تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 639 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آشغال تر از بانک ملی من ندیدم من یک حساب داشتم یک بار رفتم با دفترچه پول بردارم 500 تومان کارمرزد گرفت میگم حساب رو ببند میگه باید بری شعبه خودت
    ولی من بانک ملت تو یزد حساب باز کردم تو مشهد بستم
    ما خودمون دستگاه پوز داریم اون مسول سرویس که میاد میگه بیشترین سرمایه گزاری روی بانکداری اینترنتی رو بانک ملت داره و من هم که ازش استفاده میکنم راضیم کارمزد هم زیاد نداره مثل بقیه بانکها و کمتر
    جالب بدونین 45 درصد گردش پول از پوز ها از بانک ملت هست
    وام هم که هیچ بانکی مثل ملت وام نمیده دمشون گرم تا حالا خانواده ما 50 تومن وام گرفته ولی بقیه بانکها مخصوصا ملی که نامردا اصلا وام نمیدن آخه تا کسی وام نگیره هم نمیتونه کاری بکنه

2. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان دو تا سوال لطفا راهنمایی کنید
    1-من تو کرج تو بانک رفاه یه حساب بلند مدت 1 ساله 20 درصد به مبلغ 2 و نیم میلیون تومن باز کردم امروز 1 اردیبهشت 92 مبلغ 36 هزار تومن سود ریختن تو حسابم ولی من از همون کارمندی که روز اول حساب باز کردم پرسیدم گفت از اول اردیبهشت 42 هزار میاد رو حسابت الان به نظر شما چرا اینجوریه شده؟؟؟ من که خودم حساب الان دارم میکنم سود 14 درصد حساب کردن درسته؟؟

2- من الان خب 2 و نیم میلیون تومن تو حساب بانک رفاه دارم آیا میتونم روش یه وام 2 الی 3 تومن بگیرم اگه آره چه مدارکی لازمه ضامن میخوان یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام دوستان دو تا سوال لطفا راهنمایی کنید
    1-من تو کرج تو بانک رفاه یه حساب بلند مدت 1 ساله 20 درصد به مبلغ 2 و نیم میلیون تومن باز کردم امروز 1 اردیبهشت 92 مبلغ 36 هزار تومن سود ریختن تو حسابم ولی من از همون کارمندی که روز اول حساب باز کردم پرسیدم گفت از اول اردیبهشت 42 هزار میاد رو حسابت الان به نظر شما چرا اینجوریه شده؟؟؟ من که خودم حساب الان دارم میکنم سود 14 درصد حساب کردن درسته؟؟

2-
    36 تومن برات 17 درصد سود محاسبه شده به عبارتی یکساله 17 درصد برو به همون کارمند بگو چرا 17 درصد ؟

5. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اون حسابای مدت دار اگر پولی از حساب برداری چی میشه ؟ سود رو نمیدن ؟
    پس روز شمار خیلی بهتره دیگه نه ؟
    بهترین بانکی که روز شمار میده ؟ نرخ سودش چنده ؟
    بستگي به بانك و قرادادي كه ميبنده داره.بعضيها تا تاريخ همون روز سود روزشمار ميدن.بعضيها هم تا همون تاريخ سود رو حساب ميكنن.مثلن اگه حسابت يكساله باشه و بعد از 4ماه برداري به اندازه سپرده 4ماهه بهت سود ميدن.هر بانكي با بانك ديگه فرق داره

روزشمار بانك دي 19درصد و ايران زمين 18 درصد هست(بايد تو حسابت بالاي يك مليون باشه)
    دوست عزیز
    منم برای حساب شخصیم از ملت استفاده میکنم اما مثلا برای سحاب 500 تومن کم میکنه درصورتی که میگن ملی کم نمیکنه
    اما این موردی که پرسیدم رو برای حساب مغازه میخوام ملت برای حواله سقف بالا یه دستگاه رمز نگار میخواد که قیمتش رو نمیدونم چنده
    اين كارمزد فقط براي انتقال بين بانكي هست كه تا 1000تومن هم كارمزد داره.ولي براي هرنوع انتقال بين خود بانك ملت فقط 25 تومن كارمزد داره
    براي حواله سقف بالا (از 5 تا 200ميليون) هم نياز به دستگاه امضا الكترونيكي هست.من پارسال گرفتم 20 يا 25هزارتومن از حسابم كم كردن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودم از بين بانكهايي كه از بانكداري الكترونيكيشون استفاده كردم ملت رو ميپسندم.امكاناتش عاليه
    تو بيشتر شعبه هاشم براي خدمات الكترونيكي يك باجه جدا ميزارن ونيازي نيست نگران شوغي بانك باشيد

7. 2 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان ممنون می شم یکم در مورد سفته بهم اطلاع بدین که به چه دردی می خوره و چطور ازش استفاده می کنند؟!
    سفته رو از بانک بخوایم بگیریم مدرکی چیزی هم باید ببریم ؟
    10 میلیون سفته گرفتن چقدر ازمون پول میگیرن ؟
    سفته برا چیه ؟چرا شرکتا سفته میگیرن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سفته رو از بانک بخوایم بگیریم مدرکی چیزی هم باید ببریم ؟
    10 میلیون سفته گرفتن چقدر ازمون پول میگیرن ؟
    سفته برا چیه ؟چرا شرکتا سفته میگیرن؟
    من از مغازه هم سفته گرفتم باید پول بدی فقط
    سفته برای تضمین میتونه باشه برای قرض گرفتن میتونه باشه یعنی اینکه وقتی شمابه یکی سفته میدی متعهد میشی به پرداخت مبلغی که رو سفته نوشته

10. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بانک ملت یه ایراد خیلی بزرگ داره که اس ام اس بانک نداره،یه چیزه ابتدایی که بعضی از موسسه ها هم دارن اما بانکی با این قدمتو عظمت نداره!

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان ببخشید من کارت بانک صادرات دارم میخواستم بدونم اگه برم از مغازه ای خرید کنم و بخوام با دستگاه کارتخوان پول رو پرداخت کنم تا سقف چقد میتونم کارت بکشم؟

چون حدود 15-20 میلیون خرید لوازم منزل باید انجام بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان ببخشید من کارت بانک صادرات دارم میخواستم بدونم اگه برم از مغازه ای خرید کنم و بخوام با دستگاه کارتخوان پول رو پرداخت کنم تا سقف چقد میتونم کارت بکشم؟

چون حدود 15-20 میلیون خرید لوازم منزل باید انجام بدم

با سلام. سقفشو من نمیدونم اما 15 تا 20 میلیونو راحت میشه کارت کشید خودم تا 30 م کارت کشیدم مشکلی نداشته.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    من میخوام وام بگیرم با این شرایط :
    1 - خودم کارمند رسمی دولت هستم
    2 - میتونم دو تا کارمند ضامن هم جور کنم
    3 - مبلغ وام حداقل 10 میلیون تومن باشه
    4 - پول برای خوابوندن توی حساب ندارم
    5 - میزان درصد وام از 30 بیشتر نباشه
    6 - 3 ماهه جور بشه
    میتونید راهنمایی کنید کدوم بانک ( خصوصی - دولتی - موسسه اعتباری ) و کدوم طرحش مفیده ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •