دوستان خداییش قدرت 97 برای زلاتان ابراهیمویچ یکم تخیلی نیست؟اگه اینه پس مسی باید 100 باشه رونالدو هم 99 .خیلی تخیلی قدرت داده.خیلی میخواست بده باید 92 میداد
دوستان خداییش قدرت 97 برای زلاتان ابراهیمویچ یکم تخیلی نیست؟اگه اینه پس مسی باید 100 باشه رونالدو هم 99 .خیلی تخیلی قدرت داده.خیلی میخواست بده باید 92 میداد
چیزی که من دیدم این بود که فیفا pes رو خورد تمام.من خودم از کسای بودم که همش مگفتم PES حالا حرفم رو پس میگرم میگم FIFA
![]()
ببخشید ولی واقعا جا داره از چند نفری به خاطر پستای مفید و راهنمایی های درستشون تشکر کنیم چون من تقریبا 2 ساله دارم تایپک pes و دنبال میکنم خیلی از مشکلاتم در بازی رفع شده مخصوصا جناب krauser و 4039 و ... که پستاشون واقعا مفیده کلا دمتون گرم.
دوستان عزیز سر نماز دعا کنین کامپیوتر ما حالش خوب شه.
الان دارم فیفا رو دانلود میکنم چند ساعت دیگه تموم میشه اگه واسه اونم یه مشکلی پیش بیاد همینجا خودمو دار میزنم.![]()
یه نکته
من بازیو روی تمام حالتهای سختی بازی کردم اما هیچ فرقی بین ریگولار پرفشنال و تاپ پلیر تو بازی ندیم
مثلا حمله سنگین وقتی تیم عقبه
به نظرم نباید از این دمو خیلی انتظار داشت
از سابقه ی پستهای شما دوست عزیز (آقا حسین) در این تایپک فکر نکنم منظور خواستی از این حرفتون داشته باشید چرا هر کسه دیگه ای این حرف رو میزد براحتی در جوابش باید میگفتیم که تمام کسانی هم که از بازی فیفا خوششون میاد و یه جورایی ازش طرفداری میکنند و به طور خلاصه تمام مخاطبان فیفا یه مشت آدمای مغرور و خودخواهی هستند که این بازی با روحیاتشان بیشتر سازگار هست و ...
در پایان از تمامی دوستان (فن های با مرام فیفا) خواهشمندیم از این لحظه به بعد همه ی بحث های مقایسه ای رو دیگر در این جا ادامه ندهند. (احترام متقابل)
مقایسه ها به نظر من باید بیشتر مقایسه بین این نسخه با نسخه های قبل تر باشد. ما در این تایپک به دلسوزی و اظهار نظری که یک طرف آن را فیفا شکل میدهد احتیاج نداریم. در آخر بگم که بنده فن و طرفدار متعصب بحثهای هدفمند میباشم.
علی جان به نظر من بهتره دمو رو رویه pc افراده دیگه ای هم امتحان کنی که در صورت تکرار ارور فایل دان شده ایراد داره.
یه چیز دیگه امیدوارم از این طریق بشه یه کاری کرد
من وقتی فایل رو اجرا میکنم تا زمانی که ارور میده فایل زیر تو پوشه TEMP ایجاد میشه:
وقتی که اجراش میکنم ارور زیر رو میده:
حالا از این طریق میشه کاری کرد؟
یعنی هیچ جور نتونستی؟
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
حتما این قسمت حرف شما خیلی هدف مند بود نه؟![]()
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
خوب به احتمال زیاد شما یا رو سیستمت ویندوز اینستالر نداری یا ورژنش قدیمیه.از سایت میاکروسافت فکر کنم بتونی دانلد کنی![]()
نمیدونم چه فرومهای فارسی اینجوریه بدون اینکه بیان مثلا با مقایسه کردن دوتا بازی تو یه سبک فقط میان میگن اون بهتره
وقتی شما یه بازی رو به بازی دیگه ترجیح میدید باید مقایسه دقیقی هم زا این دوبازی ارائه بدین در همه مواردی که مد نظرتون هستش و بازی دیگری شما رو ترقیب به بهتر بودنش کرده
نه اینکه مد شده میاین میگن من pes بازی میکردم تا حالا الان فقط فیقا یا fifa بازی میکردم الان فقط pes خوب چرا حداقل مقایسه درستی ارائه بدین بقیه هم بفهمن از چه جهات اون از دیگری بهتره مرسی![]()
بله. همین طوره. در جواب یه مشت صحبتهای غیر منطقی و با هدف خرابکردن جبهه مخالف از این بدتر هم فکر کنم بتونه باشه.
از این بدتر هم میتونه باشه چرا که بنده نوعی که طرفدار بازی مورد علاقه ام هستم چه دلیلی داره که اسم و جزییات بازی رو که دوست ندارم بشنوم باید حتما در تایپک همون بازی مورد علاقه ام بشنوم. چرا؟
به نظر من این بازی ضعیف و ناتوان شده چه دلیلی داره که فن های این بازی روحیه گیمر بودنشونو از دست بدن. آیا کسانی که در تایپک فیفا یا هر تایپک دیگری هستند اجازه ورود صحبتهای ضد بازی خودشونو به دیگران میدن. همین.
اگه این حرفا بجز رعایت کردن حقوق بشر چیز دیگه ای رو طلب میکنه بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)