والا من بازی نمیکنم بچه برادرم بازی میکنه ولی ازش پرسیدم گفت 29% بازی رو رفته فکر کنم sequence 7 memory 3 یه قسمتیه که لباس سربازا اونا رو پوشیده و نمیتونه بدوئه و 1 نفرو هم میخوان وسط میدون دار بزنن . فکر کنم ما باید نجاتش بدیم .
والا من بازی نمیکنم بچه برادرم بازی میکنه ولی ازش پرسیدم گفت 29% بازی رو رفته فکر کنم sequence 7 memory 3 یه قسمتیه که لباس سربازا اونا رو پوشیده و نمیتونه بدوئه و 1 نفرو هم میخوان وسط میدون دار بزنن . فکر کنم ما باید نجاتش بدیم .
این مرحله رو دیشب رد کردم
وارد میدون که شد سه جا هستش که روی زمین علوفه ریخته شده و با ایگل ویژن مشخص میشه باید به ترتیب بره روی اونا واسته و روی آخری که واستاد بعد بره اونجا که میخوان اعدام کنن و یارو رو بکشه
من چند تا سوال داشتم در مورد این بازی
1.مغازه هایی که نقاشی میفروشن غیر از نقشه گنج هاشون . خود اون نقاشی هارو اگه بخری به چه درد می خوره ؟
2.چرا این بازی گنجاش اینقدر کمه یول های داخلش ؟
3.بعضی از قسمت های شهرو که میخوای بسازی خیلی پول می خواد . از کجا بیارم اینهمه پولو ؟
مهم : من الان سکانس 8 رو تموم کردم و چزار از اون بالا پرت شد پایین . بعد اومد دوران حال و دزموند از انیموس اومد بیرون . انگار برق رفته و گویا احتیاج به یک پسورد دارن . اون سه نفر که دارن به اون دستگاه ها ور میرن
من باید با دزموند چیکار کنم ؟
Last edited by Kamyar_AnathemA; 04-09-2011 at 05:19.
مرسی دوست عزیز . تونست رد کنه .
1- فکر نمی کنم بدرد کاری بخوره.
3-من که پولم 99999999 بود در بازی راحت بودم با Cheat Engine.
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
این خارجیا هم میمیرن صحنه توی بازیشون نباشه. آدم جرات نمی کنه DVD بازی رو به کسی بده.
از راه پله بیا بالا جلوی خروجی ، روی دیوار پسورد رو پیدا می کنی (فکر کنم ویژنتم باید روشن باشه)
سلام
من هفت درصد از این بازی رو تموم کردم.تقریبا همونجا که Desmond باید یه سری power rerouter رو با استفاده از eagle vision پیدا کنه و یه چیزی رو بهشون وصل کنه.سه تا از اونها رو پیدا می کنم و دیگه هیچی نیست.
البته یکی از اون سه تا رو که وصل کردم،هنوز توی eagle visionروشنه و هروقت میرم طرفش جمله ی press any keyنمیاد.مشکل از کجاست؟
با تشکر
سلام
آقا یک دونه ویو پویت و یک دونه از اون مکان هایی که توش باید بری کلید پیدا کنی ( رومولوس ) هست که نمیتونم برم
رومولوس که اصلا در ورودیشو پیدا نمیکنم . یه جایی هست تقریبا شمال شرقی نقشه که سه تا خیمه سرخپوستی هم اونجا هست و تا 3-4 متری هم نردیک میشم اما اون درشو پیدا نمیکنم
ویوپوینت هم یک جایی هست تقریبا جنوب نقشه . یک جایی که داره از یک جایی آب میریزه تو چاه
اصلا جایی نداره ازش برم بالا . اطرافشم جای بلندی نیست که برم بالا ازش
راهنمایی کنید
یک سری سوال:
1.این ماموریت های خرسی همونای که از یک دریچه میره تو ..به چه دردی میخورن اخرش یک نامه پیدا میکنه..؟؟؟
2.ماموریت کریستینا یعنی چی؟ همون قلب شکسته
3
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
زیر همون خیمه ها یک تالا هست ...ولی منم نمیتونم برم اونجا...رومولوس که اصلا در ورودیشو پیدا نمیکنم . یه جایی هست تقریبا شمال شرقی نقشه که سه تا خیمه سرخپوستی هم اونجا هست و تا 3-4 متری هم نردیک میشم اما اون درشو پیدا نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)