تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 215 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

در آغاز فعالیت eimandaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از مدير انجمن كمال تشكر رو دارم. دقيقا عين مراحل توصيه شده رو اجرا كردم و نتيجه گرفتم. سپاسگزارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من ویروسی رو که درایو ها رو نمیگذاشت باز کنم رو پاک کردم ضمنا یه فایل auto run بود که با سرچ کردن فایهای مخفی پیداش کردم و پاکش کردم و بعد از ری استارت مشکل باز شدن درایوها باز شد (قابل توجه بعضی از دوستان که همچین مشکلی داشتند) اما مشکلم الان نشان ندادن فایلهای مخفیه که هر بار تو کنترل پنل تیکش رو فعال میکنم دوباره خودبخود غیرفعال میشه و توی تاپیک هم کسی راه حل عملی نداده بود ممنون میشم اگه راهی بهم نشون بدین

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

7 یه سوال از nod32 (تو رو خدا کمکم کنین زودتر)

سلام
    دیشب روی سیستمم ناد رو نصبیدم. دیدم چند تا پیغام داد و منم clean رو زدم. وقتی اومدم سیستممو خاموش کنم، دیدم بعضی از برنامه ها رو با فرمت exe پاک کرده.
    حالا چی کار کنم تا اون برنامه ها رو برگردونم؟ با system restore هم نشد.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    دیشب روی سیستمم ناد رو نصبیدم. دیدم چند تا پیغام داد و منم clean رو زدم. وقتی اومدم سیستممو خاموش کنم، دیدم بعضی از برنامه ها رو با فرمت exe پاک کرده.
    حالا چی کار کنم تا اون برنامه ها رو برگردونم؟ با system restore هم نشد.
    سلام sama_65 جان
    شما سیستمت خیلی وقت بوده که ویروسی شده بوده و این ویروس تونسته همه قسمتهای برنامه های exe را در بر بگیره .
    وقتی برنامه ای ویروسی بشه این ویروس به سه قسمت تقسیم میشه . یعنی سه قسمت از برنامه را مورد حمله قرار می ده . قسمت اول و اخر و قسمت میانی .
    اگر شما تنظیمات مربوط به انتی ویروس قدرتمند NOD32 را انجام می دادید این برنامه خودکار به طور هوشمند می فهمد که ویروس به ابتدای فایل چسبیده یا انتها یا میانه .
    اگر ویروس به ابتدا و انتهای فایل چسبیده باشد می تواند ان را از برنامه جدا کند و در این صورت برنامه سالم می ماند .
    اما اگر ویروس تا حدی پیش روی کرده باشد که به میانه فایل رسیده باشد در این صورت متاسفانه از دست انتی ویروس ها کاری بر نمی اید و همه فایل exe را ویروس تشخیص داده و از بین می برد .
    در نظر داشته باشید که وقتی برنامه ای ویروسی می شود در واقع خود این برنامه ویروس تلقی می شود چون با کلیک کردن روی این برنامه این برنامه خود هزاران ویروس تولید می کند .
    همیشه به کاربران توصیه می کنم که بعد از نصب ویندوز حتما حتما سیستم ریستور را برای کلیه درایو ها به غیر سیستم عامل غیر فعال کنند . چون با این کار برنامه ها و فایل های کلیه درایو ها از دست ویروس ها در امان می مانند .
    شما باید ابتدا مطمئن شوید که برنامه های شما پاک شده اند یا حذف شده اند . اگر به امضاء من نگاه کنید و به ان مسیر برید چند روش برای فهمیدن این که برنامه ها مخفی شده اند یا پاک شده اند گفته ام .
    اگر پاک شده باشند فکر کنم بتونید با برنامه های ریکاوری اونا را بازیابی کنید .

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

ممنون از راهنمایی جامعتون
    مرسی

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من ویروسی رو که درایو ها رو نمیگذاشت باز کنم رو پاک کردم ضمنا یه فایل auto run بود که با سرچ کردن فایهای مخفی پیداش کردم و پاکش کردم و بعد از ری استارت مشکل باز شدن درایوها باز شد (قابل توجه بعضی از دوستان که همچین مشکلی داشتند) اما مشکلم الان نشان ندادن فایلهای مخفیه که هر بار تو کنترل پنل تیکش رو فعال میکنم دوباره خودبخود غیرفعال میشه و توی تاپیک هم کسی راه حل عملی نداده بود ممنون میشم اگه راهی بهم نشون بدین
    دوست عزیز

من نمی دانم منظورتان از اینکه در تاپیک کسی راه حل عملی نداده است چیست ( کدام تاپیک ؟) ولی می دانم مشکل

اصلی این است که زحمت کمی جستجو را به خودتان نمی دهید چون حتی اگر چند پست آخر همین تاپیک را می خواندید

می دیدید که چند نفر دیگر از دوستان همین مشکل شما را داشتند و راه حلی برای مشکلشان ارایه شده است .

برای حل این مشکلتان اگر مطمئن هستید که این بدافزار را پاک کرده اید فایل زیر را دانلود کنید و هر سه فایل داخل آن را

اجرا کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال mirmohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه جایی رو دیدم این دو تا فایل رو برای پاک کردنش گذاشته بودند:

کد:
    کد:
    این دو تا فایل برای پاک کردن نیست
    فقط aoutrun رو بر می داره و رجیستری رو تعمیر می کنه تا folder option رو نشون بده

من خودم با kasper 6 کرک شده تست کردم جواب داد. kasper 7 هم جواب میده ولی update کردنش قلق داره و یه کمی کار میبره
    می گن nod32 3.0.6 هم میشناسدش
    ولی من kasper رو توصیه می کنم حداقل خودم امتحانش کردم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.این نرم افزار رو دانلود کن.تمام مشکلاتو حل میکنه.فارسی هم هست.
    کد:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این دو تا فایل برای پاک کردن نیست
    فقط aoutrun رو بر می داره و رجیستری رو تعمیر می کنه تا folder option رو نشون بده

من خودم با kasper 6 کرک شده تست کردم جواب داد. kasper 7 هم جواب میده ولی update کردنش قلق داره و یه کمی کار میبره
    می گن nod32 3.0.6 هم میشناسدش
    ولی من kasper رو توصیه می کنم حداقل خودم امتحانش کردم
    پست بالاي منو تست كن. 28 كيلوبايته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •