از مدير انجمن كمال تشكر رو دارم. دقيقا عين مراحل توصيه شده رو اجرا كردم و نتيجه گرفتم. سپاسگزارم
از مدير انجمن كمال تشكر رو دارم. دقيقا عين مراحل توصيه شده رو اجرا كردم و نتيجه گرفتم. سپاسگزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ویروسی رو که درایو ها رو نمیگذاشت باز کنم رو پاک کردم ضمنا یه فایل auto run بود که با سرچ کردن فایهای مخفی پیداش کردم و پاکش کردم و بعد از ری استارت مشکل باز شدن درایوها باز شد (قابل توجه بعضی از دوستان که همچین مشکلی داشتند) اما مشکلم الان نشان ندادن فایلهای مخفیه که هر بار تو کنترل پنل تیکش رو فعال میکنم دوباره خودبخود غیرفعال میشه و توی تاپیک هم کسی راه حل عملی نداده بود ممنون میشم اگه راهی بهم نشون بدین
سلام
دیشب روی سیستمم ناد رو نصبیدم. دیدم چند تا پیغام داد و منم clean رو زدم. وقتی اومدم سیستممو خاموش کنم، دیدم بعضی از برنامه ها رو با فرمت exe پاک کرده.
حالا چی کار کنم تا اون برنامه ها رو برگردونم؟ با system restore هم نشد.
سلام sama_65 جان
شما سیستمت خیلی وقت بوده که ویروسی شده بوده و این ویروس تونسته همه قسمتهای برنامه های exe را در بر بگیره .
وقتی برنامه ای ویروسی بشه این ویروس به سه قسمت تقسیم میشه . یعنی سه قسمت از برنامه را مورد حمله قرار می ده . قسمت اول و اخر و قسمت میانی .
اگر شما تنظیمات مربوط به انتی ویروس قدرتمند NOD32 را انجام می دادید این برنامه خودکار به طور هوشمند می فهمد که ویروس به ابتدای فایل چسبیده یا انتها یا میانه .
اگر ویروس به ابتدا و انتهای فایل چسبیده باشد می تواند ان را از برنامه جدا کند و در این صورت برنامه سالم می ماند .
اما اگر ویروس تا حدی پیش روی کرده باشد که به میانه فایل رسیده باشد در این صورت متاسفانه از دست انتی ویروس ها کاری بر نمی اید و همه فایل exe را ویروس تشخیص داده و از بین می برد .
در نظر داشته باشید که وقتی برنامه ای ویروسی می شود در واقع خود این برنامه ویروس تلقی می شود چون با کلیک کردن روی این برنامه این برنامه خود هزاران ویروس تولید می کند .
همیشه به کاربران توصیه می کنم که بعد از نصب ویندوز حتما حتما سیستم ریستور را برای کلیه درایو ها به غیر سیستم عامل غیر فعال کنند . چون با این کار برنامه ها و فایل های کلیه درایو ها از دست ویروس ها در امان می مانند .
شما باید ابتدا مطمئن شوید که برنامه های شما پاک شده اند یا حذف شده اند . اگر به امضاء من نگاه کنید و به ان مسیر برید چند روش برای فهمیدن این که برنامه ها مخفی شده اند یا پاک شده اند گفته ام .
اگر پاک شده باشند فکر کنم بتونید با برنامه های ریکاوری اونا را بازیابی کنید .
دوست عزیز
من نمی دانم منظورتان از اینکه در تاپیک کسی راه حل عملی نداده است چیست ( کدام تاپیک ؟) ولی می دانم مشکل
اصلی این است که زحمت کمی جستجو را به خودتان نمی دهید چون حتی اگر چند پست آخر همین تاپیک را می خواندید
می دیدید که چند نفر دیگر از دوستان همین مشکل شما را داشتند و راه حلی برای مشکلشان ارایه شده است .
برای حل این مشکلتان اگر مطمئن هستید که این بدافزار را پاک کرده اید فایل زیر را دانلود کنید و هر سه فایل داخل آن را
اجرا کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا فایل برای پاک کردن نیست
فقط aoutrun رو بر می داره و رجیستری رو تعمیر می کنه تا folder option رو نشون بده
من خودم با kasper 6 کرک شده تست کردم جواب داد. kasper 7 هم جواب میده ولی update کردنش قلق داره و یه کمی کار میبره
می گن nod32 3.0.6 هم میشناسدش
ولی من kasper رو توصیه می کنم حداقل خودم امتحانش کردم
سلام.این نرم افزار رو دانلود کن.تمام مشکلاتو حل میکنه.فارسی هم هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست بالاي منو تست كن. 28 كيلوبايته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)