تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 252 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دايي: امروز به خاطر غرورمان بازي كرديم
    می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم/ ناکامی‌های سال 89 را جبران کنیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپوليس، گفت: پرسپولیس پیش از این هم بازی‌های خوبی ارائه می‌داد و امروز علاوه بر بازی خوب توانستیم از موقعیت‌هایمان هم به خوبی استفاده کنیم.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی پس از پیروزی سه بر صفر شاگردانش برابر ذوب‌آهن تصریح کرد: ذوب‌آهن ‌یکی از بهترین تیم‌های سال‌های اخیر ایران بوده و هست و این شکست چیزی از ارزش‌های این تیم کم نمی‌کند. به نظرم برخلاف ذوب‌آهن، در هر دو نیمه به ویژه نیمه دوم با برنامه بازی کردیم و بعد از اینکه توانستیم بر فشار حریف‌مان غلبه کنیم، در حملات و ضدحملات توانستیم به گل‌های دوم و سوم نیز دست پیدا کنیم. اگر دقت می‌کردیم می‌توانستیم گل‌های بیشتری نیز بزنیم. این بازی برای ما خیلی حیاتی بود چرا که باید نشان می‌دادیم علاوه بر نمایش بازی‌های خوب در گلزنی هم خوب عمل می‌کنیم.
    خبرنگاری به علی دایی گفت: در نظرسنجی سایت پرسپولیس 90درصد از هواداران تیم شما به باخت رأی داده بودند، نظرتان چیست؟ که پاسخ سرمربی پرسپولیس این گونه بود. آن نظرسنجی با نظر مردم بود و من احترام خاص برای نظر هوادارانمان قائلم و اتفاقاً ما امروز برای دفاع از اعتبار و غرورمان بازی کردیم متأسفانه بعد از بازی با ازبکستان علی‌رغم نتیجه مطلوبی که کسب کردیم فشار زیادی روی ما بود و به ناحق ما را با تیم‌های دیگر مقایسه کردند. درحالی که به نظر من بنیادکار تیم قدرتمندی است که نمی‌توان آن را با دیگر تیم‌ها مقایسه کرد. به هر حال قبلاً‌ هم گفته بودم از بازی بچه‌ها راضی هستم و خدا را شکر این طلسم و قفل شکسته شد و ما در گلزنی هم موفق عمل کردیم.
    دایی افزود: تا زمانی که در پرسپولیس هستم با تمام وجود و توانم برای این تیم کار می‌کنم برخلاف چیزهایی که می‌نویسند و یا درباره آن حرف می‌زنند. همکاری نزدیک و صمیمانه‌ای بین من و مدیریت باشگاه وجود دارد با این وجود اگر پس از این پیروزی هم مدیریت باشگاه تصمیم به تغییر در کادرفنی بگیرند تابع آن هستم.
    دایی درباره آینده تیم خود نيز خاطرنشان كرد: ما سعی می‌کنیم خودمان را به جمع سه تیم بالای جدول برسانیم علاوه بر آن باید یک قهرمانی را نیز به هواداران هدیه کنیم. سعی می‌کنیم ناکامی‌های سال 89 را جبران کنیم.

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

با اینکه استقلال روز خوبش نبود ولی خیلی بهتر از تراکتور بازی کرد و تراکتور هیچی برای گفتن نداشت و حتی مربی این تیم برای چه جوری اوت انداختن هم با بازیکنش بحث می کرد و یعنی تاکتیک های اوت اندازی رو با هم بررسی می کردن

هی آقا داری به حال دربی ما می رسی !
    اون صحنه گل دوم تراکتور هم اصلا خطا نبود و کرار دایوینگ کرد
    بعدشم ماشالا کشور ما اون قدر قانون داره که تماشگرا تیم میهمان هر چه قدر باشن مشکلی نیست و خیلی شیر تو شیره! تا اون جایی که ما می دونیم قانون اینه که به تیم میهمان بیشتر از 10 درصد نمیشه اختصاص داد....
    مگه تو این دربی آخر که پرسپولیس میزبان بود استقلالیها رو راه ندادند؟
    اگر قانونه برای همه است ! هر موقع در دربی رعایت شد اوکی میگیم به دوستان در بقیه بازیها رعایت کنند !

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوست عزیز به نظرتون این بزرگ شدن سپاهان و ذوب آهن چقدر ارزش داره؟
    تیم هایی که با پول های میلیاردی وزارت صنایع بیاد بالا بدون کوچکترین پشتوانه مردمی خودجوش به چه رددی میخوره؟
    شما پرسپولیس دهه هفتاد رو به خاطر بیارید !

جالبه توی این دهه در 5 سال متوالی 4 بار قهرمانی لیگ رو آرود.
    اون یک دفعه هم به خاطر حضور بازیکنانش در تیم ملی از لیگ انصراف داد !

شرایط را یکسان کنند آن وقت ببینند بزرگان فوتبال ایران پرسپولیس و استقلال چه غوغایی به پا می کنند !
    من الان اگه بخوام با شما در این باره وارد بحث بشم کلی آدم دیگه هم از پست های من نقل قول میگیرن و حرف هایی میزنن که به قول گفتنی توی کاسه هیچ عطاری پیدا نمیشه و بعد هم آخر کار هر اتفاقی بیوفته چون من ناظر همین انجمن هستم پس میشم گردن کلفت و حالا چون ناظره هرکاری بخواد میکنه و این حرف ها

البته خود شما هم فقط در همین پست حرف هایی زدید که حداقل یک عدد شاخ رو برای خوانندگان غیر متعصب خواهد داشت

و درکل کاری به درستی حرفتون در مورد مخارج و وزارت صنایع و این حرف ها ندارم اما حتی اگه بحث پول میلیاردی هم وسط باشه مهم اینه که چطور و با چه حساب کتابی خرج میشه که باعث موفقیت میشه چون همه میدونن که پرسپولیس و استقلال هم کمتر از سپاهان خرج نمیکنن تازه تبلیغات هم دارن چیزی که هیچ تیم دیگه ای نداره

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بعدشم ماشالا کشور ما اون قدر قانون داره که تماشگرا تیم میهمان هر چه قدر باشن مشکلی نیست و خیلی شیر تو شیره! تا اون جایی که ما می دونیم قانون اینه که به تیم میهمان بیشتر از 10 درصد نمیشه اختصاص داد....
    وحید حرفت صحیحه! اما خوبه استقلالی ها هم بازی تیمشون استقبال کنن که مسئولین هم مجاب بشن که ده درصد بدن به تیم مهمان؛ استادیوم خالی مورد پسند هیچ کس نیست!
    +
    تو داربی سرخابی مگه رعایت میشه حق تیم میزبان!؟!
    در کل دادا! قانونی که نوشته میشه و عملا و علنا بهش عمل نمیشه که دیگه قانون نیست!
    یاعلی

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

البته بیشتر از اینها به داور وابسته شده بود
    اره شما راست میگی
    استقلال خوب بازی کرد عیبی نداره
    اما جدا از باخت استقلال که خیلی ناراحت شدم
    امروز شاهد یه روز خوب از فوتبال ایران بود یم هر سه تابازی واقعا زیبا بودن

مگه تو این دربی آخر که پرسپولیس میزبان بود استقلالیها رو راه ندادند؟
    اگر قانونه برای همه است ! هر موقع در دربی رعایت شد اوکی میگیم به دوستان در بقیه بازیها رعایت کنند !
    خوب به شرطی توی تبریز هم نصف ورزشگاه بدن استقلال درسته

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درکل کاری به درستی حرفتون در مورد مخارج و وزارت صنایع و این حرف ها ندارم
    چه جالب ! فولاد مبارکه سپاهان و ذوب آهن اسصفهان زیر نظر وزارت صنایع نیست ! اطلاعاتتون کمه !

چون همه میدونن که پرسپولیس و استقلال هم کمتر از سپاهان خرج نمیکنن تازه تبلیغات هم دارن چیزی که هیچ تیم دیگه ای نداره
    یه سوال به نظرت برای چی اینا دارن و شما ندارید؟(به نظرت نداشتن هوادار نیست و پشت سرش پخش تلویزیونی و...)

پرسپولیس 11 رکورد ، استقلال 1 رکورد/ 14 پیروزی متوالی افسانه ای در دهه 70

اگر 15 ركورد مختلف فوتبالي را در تاريخ ليگ ايران مورد بررسي قرار دهيم، به اين نتيجه مي‌رسيم كه تيم فوتبال پرسپوليس با كسب 11/5 ركورد از 15 ركورد تيم برتر تمام ادوار ليگ ايران است.
    استقلال با 1/5 ركورد و سپاهان و پاس هر كدام با يك ركورد در رده‌هاي بعدي اين عرصه قرار دارند. توجه كنيد:

قاطع‌ترين قهرماني در يك فصل

پرسپوليس در سال 50، در 14 ديدار ليگ صاحب 13 برد و يك باخت شد. بر اين اساس پرسپوليس آن سال موفق شد 93 درصد از كل امتيازات را به خود اختصاص داده و از اين حيث صاحب يك ركورد رويايي شود.

بيشترين گل‌زده در يك فصل

بيشترين و بهترين ميانگين متعلق به پرسپوليس سال 50 دارد كه در 14 بازي 45 گل يعني به ثمر رساند و میانگین بیش از سه گل در هر بازي را ثبت کرد یعنی 3/2 ، اما بيشترين گل‌زده در يك فصل متعلق به استقلال سال 87 است كه در 34 بازي، 70 گل زد يعني اندكي بيشتر از دو گل‌زده در يك بازي توسط آبي‌ها ثبت شده است.

بيشترين امتياز در يك فصل

سپاهان در ليگ سال 88 يعني ليگ نهم حرفه‌اي موفق شد 67 امتياز در يك فصل بگيرد و ركورد استقلال را كه در سال گذشته با 66 امتياز ثبت شد، بشكند. البته سپاهان حتي به ميانگين دو گل هم نرسيده و تنها به خاطر تعداد بازي‌هاي زياد سپاهان در ليگ نهم حرفه‌اي صاحب اين ميزان امتياز شد.

يكطرفه‌ترين قهرماني در يك فصل

پرسپوليس صاحب يكطرفه‌ترين و شايسته‌ترين قهرماني در يك فصل شده است. سرخپوشان در ليگ سال 77 يعني در مسابقات ليگ هشتم آزادگان توانستند 65 امتياز گرفته و قهرمان شوند. تيم دوم يعني استقلال و سپاهان با 12 امتياز كمتر دوم شدند.

كمترين گل‌خورده در يك فصل

پرسپوليس در ليگ سال 54 در 30 بازي از مسابقات ليگ سوم تخت‌جمشيد، 12 گل‌خورده بود. سرخپوشان در اين سال، طي دو بازي از راه‌آهن و استقلال شش گل خوردند و در 28 ديدار ديگر تنها شش گل دريافت كردند كه اتفاق عجيب و جالبي بود.

پرافتخارترين مربي در ليگ

علي پروين، پرافتخارترين مربي در ليگ ايران بوده است. پروين، سرمربي پرسپوليس عنوان قهرماني (77، 78 و 80)، عنوان نايب‌قهرماني (68، 71، 72 و 79) و عنوان سوم (70 و 81) را به دست آورده و بر اين اساس با سه قهرماني، چهار نايب‌قهرماني و دو عنوان سوم اين مقام را به دست آورده است.

ركورد قهرماني در تاريخ ليگ

پرسپوليس با كسب 9 عنوان قهرماني، پرافتخارترين تيم تاريخ ليگ ايران شده است. سرخپوشان در سال‌هاي 50، 52، 54، 74، 75، 77، 78، 80 و 86، 9 بار قهرمان ليگ و چهار بار قهرمان جام‌حذفي شدهاند و بعد از پرسپوليس، استقلال با هفت قهرماني در ليگ و پنج قهرماني در جام‌حذفي، رتبه دوم افتخار اين عرصه را دارد.

بيشترين آقاي گل

استقلال و پرسپوليس صاحب ركورد كسب عنوان آقاي گل بوده‌اند. استقلال شش بار با غلامحسين مظلومي، غلامرضا عنايتي (هر كدام دو بار) و علي سامره و آرش برهاني آقاي گل شده و پرسپوليس با كلاني (دو بار)، ايرانپاك و كلاني (مشترك)، فرشاد پيوس (دو بار)، دايي و خليلي هر كدام يك بار آقاي گل ليگ شده‌اند.

بهترين نتيجه در تاريخ ليگ

پرسپوليس بهترين نتيجه را در تاريخ ليگ به دست آورده است. سرخپوشان در ليگ سال 73 موفق شدند تيم فوتبال شاهين بوشهر را با نتيجه 10 بر يك شكست داده و با اين برد خوب نخستين برد با نتيجه دو رقمي را به خودش اختصاص بدهد كه اتفاق جالب توجهي بود. در ليگ‌برتر، ابومسلم يك بار استقلال رشت را 9 بر دو برد.

ركورد بي‌شكستي در تاريخ ليگ

ركورد بي‌شكستي در تاريخ ليگ را پرسپوليس با 43 بازي ثبت كرده است. پرسپوليس از روز 19 دي 50 كه به تاج مسجد سليمان يك بر صفر باخت، تا روز چهارم خرداد 53 كه در ليگ دوم تخت‌جمشيد يك بر صفر به تاج باخت در 43 بازي برابر حريفان مختلف خود نباخت و ركورد بي‌شكستي را به دست آورد.

ركورد پيروزي متوالي در يك فصل

از روز 24 مهر ماه سال 77 در ليگ هشتم آزادگان، پرسپوليس يك - صفر فولاد خوزستان را برد و تا روز 21 اسفند ماه سال 77، اين تيم در 14 بازي متوالي حريفان خود را شكست داد و با كسب 14 برد متوالي صاحب ركوردي بسيار خوب و باكلاس در تاريخ ليگ ايران شد.

ركورد حفظ دروازه در يك فصل

بهرام مودت، دروازه‌بان پرسپوليس در ليگ سوم تخت‌جمشيد در سال 54. بهرام مودت از اوايل بازي با ذوب‌آهن در روز 19 ارديبهشت 54 تا روز 27 شهريور 54 كه از ملوان گل خورد، برابر ابومسلم، آب و برق اهواز، سپاهان، برق شيراز، بانك ملي، صنعت نفت، راه‌آهن و آرارات هم گل نخورد. 720 دقيقه گل و اضافه شدن دقايق ملوان و ذوب‌آهن، اين رقم را به 842 دقيقه رسانده است.

ركورد ميانگين برتر گل در يك فصل

بيشترين ميانگين گل برتر را در تاريخ ليگ ايران، پرسپوليس سال 50 دارد كه در 14 بازي 45 گل زد و با ركورد 3/2 گل در هر بازي صاحب يكي از بهترين ركوردهاي گل در اين عرصه بوده است.

ركورد قهرماني‌هاي متوالي در ليگ

پرسپوليس سه بار به طور متوالي قهرمان ليگ شده است (51 و 52)، (74 و 75) و (77 و 78). اگر پرسپوليس در ليگ 76 شركت كرده و در آن قهرمان مي‌شد، مي‌توانست با پنج قهرماني متوالي يك ركورد عجيب را ثبت كند.

ركورد قهرماني در يك فصل

پاس تهران در سال 71 اين ركورد را شكست داده است. قهرماني در جام باشگاه‌هاي آسيا، قهرماني در ليگ 70 و 71 (هر دو در سال 71 تمام شدند) و قهرماني در جام‌حذفي تهران، چهار قهرماني بودند كه پاس آن را در يك فصل دشت كرد.

منبع: مرجع خبری پرسپولیس

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

توی تبریز شما اگه کل روز رو بگردی طرفدار استقلال خیلی کم پیدا می کنی

بعد تراکتور این رو مطئن باش پرسپولیس توی تبریز پرطرفدار هست !

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

شما جای خالی پیدا کردین حتما بگین هوادارای استقلال هم بیان...
    البته تو تبریز طرفدار تیم دیگه ای بودن دل شیر میخواد!
    بعد تراکتور این رو مطئن باش پرسپولیس توی تبریز پرطرفدار هست !
    من میگم زیاد مطمئن نباش...
    ممکن نیست هیچ تبریزی تو بازی تیراختور با دو تیم آبی و قرمز پایتخت، هوادار آبی و قرمز باشه (ولی اینو مطمئن باش)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپولیس 11 رکورد ، استقلال 1 رکورد/ 14 پیروزی متوالی افسانه ای در دهه 70
    دوست من ازین حرف من ناراحت نشو
    اینجا همه فروم میدونن که من پرسپولیسی تیر بودم قبلا پس نگو طرفدار فلان تیمی.
    ولی یه چیزی راجع به این حرف،بازگو کردن آمار و ارقام و رکوردهای گذشته مال وقتیه که در حال حاضر چیزی برای ارائه دادن نداریم به همین خاطر متوسل به گذشته میشیم.
    بهتره سعی کنیم تو باد گذشته نخوابیم که همش تموم شده رفته

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا شاید 100 هزار تا تماشگر تراکتور پشت ورزشگاه آزادی آماده باشن این که نشد دلیل! اینا بالاخره از یه جاهای دیگه آب می خوره.....

دوست من ازین حرف من ناراحت نشو
    اینجا همه فروم میدونن که من پرسپولیسی تیر بودم قبلا پس نگو طرفدار فلان تیمی.
    ولی یه چیزی راجع به این حرف،بازگو کردن آمار و ارقام و رکوردهای گذشته مال وقتیه که در حال حاضر چیزی برای ارائه دادن نداریم به همین خاطر متوسل به گذشته میشیم.
    بهتره سعی کنیم تو باد گذشته نخوابیم که همش تموم شده رفته
    دقیقا

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

چه جالب ! فولاد مبارکه سپاهان و ذوب آهن اسصفهان زیر نظر وزارت صنایع نیست ! اطلاعاتتون کمه !

یه سوال به نظرت برای چی اینا دارن و شما ندارید؟(به نظرت نداشتن هوادار نیست و پشت سرش پخش تلویزیونی و...)

شما حتی اصل حرف من رو متوجه نشدید بعد به من میگید که نمیدونم ذوب آهن و سپاهان زیر نظر وزارت صنایع هستن؟
    وزارت صنایع مال دولت هست و دولت هم همه هم و غمش فقط پرسپولیس و استقلالن

بگذریم
    شما هم بهتره با خاطرات دهه 70 زندگی کنید و خیلی از مسایل روز رو نادیده بگیرید
    البته با خاطرات زندگی کردن کار همه ایرانی هایست!

کلا من اطلاعاتم زیاد نیست و ترجیح میدم بحث رو همینجا تمام کنم

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

زنده باد تراکتور................
    به پرسپولیسیها هم تبریک میگم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •