Bahman.M86 جان مرسی از جوابت.
آقا من الان n8 دارم این باتریو دوربینو یو اس بیو داره
ولی از لحاظ برنامه.....
مثلا اون برنامه مترجم گوگل یا برنامه ایی متن عکسی رو به نوشتار تبدیل میکنه واسه این گوشی اومده؟
Bahman.M86 جان مرسی از جوابت.
آقا من الان n8 دارم این باتریو دوربینو یو اس بیو داره
ولی از لحاظ برنامه.....
مثلا اون برنامه مترجم گوگل یا برنامه ایی متن عکسی رو به نوشتار تبدیل میکنه واسه این گوشی اومده؟
این رامی که گذاشتین مشکلاتی داره مثل force close تو وب بروزر و همچنین هنگ کردن تو وب بروزر که توصیه نمیشه.
دوست عزیز مبارک باشه.
دو تا رام خوب برات معرفی میکنم.
یکی بالایی که گفتم رام کوک شده خوب با ساپورت فارسی.
یکی هم رام DR.AKRIM که منوها رو هم میتونی فارسی کنی.
به نظرم همین DR.AKRIM رو نصب کن.
طزیقه نصب:
اول کرنل زیر رو دانلود کن و نصبش کن.
طریقه نصبش:unzip کرده و فایل tar رو تو برنامه odin قسمت pda انتخاب کرده و تیکش رو زده و استارت رو بزن فلش کنه.20 ثانیه طول میکشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بردن گوشی به حالت دانلودینگ رو هم بالا گفتم.
نصب این کرنل باعث میشه ClockworkMod Recovery نصب بشه تا از طریق اون بتونی رامها رو نصب کنی.
دوم هم این کرنل رو نصب کن:
طریقه نصب این کرنل هم دقیقا مثل بالاییه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه نصب شد گوشی رو خاموش کن و با نگه داشتن (power+volume up +home)
گوشی به حالت ریکاوری مد میره.
مثل شکل زیر:
حال reboot system now رو بزن تا گوشی ریستارت بشه.
رام عربی رو دانلود کن:
رام رو به حافظه گوشی کپی کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز گوشی رو به حالت ریکاوری مد ببر.یه بار wipe data/factory reset رو بزن تا وایپ کامل بشه.(توجه داشته باش که اگه میخواهی از اطلاعات گوشی بکاپ داشته باشی حتما قبلش با گزینه backup/restore یه بک آپ بگیر)
خب الان به قسمت install zip from sd card رفته و choose zip from sdcard رو انتخاب کن و برو رام رو انتخاب کن تا فلش کنه.
چند تا عکس از این رام:
منابع:
XDA-DEVELOPERS.com
ce4arab.com
ویرایش:دوستان این رام عربی و فارسی یک مشکل تو بروزر داره که اونم موقع زوم و اسکرول کردن سرعتش به شدت کاهش پیدا میکنه.
برای رفع این مشکل این فایل زیر رو نصب کنید و از طریق ریکاوری نصبش کنید.
این فایل توسط دوست خوبمون alisun تو سایت android-ir تهیه شده.
لینک دانلود:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ninja3000sh; 18-06-2011 at 18:49.
سلام ninja جان مثل همیشه ترکوندی دمت گرم
به نظرت ظاهر منوها یه کم بد نمیشه وقتی فارسی باشه؟
اینگلیسیش قشنگتره به نظر من
بعد میشه منو ها رو اینگلیسی کرد ولی تو وب و اس ام اس فارسی نوشت و خوند؟
ممنون و موفق باشی
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
ای بابا بازم پستهای منو پاک کردن
مثل اینکه دیواری کوتاهتر از من بیچاره گیر نیاوردن جواب طرف هم میخوام بدم پستام پاک میشه![]()
Last edited by alex_pk; 18-06-2011 at 17:40. دليل: موقع نقل قول عکس هارو حذف کنید تا صفحه سنگین نشه.
خواهش میکنم
اما در مورد N8 قبلا هم گفته بودم که N8 اصلا هم کلاس GS2 نیست و یه جورایی هم واسه GS2 کسر شانه که با N8 مقایسه بشه و همچنین ناجوانمردانه هستش که N8 رو با غولی مثل GS2 قیاس کنیم
من WAVE GTS8500 داشتم و به عشق N8 فروختم و N8 خریدم و ظرف نیم ساعت پشیمون شدم
N8 هم از لحاظ سخت افزاری و هم (تا حدودی)از لحاظ نرم افزاری از WAVE GTS8500 پایین تره(این دقیقا تجربه عملیه خودمه) ....حالا GS2 که بهترین محصول سامی هست(و هم از لحاظ نرم افزار و هم از لحاظ سخت افزار حداقل دوسه برار WAVE8500 قدرت داره) دیگه در چشم به هم زدنی N8 رو قورت میده!!!!!
درمورد باتری هم باید بگم ظرفیت اسمی GS2 دوبرابر N8 دوام داره ولی درعمل شاید n8 کمی بیشتر دوام بیاره ولی این بخاطر قوی بودن باتریN8 نیست بلکه بخاطر ضیفتر بودن سخت افزارش هست که خوب کمترهم مصرف میکنه
درمورد USB من خودم امتحان کردم N8 بگیر نگیر داره یک رو میشناسه و اونیکی رو نه....!!!خلاصه عشقی کار میکنه!!!ولی خوب در مورد سامی امتحان نکردم و دوستانی که دارند بهتر میتونند نظر بدند...
درمورد دوربین من به یقین میکم که دوربین n8 فقط و فقط رزولوشن رو برده بالا و اصلا الگوریتم های بکار رفته در نرم افزار دوربین که روی عکسهای گرفته شدهدر کسری از ثانیه کار میکنند خیلی بده و عکسها پر از نویز هستند....رابط کاربری N8 در مقابل رابط کاربری واقعا USER FRIENDLY بکار فته در GS2 اصلا حرفی برای گفتن نداره
درمورد برنامه ها هم که درمورد قیاس بین برنامه های ANDROID و SYMBIAN^3 چیزی نگم بهتر.....!معلومه که ANDROID بهتره...SYMBIANدرحال سقوط به زباله دانی تاریخ هستش ....
symbian^3 باوجود سخت افزار نسبتا مناسبی که درN8 بکار رفته درمقابل bada و android سیستم عامل کندی هست
به نظرمن اگه پولشو داری n8 رو ببر بفروش و 500تومن هم بزار روش و برو یه gs2 بخر
البته بازهم نظر خودته....شاید همون n8 بیشتر به دلت بچسبه....
درپناه حق
Last edited by Bahman.M86; 18-06-2011 at 16:30.
دوستان بالا غیرتاً وقتی یه پست که شونصد تا عکس توش هست رو نقل قول میکنین، عکساش رو پاک کنید که صفحه راحت بیاد بالا!![]()
سلام به همگی
آقایون من دیگه از پارس مایکروتل نا امید شدم و حوصله صبر کردن بیشتر از این ندارم
این گوشی توی دوبی اومده و ظاهرا قیمتش 700 تا 730 دلاره که به پول ما میشه حدود 850 تا 900 تومن
میشه اگه کسی یه فروشنده خوب و مطمئن سراغ داره که زیر یک ملیون این گوشی رو بفروشه به من معرفی کنه لطفا
بازم مرسی.
ولی من ان8 با اس2 مقایسه نکردم.منظورم این بود به نظرم فعلا نمی ارزه اینو بفروشم با این قیمت سامی رو بگیرم.برسه به 800 به بعد.
ولی شما که اطلاعاتت خوبه قدرت GS2 رو با optimus 3D مقایسه کن لطفا.من بین اینا موندم.
در مورده اون برنامه ها اطلاعی نداشتی عزیز؟
اولا منم باهات موافقم...اگه خیلی تو کف gs2 نیستی بهتره بزاری اواخر پاییز یا زمستون بخر که هم آپدیت های رسمی فارسی بیاد و هم قیمتش متعادل بشه . خودم هم میخوام همین کار رو بکنم ان شاالله...
دوما خوب من یه مقایسه کلی بین gs2 و optimus 3d کردم و بدون شک gs2 با اختلاف نسبتا خوبی از optimus 3d برتره(البته با درنظر گرفتن همه ی شرایط : باتری و وزن و صفحه و cpu و ram و...)
شما اگه نظر منو میخوای که یه لحظه هم در انتخاب gs2 شک نکن
تا نظر دوستان چی باشه...
سوما راستش من درمورد اون نرم افزار ها اطلاعاتی ندارم ولی همینقدر میدونم دایره ی نرم افزارهای android اونقدر وسیع هست که یا دقیقا همون نرم افزارها رو میشه برای gs2 پیداکرد یا مشابه اون ها رو....
درپناه حق
سلام
من کرمانم اینجا آل دیجیتال میده 960 ولی فردا بابام میاد تهران می خواهم بگم برام بیاره فقط هم فردا اونجاست
آنلاک یعنی چی و چه فرقی می کنه؟
900 به نظرتون خوبه بگیره برام؟ چون مثل اینکه افت قیمت اصلیشو کرده و دیگه یکدفعه نمیاد پایین منم دیگه صبرم تموم شده البته یکی از آشناها دوهفته دیگه میره دبی و 3 هفته دیگه میاد ولی فقط مثل اینکه 100 تومان فرقش هست و ارزش نداره
به غیر از *#0*# دیگه چه چیز هایی باید تست بشه؟
من اون تبدیل usb و hdmi رو هم می خواهم اسمشون چی هست که بگم بگیره؟ قیمت هم دارید؟
مموری چی بگیرم 32 گیگ کلاس 10 چه مارکی؟قیمت؟
ممنون
بله عزیز میشه.
منو انگلیسی هم بشه باز فارسی رو ساپورت میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)