والا همین روش ها همه جا معرفی شده و عمل هم کرده!
....
مگه اینکه DXSETUP که در محل نصب بازی وجود داره رو اجرا نکرده باشین! ( Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX )
والا همین روش ها همه جا معرفی شده و عمل هم کرده!
....
مگه اینکه DXSETUP که در محل نصب بازی وجود داره رو اجرا نکرده باشین! ( Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX )
سلام آقايون pc دار. يه خواهشي ازتون دارم. وقتي تو منو وارد قسمت زامبي ميشي ، يه آهنگ خيلي جالب ميزنه. ازتون خواهش دارم اين آهنگ رو با كيفيت و كامل با يه برنامه اي مثل jet audio برام ضبط كنيد. خيلي خيلي خيلي ممنون ميشم اگه يكي بهم يه همچين لطفي كنه.
موفق باشيد.
hosiyar جان شما میتونید تمامی ساند ترک های بازی رو از خود بازی استخراج کنید . روششم به زودی توی همون پست 1910 میگم .
شما امکان استخراج ترک های صوتی این بازی رو به راحتی دارین... مراجعه کنین به آدرس زیر, اواخر پست اولش که زحمتش رو atheistboy عزیز کشیده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که هومان جان گفتن شما هم میتیونید EXTRACT کنید هم دانلود کنید . ولی خب Extract یه مشکلاتی داره . توی پست 1910 بیشتر توضیح دادم .
دوستان یه تم قشنگ از Black Ops واسه ویندوز 7
لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم میدونم لپ تاپم باید این بازی رو بخوره ولی حتی تنظیماتم پایین میارم کنده.خیلی اعصاب خرد کنه.از اون کرکی هم که گفتین استفاده میکنم ولی بازی کنده.حالا چی کار کنم؟
لطفا این دو تا فایل رو یه جای دیگه غیر از همین دوتا سایت بذارین.کانکشنم با اینا مشکل داره.
من بازی رو وقتی می خوام اجرا کنم میگه که دفعه آخر بازی درست بیرون نیومده و باید safe run کنید.بعد چه تایید کنم چه نکنم پنجره بسته میشه ولی هیچی نمیاد.مشکل از چیه؟ضمنا تاحالا اصلا بازی رو نتونستم اجرا کنم.چند بار هم نصب کردم بازم همین بود.(win 7)
والا کلا این بازی با سی پی یو های چند هسته ای مشکل داره . مخصوصا با i7 یا Core 2 QUad ها . راه حلشم همون پچ بود . اگه بهتر نشد باید صبر کرد واسه پچ بعدی .
از rapidbaz.com استفاده کنید . با free میتونید تا 20 مگ تبدیل کنید .لطفا این دو تا فایل رو یه جای دیگه غیر از همین دوتا سایت بذارین.کانکشنم با اینا مشکل داره.
من بازی رو وقتی می خوام اجرا کنم میگه که دفعه آخر بازی درست بیرون نیومده و باید safe run کنید.بعد چه تایید کنم چه نکنم پنجره بسته میشه ولی هیچی نمیاد.مشکل از چیه؟ضمنا تاحالا اصلا بازی رو نتونستم اجرا کنم.چند بار هم نصب کردم بازم همین بود.(win 7)
+ در مورد مشکلتون از کرک هست . از کرک skidrow استفاده کنید .
خوب خوندم دیگه
شما گفتین نمیشه تو اون پست...
اما تو پست آپدیت اسمی از Multiplayer With BOT بردین...
من هم همینجوری نتونستم کاری بکنم...
میخوام ببینم آخرش بدون خرید cdkey مشه یا نه...
اگه هست لطفا لینک تاپیک یا پست(آموزش)رو بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)