یک میلیون و 90 هزار تومان بود با حمل و نصب رایگان ولی مثل اینکه توی این چند روز اخیر گرون شده. از نمایندگی هایی که توی سایت گلدیران زده دقیقشو بپرس.

یک میلیون و 90 هزار تومان بود با حمل و نصب رایگان ولی مثل اینکه توی این چند روز اخیر گرون شده. از نمایندگی هایی که توی سایت گلدیران زده دقیقشو بپرس.

من خودم 2-3 ماهی هست که این tv رو خریدم . یه تاپیکم با عنوان 22A02 درست کرده بودم که اونجا به کمک راهنمایی دوستان اینو خریدم و الان میتونم بگم که واقعا" کیفیتش با خیلی از برندهای معروف تر بازار مثل lg و .. برابری میکنه و اگه کیفیتش رو از نزدیک ببینی خودت متوجه میشی. dvbt داخلی هم داره .

قیمت 3d led شارپ با سایر 3d led های خوب تقریبا" برابره ضمن اینکه پنلش ژاپنی هست و تکنولوژی کواترون که فقط در انحصار خودش هست رو داره و به عنوان هدیه یه بلوری پلیر 300 تومنی شارپ و 2 تا عینک 3D شارپ که رویهم 190-180 تومنه میده . در واقع این مدلش توی جشنواره حدود 500 تومن هدیه داره.

سلام
قیمت این تلویزیونها رو میخواستم
SAMSUNG LED 40D7770
SAMSUNG LED 40D6960
ممنون

d7770 از 46 به بالاست.

قیمت های نمایندگی مرکزی سامسونگ + هدیه :
samsungcenter.ir/index.php?route=product/category&path=45_60
Last edited by poonel; 23-02-2012 at 07:32.

سلام.
اگه میشه قیمت روز این tv هارو بگید:
تلویزیون ال ای دی سه بعدی 42 اینچ 42LW45000 -- - LG
LED اینچ 42 --- 42LV55000--- LG---- Smart

chare.ir قیمت هاش به روزه.

از همونجا دیدم...ولی اینا هزینه انتقالم میکشن روش.تو بازار قیمت چنده؟

من 2-3 هفته پیش که چک کردم قیمت چاره با قیمت نمایندگی ها یکی بود. برای اینکه مطمئن بشی با نمایندگی هایی که تو سایت گلدیران هست تماس بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)