تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 194 از 515 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور در باره‌ تاريخ‌ ثبت‌نام‌ و هم‌ چنين‌ شرايط و ضوابط شركت در‌ آزمون‌ سراسري‌ براي‌ دوره‌هاي‌ روزانه، نوبت دوم (شبانه‌) ، نيمه حضوري، مجازي و بين الملل دانشگاهها وموسسات‌ آموزش‌ عالي‌،دانشگاه‌پيام‌نور(آ موزش‌ از راه‌دور) ،موسسات‌آموزش‌عالي‌ غيرانتفاعي‌ و غير دولتي‌وهمچنين پذيرش دانشجو براي مراكز تربيت معلم (ويژه فرهنگيان )سال‌ 1390

:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون . این جور که من فهمیدم شما درس به درس خوندید اون سوالیم که پرسیدی مربوط به تاریخ ادبیات میشه تو کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم نوشته . گیلهمرد : انسان مبارز انقلابی ولی فکر کنم تو این کتاب رو نداشتی . اخه اگه مبحثی بخونم که وقت نمیشه کتاب درسی رو بخونم یه راهی میتونی واسم پیدا کنی ؟
    من دین و زنگی رو ازرو همگامان میخونم تنها درصد بالا مم تو اینه که زیر 87 نشده من کتاب رو نمیخونم !!!!
    بعدش زبان انگلیسی هم کتاب لازمه اگه میشه بنویس چه جوری کتاب درسی رو بخونم؟ مرسی
    آره حق با توه کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم رو نداشتم
    راستش نمیدونم چی بگم ولی بنظرم فقط متن درس رو از رو کتاب درسی بخون+تمرینات کتاب بقیش رو از روی کتابای موضوعی بخونی کفایت میکنه
    در مورد زبان بنظرم کتاب درسی فقط در حدی که یه دور ریدینگ رو بخونی کافیه بقیشم که نیازی نیست (قواعد رو قطعا باید از روی کتاب کمک درسی یا جزوه بخونی)
    هر کمک دیگه از دستم برمیاد در خدمتم

4. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بقیش رو از روی کتابای موضوعی بخونی کفایت میکنه
    در مورد زبان بنظرم کتاب درسی فقط در حدی که یه دور ریدینگ رو بخونی کافیه بقیشم که نیازی نیست (قواعد رو قطعا باید از روی کتاب کمک درسی یا جزوه بخونی)
    کتاب مبتکران دکتر شهاب اناری خیلی خوبه

6. 2 کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آره حق با توه کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم رو نداشتم
    راستش نمیدونم چی بگم ولی بنظرم فقط متن درس رو از رو کتاب درسی بخون+تمرینات کتاب بقیش رو از روی کتابای موضوعی بخونی کفایت میکنه
    1 سوال دیگه من کتاب فیزیک پیش : اندیشه سازان 3جلد - فیزیک 3 خیلی سبز - فیزیک1و2 : اندیشه سازان دارم
    بنظرت تست بیشتر تمرین کنیداشم باید بزنم ؟ راستی یه پیک ده گانه فیزیک عربشاهی راه اندیشه هم سفارش دادم امروز فردا میرسه دیدیش تاحالا تسته؟ پشت کنکوریم رشته ریاضی

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

1 سوال دیگه من کتاب فیزیک پیش : اندیشه سازان 3جلد - فیزیک 3 خیلی سبز - فیزیک1و2 : اندیشه سازان دارم
    بنظرت تست بیشتر تمرین کنیداشم باید بزنم ؟ راستی یه پیک ده گانه فیزیک عربشاهی راه اندیشه هم سفارش دادم امروز فردا میرسه دیدیش تاحالا تسته؟ پشت کنکوریم رشته ریاضی
    بابا چه خبره مگه کتاب فروشی زدی؟؟؟؟؟؟؟؟
    یک کتاب بگیر کامل شخم بزنش اگه باز احساس کردی تست کم میاری یه کتاب دیگه بگیر.
    منم فارغ تحصیلم.
    گاج رو کامل تستاش رو میزنم مشکلی هم تو آزمونا ندارم.
    هر چه بیشتر کتاب بگیری بیشتر سردرگم میشی.

9. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کتاب عربشاهی رو ندیدم ولی این کتابای فیزیکی که داری شک نکن بهترینها هستن . تستهای بیشتر تمرین کنیدشم حتما بزن سراغ کتاب دیگه هم نرو.
    اگه هر کس هر کتابی معرفی کنه بری بگیری کی وقت میکنی بخونی؟اگه امکانش هست که عربشاهی رو پس بدی این کارو بکن اگه نه بذار کنار اگه وقت داشتی استفاده کن.
    بعضیا میگن کتاب اندیشه سازان تستاش قدیمیه ولی وقتی میزنی و میری آزمون آزمایشی شرکت میکنی متوجه میشی مفاهیم اصلی هیچ تغییری نکرده. ولی اگه بازم نگرانی کنار این کتابایی که داری 7سال کنکور قلم چی رو بگیر هم قیمتش پایینه هم تستایی که توی اندیشه سازان نیست توی این کتابا هست البته بازم میگم فیزیکای اندیشه سازان خیلی عالیه خیلیا هستن حاضرن چندبرابر قیمت روی جلدشو بدن دسته دومشو بگیرن استفاده کنن

11. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

ببینید این متن سازمان سنجش هست :
    2- مطابق مصوبه چهاردهمين جلسه كارگروه ماده 4 قانون پذيرش دانشجو در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور و در راستاي اجراي طرح جديد نحوه پذيرش و گزينش دانشجو (مصوب مجلس محترم شوراي اسلامي) در آزمون سراسري سال 1390، سوابق تحصيلي براي ديپلمه هاي نظام جديد آموزش متوسطه رياضي فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي سال هاي 1384 تا 1389 كه امتحانات آنان بصورت كتبي و سراسري برگزار شده است حداكثر تا ميزان 25% در گزينش نهايي اعمال خواهد شد.
    دقت کنین نوشته حداکثر 25 درصد !

پارسال معدل های مدرسه ما ارسال نشد ! کلی بدبختی داشتیم کلی نامه و اینا فرستادیم آخرش گفتن درس میشه ولی اصلا درست نشد کسی که مطمئن بود شیمی 88 زده میومد شیمی 70 خورده ای
    یا یکی که ریاضیش مطمئن بود 50 زده شد 38 !

بد که نتایج اومد فهمیدیم هیچی پارسال ما سرمون بی کلاه مونده !
    و همینطورم شد کسی که فکر میکرد رتبه 2 رقمی میشه شد 200
    و .......

الانم این گفته حداکثر 25 درصد حداقلش هم مثله پارسال ما صفر هست !

اینم برای کسایی که سوال دارن :
    داوطلبان مي توانند پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما در صورت نياز براي كسب راهنمايي همه روزه در وقت اداري با شماره تلفن هاي : 99 الي 88923595- 021 به طور مستقيم با روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور و يا با شماره تلفن هاي:90 الي 6182188-0261 و 15 الي 6182213-0261 صبح ها از ساعت 30/8 الي 30/12 و عصرها از ساعت 30/13 الي 30/17 با ستاد پاسخگويي ثبت نام تماس و ياسوال يا سوالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني sanjesh.org در ميان بگذارندواز مراجعه حضوري خودداري نمايند

13. 7 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ظاهرا نحوه ثبت نام تغییر کرده
    برای اینکه معتدل های اشتباه وارد نشه

باید برید به نزدیک ترین آموزش و پرورشتون با کارنامه سال سوم و احتمالا مدرک فارغ تحصیل = شماسه تا بهتون یک کد بدن که برای ثبت نام حتما نیازش دارین

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بابا چه خبره مگه کتاب فروشی زدی؟؟؟؟؟؟؟؟
    یک کتاب بگیر کامل شخم بزنش اگه باز احساس کردی تست کم میاری یه کتاب دیگه بگیر.
    منم فارغ تحصیلم.
    گاج رو کامل تستاش رو میزنم مشکلی هم تو آزمونا ندارم.
    هر چه بیشتر کتاب بگیری بیشتر سردرگم میشی.
    تو کتابایی که گفتم کدوم اضافه بود ؟!!!!!!! یعنی میگی پیش اندیشه سازان رو دارم فقط اونو بخونم بعدش 1و2و3 رو نخونم !!!

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

ببینید این متن سازمان سنجش هست :

دقت کنین نوشته حداکثر 25 درصد !

پارسال معدل های مدرسه ما ارسال نشد ! کلی بدبختی داشتیم کلی نامه و اینا فرستادیم آخرش گفتن درس میشه ولی اصلا درست نشد کسی که مطمئن بود شیمی 88 زده میومد شیمی 70 خورده ای
    یا یکی که ریاضیش مطمئن بود 50 زده شد 38 !

بد که نتایج اومد فهمیدیم هیچی پارسال ما سرمون بی کلاه مونده !
    و همینطورم شد کسی که فکر میکرد رتبه 2 رقمی میشه شد 200
    و .......

الانم این گفته حداکثر 25 درصد حداقلش هم مثله پارسال ما صفر هست !

اینم برای کسایی که سوال دارن :
    سلام
    دوست عزیز منظور از ارسال نشدن نمراتتون چیه؟؟؟
    یعنی بعد از عید تو سایت سنجش که نمرات نهایی برای تایید اومده بود مال شما نیومده بود؟؟؟؟!!!
    بعد یه چیز دیگه:
    این 15 درصد که میگن توی درصد تاثیری نداردوتوی تراز بندی موثر است.
    ممکن یکی با درصد عین شما رتبه پایین تری بیاره چون معدلش بالاتره.
    شما هر تعداد غلط یادرست بزنی درصد همون هایی است که زدی نه این که با 15 درصد جمع بشه.

17. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •