تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 827 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اره قطع میشه اتصالم محکمه الان به پشت کیس میزنم بینم درست میشه یا نه
    پشت کیس زدم کار کرد اما سرعتش خیلی پیایینه پشت کیس
    چکار کنم جلو کیس کار کنه؟
    وپشت کیس من که نمی تونم بزنم هر موقع پدرم در می اید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پشت کیس زدم کار کرد اما سرعتش خیلی پیایینه پشت کیس
    چکار کنم جلو کیس کار کنه؟
    وپشت کیس من که نمی تونم بزنم هر موقع پدرم در می اید
    خب خدا رو شکر مشکل از پورت جلوی کیس بوده !!! پورت جلوی کیس رو باید ببری بیرون درست کنن احتمالا سیمهاش مشکل داره !!!
    کاشکی سرعتشو میگفتین ، ولی اگر هارد شما usb2 باشه و سرعت ترانسفر دیتا حدودا 30 باشه نرماله !!!

شما خیلی راحت میتونین یه کابل افزایش طول usb بخرین و با اتصال اون به پشت کیس ، دیگه مجبور نیستین برین پشت کیس. البته این کابلهای افزایش طول usb2 هستن و برای usb3 هنوز موجود نیست.

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خب خدا رو شکر مشکل از پورت جلوی کیس بوده !!! پورت جلوی کیس رو باید ببری بیرون درست کنن احتمالا سیمهاش مشکل داره !!!
    کاشکی سرعتشو میگفتین ، ولی اگر هارد شما usb2 باشه و سرعت ترانسفر دیتا حدودا 30 باشه نرماله !!!

شما خیلی راحت میتونین یه کابل افزایش طول usb بخرین و با اتصال اون به پشت کیس ، دیگه مجبور نیستین برین پشت کیس. البته این کابلهای افزایش طول usb2 هستن و برای usb3 هنوز موجود نیست.
    سرعتش 20مگ بود
    هار داداشمو زدم کار می کنه جلو کیس و سرعت 37مگ و مثل هارد من پشت کیس میزنم 20مگ
    ممنون
    هاب usb با افزایش طول usbفرق می کنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعتش 20مگ بود
    هار داداشمو زدم کار می کنه جلو کیس و سرعت 37مگ و مثل هارد من پشت کیس میزنم 20مگ
    ممنون
    هاب usb با افزایش طول usbفرق می کنه؟؟؟
    یه چیزی یادم افتاد
    حتما هاردتون از نوع بدون آداپتوره !!!
    اگر اینطوره اون از کار افتادن (قطع شدن اتصال usb) احتمالا به خاطر کمبود ولتاژه . و پورت جلوی کیس هم با توجه به اینکه سیم رابطی داره (اتصال از روی مادربرد به پورت جلوی کیس) باعت اتلاف ولتاژ و کاهش اون میشه و با توجه به این مسئله شما هیچ چاره ای ندارین که همیشه اونو به طور مستقیم (بدون رابط) به پورت پشت کیس متصل کنین و احیانا اگر کابل افزایش طول هم بخرین کار نکنه . چون خودم هارد پرتابل یکی از دوستان رو با کابل افزایش طول به پورت پشت کیس کردم ولی کار نمیکرد ولی وقتی که بطور مستقیم متصل به پورت پشت کیس وصل کردم مشکلی نداشت .

یه نرم افزاری هست به نام Hard Disk Sentinel که میتونه هارد رو تست کنه و میزان سلامتی رو اعلام میکنه پیشنهادم اینه که این نرم افزار رو نصب کنین ولی حجمش کمی زیاده ولی نرم افزار خیلی خوبیه .
    ادرس تایپیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دانلود هم به آخرین پست مراجعه شود.

در مورد سرعت هم به خیلی از عوامل بستگی داره مثلا تعداد پلاتر ، نوع اینترفیس ، تعداد پارتیشن ، RPM هارد و غیره که نمیشه نظر قطعی داد ولی اگر اون نرم افزار مشکلی تشخیص نداد این سرعت طبیعیه !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 02-06-2011 at 20:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه چیزی یادم افتاد
    حتما هاردتون از نوع بدون آداپتوره !!!
    اگر اینطوره اون از کار افتادن (قطع شدن اتصال usb) احتمالا به خاطر کمبود ولتاژه . و پورت جلوی کیس هم با توجه به اینکه سیم رابطی داره (اتصال از روی مادربرد به پورت جلوی کیس) باعت اتلاف ولتاژ و کاهش اون میشه و با توجه به این مسئله شما هیچ چاره ای ندارین که همیشه اونو به طور مستقیم (بدون رابط) به پورت پشت کیس متصل کنین و احیانا اگر کابل افزایش طول هم بخرین کار نکنه . چون خودم هارد پرتابل یکی از دوستان رو با کابل افزایش طول به پورت پشت کیس کردم ولی کار نمیکرد ولی وقتی که بطور مستقیم متصل به پورت پشت کیس وصل کردم مشکلی نداشت .

یه نرم افزاری هست به نام Hard Disk Sentinel که میتونه هارد رو تست کنه و میزان سلامتی رو اعلام میکنه پیشنهادم اینه که این نرم افزار رو نصب کنین ولی حجمش کمی زیاده ولی نرم افزار خیلی خوبیه .
    ادرس تایپیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دانلود هم به آخرین پست مراجعه شود.

در مورد سرعت هم به خیلی از عوامل بستگی داره مثلا تعداد پلاتر ، نوع اینترفیس ، تعداد پارتیشن ، RPM هارد و غیره که نمیشه نظر قطعی داد ولی اگر اون نرم افزار مشکلی تشخیص نداد این سرعت طبیعیه !!!
    health نوشته 100درصد
    این برنامه رو قبلا به من دادید من همونی هستم که فایل هام هر کار میکردم داخل فولدر chkdمیرفت که امدم از اخر کل پارتشیناشو و اندازشو تغییر دادم که درست شد

7. این کاربر از selcuksahin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان برای لپتاپه مدل DELL Inspiron 1520 یه هارد 1 ترا بایتی میخوام
    و ترجیحاً قیمتشم از 30-120 بیشتر نشه!بگمونم لپتاپ من usb 2 هست!حالا اگه usb3 بگیرم بهم کار نمیده؟آداپتور داراش بهتره یا بدون آداپتوراش؟و فرقشون چیه؟چون همین فردا میخوام بگیرم نتونستم همه صفحات رو بخونم!
    زیاد برای جابجایی هاردو نمیخوام
    ولی بعضاً ممکنه بخوام جابجاش کنم.اطلاعاتتمم از هر نوعی که بخواین هست.مخصوص یه نوع فایل بخصوص نمیخوامش.ممنون میشم
    نوع و مدل و قیمت بروز هارد هایی که میتونم بخرم رو با گارانتی اصلیشون برام محبت بفرمائید.یاعلی.

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام هارد زیر رو بگیرم:
    Western Digital External My Book Essential 2TB

24 ساعت کامپیوترم روشنه و از فایل هایی که روی هارد هست روی دی وی دی رایت میکنم، بنظرتون هارد خوبه؟ پیشنهادش میدین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان برای لپتاپه مدل DELL Inspiron 1520 یه هارد 1 ترا بایتی میخوام
    و ترجیحاً قیمتشم از 30-120 بیشتر نشه!بگمونم لپتاپ من usb 2 هست!حالا اگه usb3 بگیرم بهم کار نمیده؟آداپتور داراش بهتره یا بدون آداپتوراش؟و فرقشون چیه؟چون همین فردا میخوام بگیرم نتونستم همه صفحات رو بخونم!
    زیاد برای جابجایی هاردو نمیخوام
    ولی بعضاً ممکنه بخوام جابجاش کنم.اطلاعاتتمم از هر نوعی که بخواین هست.مخصوص یه نوع فایل بخصوص نمیخوامش.ممنون میشم
    نوع و مدل و قیمت بروز هارد هایی که میتونم بخرم رو با گارانتی اصلیشون برام محبت بفرمائید.یاعلی.
    هارد اكسترنال آداپتوردار منبع برق كاملا مستقلي دارن و بنابراين به نظرم ضريب امنيت بيشتري دارن چون ديده شده كه به خاطر كمبود ولتاژ هارد بدون آداپتور راه اندازي نشده (چند پست بالاتر) و همچنين هاردهاي اكسترنال آداپتوري نسبت به حجمشون ارزانتر از انواع بدون آداپتوري هست . و همچنين حداكثر حجم انواع آداپتوري تا 3 ترا هست ولي حداكثر حجم انواع پرتابل تا 1.5 ترا موجوده (سيگيت)
    اصولا هاردهايي كه usb3 دارن رو ميتوان به مادربردهايي كه usb2 دارن متصل نموده و استفاده كرد ولي سرعتتون در همان اندازه usb2 خواهد بود .

