دمت گرم خيلي مردي (دكمه تشكر كافي نبود)
دمت گرم خيلي مردي (دكمه تشكر كافي نبود)
بچه ها اینجا کیا با تلویزیون بازی میکنن و کیا با مانیتور میشه بگید سرعت بازی تو مانیتور و تلویزیون شما چطوره ؟
نه به این کابل مربوط نمیشه .
تازه این هیچی ما با دو تا تلویزیون شبیه به هم بازی کردیم توی یکیش سرعت زیاده توی یکیش بشدت کمه . هر دو سونی hd 32 اینچ بودن .
Last edited by 4039; 27-09-2010 at 15:39.
لینک دانلود نسخه پی سی هست یا نیومده؟؟
خدائیش خیلی باحالین
بابا حداقل مطالب دو سه صفحه قبل رو هم بخونین
اونجا هم گفتیم که برای PC هنوز لینکی منتشر نشده...یکی دو روز دیگه صبر کنین لینک های PC هم بیرون میاد
سلام
آقا ما آخر نفهمیدیم fifa 11 نسخه pal زبان english منتشر شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
سلام
سلام
با تشکر از حسین عزیز
پس اینطور که معلومه اسکیل های بازیکنا کم رشد می کنه و شبه واقعی درستش کردن نکته جالبیه اما من بعنوان یک پی ای اس فن قبول دارم که در پی ای اس خیلی این اسکیل ها بالا میره که صد البته یکی از ویژگی های مورد علاقه طرفداران پی ای اس هم هست
به هر حال به گفته خود حسین هر کی عاشق یه سبکی میشه و همونو ادامه میده
در جواب آقای دکتر شهروز :
من هنوزم عاشق پی ای اسم اما نه خودم رو واسش نمی کشم از نظر من اون بازیه مثل میلیون ها بازی دیگه با تفاوت اینکه من پی ای اس رو دوست دارم و زیاد بازیش کردم
مطمئنا نمیشه من یه بازی رو مثلا فیفا رو بازی نکنم و عاشقش بشم و اون ور قضیه بیام ازش انتقاد بکنم هیچ پستی از من پیدا نمی کنی که اومده باشم فیفا رو به چالش کشیده باشم چون وقتی بازی نکردم فیفا رو حق اینکارو ندارم
در ضمن این بازی که نمره 9.5 گرفته مطمئنا بازی خوبیه و روش زحمت کشیدن که این شده
من قول میدم که به فیفا بعنوان یک گیمر حرفه ای بیشتر توجه کنم و دارم خودم رو راضی می کنم که در کنار پی ای اس فیفا رو هم بازی کنم
حسین هم همین کارو پیشنهاد داد و برای همه ما لذت بردن از بازی مهم ترین عنصر و ویژگیه
هیچ موقع هیچ کسی عاشق هیچ بازی نمیشه که بد باشه پی ای اس طرفدارای خودشو بخاطر هیجان انگیز بودنش از نگاه همین طرفداران و تخیلی بودن از نگاه منتقداش و فیفا طرفدارای خودشو داره بخاطر داشتن یک برداشت از روند بازی کاملا منطقی و طبیعی (تا جاییکه من فهمیدم) از نگاه همین طرفداراش و .............. (من چون بازیش نکردم نمی تونم چیزی بگم اما اونی که بازی کرده میتونه اینجا انتقاد کنه و نظرش کاملا قابل احترامه) بودن از تگاه منتقداش که هر دوی این گروه ها کاملا قابل احترام هستن و گیمرهای حرفه ای در سبک Sport به شمار میان
حتماً همينطور هستش ، فيفا خب يه بازيه حرفه ای محسوب ميشه و در تمام مسابقات معتبر دنيا از فيفا استفاده ميشه و pes هم جنبه ی fun رو داره
بچه ها این حداقل مشخصات برای اجرای بازی درسته؟1.8 سی پی یو دو هسته ایی؟ولی من با داشتن همین سی پی یو و گرافیگ بالاتر توی اجرای بازی به صورت روان توی حالت high مشکل دارم .برای من توی حالت high تصویر دچار لرزش خفیف میشه .فکر کنم سی پیوی مورد نیاز بیشتر از این باشه؟کسی خبر داره؟
آقا كسي نميگه نسخه pal و انگليسي رو تو تهران كجا گير بياريم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)