دوستان در حمل اين لپ تاپ به مشكل نخورديد؟ منظورم از نظر وزنه
فكر كنم بايد يه كيف كوله براش خريد (خود لپ تاپ + شارژر + احتمالا يه هارد اكسترنال(البته درمورد خودم) )
دوستان در حمل اين لپ تاپ به مشكل نخورديد؟ منظورم از نظر وزنه
فكر كنم بايد يه كيف كوله براش خريد (خود لپ تاپ + شارژر + احتمالا يه هارد اكسترنال(البته درمورد خودم) )
سلام
خیر سرم ،به خاطر کاری که بهم پیشنهاد شده بود و نیاز به رم بالا داشتم ، رفتم رم 6 تبدیل کردم به رم 8 !
برا اینکه مچ بشه ، فروشنده گفت باید از یک نوع باشه تا خوب کار کنه و هر دو تاش عوض کرد و یه دو تا رم 4 گیگ ، سامسونگ گذاشت ، مابه تفاو تشم 50 تومن خرج برداشت !
حالا مثلاخوشحال اومدم خونه که به کا رم برسم ، سیستم حدودا هر 6 ساعت یه بار ناگهانی ریسیت میشه و یا هنگ می کنه و صفحش به هم میرزه و مجبوری خاموشش کنی !!!؟؟؟
مدل لپ تاپم 6080 hp هست و تازه یک ما ه و نیم خریدم !
ممنون میشم راهنمایی کنید!
سلام دوست عزيز
شما در منوي start قسمت search program and file كلمه partition رو تايپ كنيد از ليست برنامه هايي كه براتون جستجو ميكنه برنامه
create and format hard disk partition رو انتخاب و باز كنيد
در پنجره باز شده ليست داريو هاي موجود را به همراه نمايش استاتيكي(نمايش حجمي در وسط پنجره ) اونا ميتونيد ببينيد
در همين قسمت روي درايو مورد نظر راست كليك كرده و گزينه Shrink Volume.... رو انخاب كنيد
كمي صبر كنيد تا ميزان حافظه اي رو كه ويندوز اجازه ميدهد از اين پارتيشن جدا كنيد رو شناسايي كند
حال در پنجره باز شده
گزينه اول total size(حجم كل پارتيشن رو نشون ميده)
گزينه دوم siz of available....(حجمي رو كه ميتونيد از پارتيشن جدا كنيد رو به نمايش ميذاره)
گزينه سوم enter the amount.....( ميزان حجمي رو كه شما بصورت دلخواه و با توجه به ماكزيمم حجمي كه در قسمت گزينه دوم به شما معرفي كرده ميتونيد وارد كنيد تا از پارتيشن مورد نظر جدا كرده و پارتيشن جديد بسازد)
در نهايت پس از وارد كردن حجم در قسمت سوم در پاييين پنجره روي گزينه Shrink كليك كنيد
در پنجره بعدي نام و مشخصات درايو جديد رو ازتون ميخواد ميتونيد تغييري ايجاد نكرده و گزينه هاي پيش فرض رو تاييد كنيد يا نه اطلاعات مورد نظر خودتون رو وارد كنيد
در آخر با زدن finish شما يك درايو جديد خواهيد داشت
يك نكته
ايجاد درايو براي هارد لپ تاپ بيش از 3 تا باعث كاهش سرعت سيستم شما ميشود(البته كاهش چشمگيري نخواهد داشت)
اميدوارم مفيد بوده باشه
Last edited by malayeru; 20-08-2011 at 10:47.
دوست عزيز
رم خودش چه ماركيه؟
شايذ بتونيد با نصب رم هاي خودش مشكل رو حل كنيد
در اين مورد در بخش هاي مشكلات سخت افزاري لپ تاپ بيان كنيد بهتر به نتيجه ميرسيد
اما بدونيد كه همون 6 هم واقعا زياد بود كه شما 8 انداختي
اینکه رم خودش چی بود ، همینجا بود و یکی از دوستا گفت ، احتمالا king باشه!
دوست من ، همش دارم کا گرافیکی سنگین می کنم ، می خواستم رو پایان نامه کار کنم که سیستم یه مقدار کم میاورد و به خاطر همین گفتم ارتقا بدم ، و بعدا به دردسر نخورم !
نميخوام سرزنش كنم اما شما كه ديدي 8 نياز داري چرا 6090 نخريدي؟
اين حرفا رو بذاريم كنار
اما من تا جايي كه ميدونم با رم هاي خودش درست ميشه
اما به تاپيك زير هم يه سري بزن در مورد مشكلات سخت افزاري لپ تاپ هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطر اینکه اون موقع من می خواستم بخرم ، 200 تومن تفاوت قیمت داشت ،
و می تونستی با 50 تومن رم ارتقا بدی و هارد هم خیلی برام مهم نبود که 1 ترا باشه ، چون اطلاعات ارشیوی دارم !
اونجا هم مطرح کردم اماکسی نیست
ممنونم
دوست عزيز
من هم براي شما در تاپيك هاي ديگه موضوع رو مطرح كردم و ميكنم
اميدوارم هرچه زودتر يه راه حل مناسب پيدا بشه
من با كولي حمل ميكنم
با كولي واقعا خيلي راحت تري
هرچند كه اين خاصيت كوليه
دوست عزيز
دماي لپ تاپ بعد از اين تغييرات بيشتر يا كمتر نشده؟
Last edited by malayeru; 20-08-2011 at 12:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)