دوستان میشه بگن با پردازنده های قویشون چکارهای مفید و خاصی میکنن ؟؟؟ که ما نمیتونیم با پردازنده ضعیف آرک بکنیم ؟؟
نکنه باهاش فول اچدی فیلم میگیرین و فیلمسازی میکنین ؟ شایدم پخش میکنین تو ال سی دی 4 اینچی از کیفیت 1080 لذت میبرین ؟؟
دوستان میشه بگن با پردازنده های قویشون چکارهای مفید و خاصی میکنن ؟؟؟ که ما نمیتونیم با پردازنده ضعیف آرک بکنیم ؟؟
نکنه باهاش فول اچدی فیلم میگیرین و فیلمسازی میکنین ؟ شایدم پخش میکنین تو ال سی دی 4 اینچی از کیفیت 1080 لذت میبرین ؟؟
بحث گوشی دیگه رو تو ابن تاپیک نکنید تا بحث پیش نیاد و کسی نیاد جواب بده.
سامسونگ که از هر کدوم گوشیاش 10 15 ملیون تا میفروشه مریضه. ما هم بوروسلی هستیم.باشه
Last edited by farzin_silver; 18-09-2011 at 22:51.
مريض نيستن! چون از بازار عقب ميمونن ناچارن كه اونا هم توليد كنن! وگرنه نياز بازار اين نيست...فقط سامسونگ مریضه یا htc و موتورولا و lg هم مریضن ؟
شما جواب آقا بهراد رو بديد
انصافاً بهراد نکته جالبی رو بیان کرد جواب بدید لطفاً .
از طرفی سوال برای من اینه تولید فرت فرت گوشی هنر ؟ تازه خیلیشا هم فقط اسمش میاد ! خودش نمیاد . در واقع با کلک اومدن بالا با تولید زیاد ولی از هر 10 تا 5 تا میاد که از 5 تا یکش گذاشتن بقیه کپی اینو که قبول دارید ؟ در ضمن نمیدونم چرا اپل از سونی به عنوان دزد دقت کنید دزد صنعت شکایت نکرد !
سونی همیشه نو آور بود نه کپی کار همین برای ما بس .
از طرفی آرک اونقدر جذاب هست که ما نخوایم اسم برند های دیگر رو بیاریم ! دوستان از بچه های این کلوپ یعنی کلوپ ارک دقت کنید سونی اریکسون اکسپریا ارک سوال کردند در مورد قیاس بین این گوشی و گوشی های دیگه و ما هم لاجرم پاسخ دادیم اونم از روی انصاف نه بی انصافی و گزافه گویی .
بهرادجون الکی دفاع نکن!
هر چیزی مورد استفاده میگیره حالا نه یه مدت دیگه!
همین که سرعت عالیه! تو گالری کند نمیشه تو بروزر پینچ زووم میکنی خیلی روونه عکس که با بلوتوس میگیری فوری نشون میده و صبر نمیکنه برای واضح شدن و خیلی چیزایه دیگه فواید هست!
مطمعن باش سونی هم همچین چیزی رو میزنه! اونوقتم بیا بگو نه 2 هسته ای فلانه!!!
اینا پیشرفت علم و صنعته! تا مدتی دیگه هم 4 هسته ای و کلاک های بالاتر میاد ماهم بگیم نه 4 هسته ای بدرد نمیخوره؟ 100 درصد بدرد میخوره!
اکثر بحث های اینجا بخاطر تعصب بیجا هست! فلان کس از سامسونگ خوشش میاد میاد اینجا سونیرو میکوبه و یا سونی خوشش میاد میاد سامسونگو میکوبه یا الجی و ...
هرچند میدونم خودتون هم توی دلتون بهتر بودن یا نبودن یه وسیلرو نسبت به اون یکیرو میدونید اما در بیانش ....
در آخر هم میگم هرچقدر پول بدی آش میخوری! نه آرک بده نه ایکس 10 بده نه گالاکسی بده و نه خیلی چیزایه دیگه بلکه هر کدومشون تو جایه خودشون و رنج قیمتشون خوب هستن!
مریض بودن سامسونگ رو هم لاجرم در مورد قیاس گوشیها گفتند دوستان؟![]()
اون از علاقه شدیده بعضی از دوستان به برندای دیگستلاجرم . من به علاقه کسی توهین نمیکنم اما کسی هم بخواد هی بزور بگه فلان چیز بده که علاقه من سکوت نمیکنم
انصافاً من ازش خوشم اومده
من با SII هم کار کردم گوشی خوبیه قبلاً هم گفتم اما به دلم نشست بحث پولشم نبود .
ترکیب باید باشه زیبای سخت افزار قوی و سافتور خوب همین که آرک رو دوست داشتنی کرده .
در مورد اینکه 2 هستهای بودن هم بکار میاد شکی نیست اما کمه کمه 1 تا 2 سال دیگه سونی هم برای اون موقع duo داره میده سر موقعش . الان هم بقول شما همین که این کارای عادی بهتر انجام میده قبول دارم ولی من دوستم الان داره تا خر خر ه هم توش چیز ریخته نه هنگ میکنه نه دیر بلا میاد نه چیز دیگه در ضمن 490 خریده دیروز از علائدین نه 780![]()
![]()
بابا این ها را ول کنید . من می خوام آرک بگیرم با گارانتی . فقط بهم بگید دقیقا محتویاتش چیه و جعبه اش چه شکلی هست . برای تست گارانتی و اینها چکار کنم ؟
ما که این ارک رو گرفتیم دستمون باهاش کار کردیم ( چندین بار) چیز دندونگیری نیست خداییش من در حد دیزایر معمولی دیدیمش گوشی که مال 1 سال و اندی پیش بود یعنی اصلا گوشی فوق العاده ای نیست این ارک
در مورد 2 هسته ای بودنم بگم همین دیروز گوشیمو با یه دیزایر اچ ذی مقایسه کردم تو رونی منو تو پینچ زوم سایتا و ... به طور محسوسی سریعتر و رونتر بود گوشیم ، این از استفاده معمولی حالا شما استفاده سنگینترو در نظر بگیر به قول دوستان هرچی پول بدی اش میخوری تازه اون اشی که اسمش ارک ه به این قیمت نمیارزه
Last edited by sAeEd_kHaAn; 19-09-2011 at 09:27.
محتویات رو من قبلاً گفتم ولی باز میگم . دوست عزیز داخل جبعه به طور استاندارد بیاد ( گوشیکارت 8گیگ . کیف ارجینال . برچسب ضد خش . شارژر . شارژر فندکی . کابل usb . کابل hdmi . وهندز فری ) باشه جالب اینجاس رو پک های اصلی هندز فری mW600 بلوتوث هست که خودت میدونی ........
اما تو پک های علا ئدین ( کارت 8 گیگ ( دقت کن به مارک و کلاس رم که چینی درجه 3 نباشه ) کیف . برچسب . شارژر . شارژر فندکی. کابل hdmi . کابل usb ) باشه البته بیشتر مغازه ها شارژر فندکی و کیف رو میپیچونن و بعضی که خیلی لطف دارند کابل hdmi رو هم . بگردی فول پک کامل هست حتماً. قیمت آخر برای دیروز 490 .[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
Last edited by cool20063; 19-09-2011 at 18:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)