مکث می کند. 5 بازیکن پرسپولیس که حدفاصل توپ تا خط دروازه قرار دارند، همگی مشغول نگاه کردن به توپ هستند و هیچ کس جباری را در حال فرار نمی بیند.

10- پاس نهایی صادر شده و جباری در بهترین موقعیت، با ضربه ای دقیق کار را تمام می کند.

آنالیز گل دوم استقلال/ ردپای شریفات

در گل دوم استقلال، حقیقی اشتباه کرد، مجیدی پنالتی گرفت و جباری آن را به ثمر رساند. آنچه که در ادامه می آید را دنبال کنید تا ردپای شریفات را در این گل ببینید.

سایت گل- در گل دوم استقلال، حقیقی اشتباه کرد، مجیدی پنالتی گرفت و جباری آن را به ثمر رساند. آنچه که در ادامه می آید را دنبال کنید تا ردپای شریفات را در این گل ببینید.

1- جباری با یک پاس پشت دفاع، برهانی را به دروازه حریف نزدیک می کند. موقعیت برای برهانی از دست می رود و مجتبی شیری صاحب توپ می شود. در این تصویر، اسماعیل شریفات را پشت سر هدایت ممبینی می بینیم.

2- حسین بادامکی لحظاتی پیش توپ را با سینه برای علی کریمی کاشته و هافبک پرسپولیس در حال پیشروی است. باز هم شریفات را در این فریم، هم عرض با داور مسابقه می بینیم که در حال برگشت به زمین خودی و انجام وظایف دفاعی است.

3- علی کریمی که با طمانینه توپ را جلو می برد، به کیانوش رحمتی می خورد. شریفات به کمک رحمتی آمده و جباری هم در حال نزدیک شدن است. کریمی موقعیت 1 در برابر 2 را می بازد.

4- شریفات توپ را از این منطقه بیرون می آورد. کریمی همانجایی که توپ را از دست داده، ایستاده و زارع و نوری هم جلوتر از شریفات هستند. فرهاد مجیدی هم خود را آماده فرار کرده است.

5- با مقایسه تصویر قبلی می بینید که مازیار زارع چیزی حدود یک متر جابجا شده و هنوز شریفات را پرس نکرده است. نوری هم در همان راستایی که شریفات مشغول پیشروی است، مثل یک خط موازی با شریفات حرکت می کند. عمقی که ممدو تال به خط دفاعی داده، به فرهاد مجیدی که استاد جایگیری در چنین فضاهایی است، موقعیت می دهد که بدون خطر قرار گرفتن در تله آفساید، استارت بزند. در این تصویر 6 بازیکن پرسپولیس را می بینیم که هیچ کدام نقش موثری در تخریب حرکت هجومی استقلال ندارند.

6- اگر حقیقی دروازه بان باهوش تری بود، با محاسبه درست نقطه فرود آمدن توپ، اجازه می داد توپ به محوطه هجده قدم بیاید و با دست توپ را کنترل می کرد. اما خروج اشتباه او، با یک ضربه بد توام شد. در این تصویر می بینید که حقیقی تقریباً روی خط هجده قدم در حال ضربه زدن به توپ است.

7- .... و پنالتی! گل دوم استقلال به همین سادگی به ثمر می رسد. اگر چند ثانیه پیش از این صحنه، شریفات به عقب برنمی گشت، این پنالتی اتفاق نمی افتاد.

آنالیز گل سوم استقلال/ تماشاگران بی خطر

در سومین گل استقلال در دربی 73 مثل دو گل قبلی، هافبک های پرسپولیس چند اشتباه متوالی را مرتکب شدند و همچون تماشاگرانی بی خطر، شاهد به ثمر رسیدن این گل بودند.

سایت گل- در سومین گل استقلال در دربی 73 مثل دو گل قبلی، هافبک های پرسپولیس چند اشتباه متوالی را مرتکب شدند و همچون تماشاگرانی بی خطر، شاهد به ثمر رسیدن این گل بودند. آنالیز سومین گل استقلال را در ادامه این مطلب دنبال کنید.

1- توپی که فشنگچی چند لحظه پیش در محوطه جریمه از دست داده بود، به نزدیکی بادامکی آمد. تکل ناموفق بادامکی و همکاری تیموریان و شریفات، توپ را نصیب استقلالی ها کرد. در این تصویر می بینید که آبی ها با 8 بازیکن در یک سوم دفاعی خودی حضور دارند.

2- آندو در حال پیشروی است ولی بادامکی که در گوشه تصویر مشخص است، ترجیح می دهد با داور بحث کند. محمد منصوری تازه نفس تنها بازیکن پرسپولیس است که عقب می آید.

3- تیموریان چند متری جلو می آید، بدون اینکه کسی او را تحت فشار قرار دهد. استقلال از حالت دفاع خارج شده و دو بازیکن این تیم برای دریافت پاس آندو، نفوذ کرده اند. مازیار زارع کماکان مشغول نظاره کردن تیموریان است.

4- چهار بازیکن پرسپولیس، راهرویی مستطیل شکل ساخته اند که در راس آن ها منصوری و زارع قرار دارند. این گذرگاه عمیق، به شریفات فرصت می دهد که فرار کند. فرهاد مجیدی که در منطقه آفساید قرار دارد، حرکت نمی کند ولی در گوشه تصویر مجتبی شیری را می بینیم که آفساید را برای شریفات پر کرده. پاس عمقی دقیق تیموریان و دید خوب سخندان، کمک داور اول بازی در تشخیص ادامه بازی، به شریفات فرصت تک به تک شدن می دهد.

5- یک موقعیت تک به تک کامل، دریبل دروازه بان و گل. شکست سنگین پرسپولیس، اینگونه رقم خورد.

18. 13 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود به تمام آبی ها
    من و پسرم دیشب با این نتیجه کلی کیف کردیم
    کلی پیش شاگردهام و دانشجوهام قیافه اومدم
    به امید قهرمانی در لیگ و جام حذفی و به خصوص در آسیا
    یا حق

20. 6 کاربر از اميرسجاد عزيز بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •