فقط برای روشن شدن موضوع این توضیحو بدم که اگه شما فقط میخواستی ما آدرس رو متوجه نشیم همونطور که توی عکس میبینیم جایی که فلش زدم رو هم محو نمیکردی داداشی. اشکال نداره که بگی سوتی دادم که ( من خودم خدای سوتی دادنم)
![]()
فقط برای روشن شدن موضوع این توضیحو بدم که اگه شما فقط میخواستی ما آدرس رو متوجه نشیم همونطور که توی عکس میبینیم جایی که فلش زدم رو هم محو نمیکردی داداشی. اشکال نداره که بگی سوتی دادم که ( من خودم خدای سوتی دادنم)
![]()
ok سوتی دادم خوبه
Last edited by behnam-k; 30-11-2010 at 17:14.
صد در صد موافقم
توی قم همیشه صبا بهترین بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ساعت 11 شبه
البته هنوزم delay dns خیلی بالاست!!
آقا dns خوب کی سراغ داره مردیم از بس دیلی میده امشب!!
سلام به تمامی دوستان
اینم سرعت امشب صبانت تو مشهد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعی هم نداره.سرعت دانلود تو idm هم با لینک مستقیم از 140 پایین تر نمیاد.سرعت شبانه هم حول و حوش 80 هستش.
پیشنهاد من در رابطه با DNS، فقط OpenDNS هست وبس؛ هم سرعت بالایی داره و هم امکانات فوق العاده ای رو (از طریق ثبت نام) در اختیارتون میذاره. اینم تست سرعتی که الآن گرفتم:
با تشکر
یکم بیشتر توضیح میدی؟
توی کجا باید ثبت نام کنیم؟
از طریق سایتآدرس DNS ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر ثبت نام کنید، می تونید IP خودتون رو به OpenDNS بدید تا محدودیت هایی رو براتون تو DNS ایجاد کنه، سایت های خاصی رو بلاک کنه، (یه جور Parental Control)، گزارشات روزانه و ماهانه در رابطه با تعداد درخواست ها به DNS، گزارشی از سایت های بلاک شده، ایجاد Shortcut برای رفتن به سایت ها (مثلاً تعریف می کنید که با تایپ fp مرورگر به آدرس فروم سایت بیاد) و ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگر هم IP تون مثل من Dynamic باشه، برای اینجام این کارها، یک نرم افزار مخصوصی به صورت اتوماتیک این بروزرسانی IP رو تو پروفایلتون انجام میده.
موفق باشید
فایده اش چیه؟
چه ربطی به افزایش سرعت صبا نت داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)