کسی نیست![]()
کسی نیست![]()
شما وقتی یگانه مراقب محسوب میشید که برادر بزرگتر از خود نداشته باشید. حالا اگه برادرتون ار شما کوچکتر و زیر 18 سال باشند هر چند تا خواهر هم داشته باشید شما یگانه مراقب محسوب میشید. اما اگه برادرتون از شما بزرگتر باشن و یا از شما کوچکتر اما بالای 18 سال باشند این برادرتون شهر دیگه که سهله توی مشتری و زحل هم باشند نمیشه که نمیشه![]()
Last edited by mortez maya; 20-04-2011 at 16:50.
از دوستان یکی هم جواب ما رو بده لطفامن 25 فروردین مدارکمو فرستادم. به نظرتون تیر میوفتم یا شهریور ؟ راهی هست که بتونم خودم برم جایی اداره ای کارت سبزمو تحویل بگیرم ؟
سلام. من 18 اسفند پست کردم. 29 فروردین برگ سبز اومد در خونه یعنی 40 روز بعدش اعزامم اول تیر ماه بودکه انداختم اول اردیبهشت. البته من قبلا 5 ماه تو ناجا خدمت کردم.
شمام احتمال زیاد اول تیر میفتی. اگر هم شهریور افتادی میتونی بندازی اول تیر. ضمنا 10 به بعد یه سری بزن پلیس +10 اونجا بهت میگن چندم افتادی. برگ سبز المثنی رو هم میتونن بهت بدن.اصلش میاد در خونه.
حالا سوال خودم:
اعزام اول اریبهشت افتاده سوم؟ چون فردا 5شنبه هست؟
احتمالا این جور باشه دیگه. چون پنج شنبه ها نظام وظیفه تعطیله. فرداش هم میشه جمعه پس میفته شنبه. ولی باز برید شما. ابنجا ایرانه !
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
این برگ سبز المثنی چیه قضیش ؟
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
برگه سبز المثنی عینا شبیه اصله فقط بارکد پستی نداره. پلیس+10 این برگه المثنی رو تو سیستمشون دارن که میتونن پرینت بگیره.
برای تیر تا کی فرصت هست تا پذیرش سپاه بگیرم؟
سلام . این قوانین جدید برای اونایی که سابقه جبهه داره پدرشون هم هنوز مونده؟ پدر من 21 ماه سابقه داره نه ماه کم میشه الان؟
21 تا 23 ماه، هفت ماه کسر میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. من گواهی کسری خدمتمو قبل سال 90 گرفتم و تو برگه نوشته که 14 ماه کسری خدمت دارم. ولی دفترچمو 20 فروردین پست کردم. کسری شامل من میشه؟ یا 9 ماه؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)