خلاصه اگر جابجايي زياد دارين ميتونين مدل My Passport Essential SE رو بخرين كه در حجمهاي 750 گيگ و يك ترا بايت موجوده فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا ندارد. البته در بازار 1 ترابايت رو بيشتر ديدم
    ولي اگر جابجايي زياد ندارين ميتونين مدل دسكتاپي My Book Essential رو بخرين كه از 500 گيگ الي 3 ترابايت موجوده .

نكته : هر دو هارد معرفي شده در بالا همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنن فقط در موقع خريد دقت كنين روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3

---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------

سلام دوستان

میخوام هارد زیر رو بگیرم:
    Western Digital External My Book Essential 2TB

24 ساعت کامپیوترم روشنه و از فایل هایی که روی هارد هست روی دی وی دی رایت میکنم، بنظرتون هارد خوبه؟ پیشنهادش میدین؟
    بلي اين هارد خوبيه فقط در موقع خريد دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3

نكته مهم گارانتي خاصي هم نميتونم پيشنهاد بدم ولي بد نيست با گارانتي سازگار باشه . گرچه من تا به حال گذرم به سازگار نيافتاده اصولا هاردهاي وسترن كيفيت خوبي دارن و انشااله كه به گارانتي نميخورن

نكته مهم ديگه : در موقع خريد جعبه مقوايي هارد رو خوب بررسي كنين تا احيانا زمين نخورده باشه
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-06-2011 at 07:02.

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

هارد اكسترنال آداپتوردار منبع برق كاملا مستقلي دارن و بنابراين به نظرم ضريب امنيت بيشتري دارن چون ديده شده كه به خاطر كمبود ولتاژ هارد بدون آداپتور راه اندازي نشده (چند پست بالاتر) و همچنين هاردهاي اكسترنال آداپتوري نسبت به حجمشون ارزانتر از انواع بدون آداپتوري هست . و همچنين حداكثر حجم انواع آداپتوري تا 3 ترا هست ولي حداكثر حجم انواع پرتابل تا 1.5 ترا موجوده (سيگيت)
    اصولا هاردهايي كه usb3 دارن رو ميتوان به مادربردهايي كه usb2 دارن متصل نموده و استفاده كرد ولي سرعتتون در همان اندازه usb2 خواهد بود .

خلاصه اگر جابجايي زياد دارين ميتونين مدل My Passport Essential SE رو بخرين كه در حجمهاي 750 گيگ و يك ترا بايت موجوده فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا ندارد. البته در بازار 1 ترابايت رو بيشتر ديدم
    ولي اگر جابجايي زياد ندارين ميتونين مدل دسكتاپي My Book Essential رو بخرين كه از 500 گيگ الي 3 ترابايت موجوده .

نكته : هر دو هارد معرفي شده در بالا همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنن فقط در موقع خريد دقت كنين روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3

---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------

بلي اين هارد خوبيه فقط در موقع خريد دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3

نكته مهم گارانتي خاصي هم نميتونم پيشنهاد بدم ولي بد نيست با گارانتي سازگار باشه . گرچه من تا به حال گذرم به سازگار نيافتاده اصولا هاردهاي وسترن كيفيت خوبي دارن و انشااله كه به گارانتي نميخورن

نكته مهم ديگه : در موقع خريد جعبه مقوايي هارد رو خوب بررسي كنين تا احيانا زمين نخورده باشه
    ممنون دوست عزیز

اون مدل رو نتونستم بگیرم، کسی نداشت.

این مدل چطوره ؟ خوبه؟

My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال دارم، پارتیشن بندیش کنم یا نه؟
    سوالم کوتاه، اما لطفا یه جواب کامل بدید!
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •