سلام من میخوام گوشیم رو فلش کنم بنظرتون آپدیتش کنم یا رام نصب کنم؟(میخوام زبان و فونت فارسی و دوربین هم داشته باشم)
سلام من میخوام گوشیم رو فلش کنم بنظرتون آپدیتش کنم یا رام نصب کنم؟(میخوام زبان و فونت فارسی و دوربین هم داشته باشم)
بعد آپدیت هر کاری خواستید یکنید!
اول آپدیت!
سلام
می خواستم busy box نصب کن چطوری باید نصب کنم
شاید قیمت برای ما فرقی نمی کرده
چون الان htc sensation هم انگار 3 جور صفحه نمایش داره که توی خارج قیمتاشونم فرق داره
اما اینجا همه و به 1 قیمت میدن
نسخه 4 دوال تاچ برای گوشی ها با سنسور Cypress
- driver reports smaller touch area,
- this is version that not send tracking id sent to OS,
- added sending the same information from driver to OS like in Synaptic driver - maybe it helps FroyoBread people.
دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میدونه چه جوری میتونم کاری کنم که برنامه ها به جای ذخیره شدن روی حافضه اصلی بره روی مموری؟همش خطای کمبود حافظه میده هرچی ذخیره میکنم روی حافظه گوشی ذخیره میشه
کسی بلده لطفل یه راهنمائی کامل و یا آموزش بذاره
سلام
می خواستم ببینم چطوری با hw_config این دوال تاچ روفعال می کنید .طور خدا کمک کنید
سلام اگه رام کاستوم 2.2 و به بالا بریزید این قابلیت توش وجود داره
با رام اصلی هم میتونید از روش app2sd استفاده کنید که آموزشش توی تاپیک هست و باید پیداش کنید
سلام نمی دونم منظورتون کدوم دوال تاچه
شما اول با روش هایی که در تاپیک هست ببین سنسور گوشی از کدوم نوعه
اگه synaptic هست شما باید از دوال تاچ مجازی استفاده کنید که اگه x8gesture رو سرچ کنید آموزشش پیدا میشه
(توی تاپیک خودمون هم آموزشش رو داریم)
اگه cypress هست شما میتونید از دوال تاچ واقعی بهره ببرید که اون هم توی تاپیک هست
اگه می خواید دوال تاچ واقعی همیشه روی گوشی تون باشه بعد از کپی کدن فایل مربوطه اون دستوری رو که باید توی امولاتور بنویسید(دقیقا اولین دستور که شامل insmod هست) رو باید توی اول فایل hw-config بنویسید البته قبل از این دستور گمونم باید کاراکتر # رو هم استفاده کنید
من وقتی توemulator این رو میزنم dmesg|gepcyttsp-i2c جواب که می ده این ایست gepcyttsp_i2c: permissiondenied
write:broken pipe منفکر کنم cypress باشه.
من هرچی دستور رو تو emulator میزنم not found میزنه می خواستم بدونم باید چکارکنم.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)