سلامحرکتهای شکم باعث آب شدن چربی شکم میشه؟
سلامحرکتهای شکم باعث آب شدن چربی شکم میشه؟
آره ، ورزش هوازی خودش حرکته دیگه! مثلا دویدن یا دوچرخه سواری یا...
نه ، ولی باعث تقویت عضلات شکم میشه
این یه ذهنیت غلطیه که متاسفانه خیلی ها دارن فکر میکنن با دراز نشست چربی ها آب میشه
تو خونه یا محل کار که نمیشه ورزش هوازی انجام داد!
تو اون پست اولم گفتم که توخونه![]()
تو خونه دور حیات میشه دوید همچنین دوچرخه ثابت و تردمیل میشه استفاده کرد
سلام دوستان
من احتمالا 1 ماه فروردین رو نمیتونم برم باشگاه!!! آیا دچار افت وزن میشم؟
حمید جان قرار نشد سوالات فوق تخصصی بپرسی : دی
هفته ای اولی که نری باشگاه حجم عضله و وزنت زیاد میشه! میرسه به یه نقطه ی ماکسیمم و از اون به بعد تقریبا از هفته ی دوم افت وزن و شل شدن عضلات و... شروع میشه
سعی کن چند روز یه بار توی خونه حرکاتی مثل شنا و بارفیکس رو انجام بدی که کمتر افت کنی
حامد خان من اگه بخوام برم دو ممکنه عضله بسوزونم؟ 3 کیلویی تقریبا اضافه کردم تو 4 ماه که رفتم باشگاه ولی یه چند وقتی هست نمیرم باشگاه وزن غیر مفید اضافه کردم میخوام قبل از عید اونها رو آب کنم
برای دو هم میرم دور زمین چمن و یجورایی استقامتی میدوئم یعنی ارام و با ریتم و طولانی مثلا 45 دقیقه که حدودا میشه 10 دور زمین فوتبال
چکار میتونم بکنم که عضله نسوزونم؟ مثلا پروتئین بخورم یا چربی غذا رو حذف کنم و اینکه چطور بهترین چربی سوزی رو داشته باشم. البته کنارش یه سری حرکات رو میخوام تو خانه بزنم برای سفت کردن عضلات اطراف کمر ولی مشخصه که بدون هوازی کار کردن چربی ای آب نمیشه
از مکمل «گلوتامین» استفاده کن میثم جانچکار میتونم بکنم که عضله نسوزونم؟
از ال کارنیتین هم میتونی در کنارش استفاده کنی. ال کارنیتین هم یه مکمل پروتئینیه که به صورت قرصهای 250 میلی گرمی از داروخونه ها هم میتونی تهیه کنی
حامد جان اینها پروتئینه یا چیز دیگری هم هست؟ پودر تخم مرغ اینجا جواب نمیده؟ یه توضیحی راجع به خودشون و نحوه و مقدار مصرف و قیمت و اینها هم بدی ممنون میشم![]()
تخم مرغ هم خوبه ولی اینا بهتره عزیزم! برای اینکار شما!
شما تصمیم بگیر کدومو میخوای مصرف کنی تا بگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)