تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 674 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان خداییش قدرت 97 برای زلاتان ابراهیمویچ یکم تخیلی نیست؟اگه اینه پس مسی باید 100 باشه رونالدو هم 99 .خیلی تخیلی قدرت داده.خیلی میخواست بده باید 92 میداد

2. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dik

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چیزی که من دیدم این بود که فیفا pes رو خورد تمام .من خودم از کسای بودم که همش مگفتم PES حالا حرفم رو پس میگرم میگم FIFA

4. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببخشید ولی واقعا جا داره از چند نفری به خاطر پستای مفید و راهنمایی های درستشون تشکر کنیم چون من تقریبا 2 ساله دارم تایپک pes و دنبال میکنم خیلی از مشکلاتم در بازی رفع شده مخصوصا جناب krauser و 4039 و ... که پستاشون واقعا مفیده کلا دمتون گرم.

6. این کاربر از mojtaba_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان عزیز سر نماز دعا کنین کامپیوتر ما حالش خوب شه.

الان دارم فیفا رو دانلود میکنم چند ساعت دیگه تموم میشه اگه واسه اونم یه مشکلی پیش بیاد همینجا خودمو دار میزنم.

8. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یه نکته
    من بازیو روی تمام حالتهای سختی بازی کردم اما هیچ فرقی بین ریگولار پرفشنال و تاپ پلیر تو بازی ندیم
    مثلا حمله سنگین وقتی تیم عقبه
    به نظرم نباید از این دمو خیلی انتظار داشت

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

به نظر منم برای PES همین حد کاملا معقوله چون این بازی مخاطبان خاص خودشو داره کسانیکه دوست ندارن بازی بیش از حد سخت بشه تا از لذت بازی کم نشه .
    به هر حال امسال دو تا بازی روی PC داریم از هر کدوم خسته شدیم میشه اون یکی رو بازی کرد .
    از سابقه ی پستهای شما دوست عزیز (آقا حسین) در این تایپک فکر نکنم منظور خواستی از این حرفتون داشته باشید چرا هر کسه دیگه ای این حرف رو میزد براحتی در جوابش باید میگفتیم که تمام کسانی هم که از بازی فیفا خوششون میاد و یه جورایی ازش طرفداری میکنند و به طور خلاصه تمام مخاطبان فیفا یه مشت آدمای مغرور و خودخواهی هستند که این بازی با روحیاتشان بیشتر سازگار هست و ...

در پایان از تمامی دوستان (فن های با مرام فیفا) خواهشمندیم از این لحظه به بعد همه ی بحث های مقایسه ای رو دیگر در این جا ادامه ندهند. (احترام متقابل)
    مقایسه ها به نظر من باید بیشتر مقایسه بین این نسخه با نسخه های قبل تر باشد. ما در این تایپک به دلسوزی و اظهار نظری که یک طرف آن را فیفا شکل میدهد احتیاج نداریم. در آخر بگم که بنده فن و طرفدار متعصب بحثهای هدفمند میباشم.

آقایAlexMercerیه سوال تو پروفایلتون پرسیدم،جواب نمیدین؟

بچه ها به فکر منم باشین من دارم از عقده میترکم،بازی رو باز هزار بدبختی دان کردم الان نمیتونم استفاده کنم.
    علی جان به نظر من بهتره دمو رو رویه pc افراده دیگه ای هم امتحان کنی که در صورت تکرار ارور فایل دان شده ایراد داره.

11. 3 کاربر از balloon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یه چیز دیگه امیدوارم از این طریق بشه یه کاری کرد

من وقتی فایل رو اجرا میکنم تا زمانی که ارور میده فایل زیر تو پوشه TEMP ایجاد میشه:

وقتی که اجراش میکنم ارور زیر رو میده:

حالا از این طریق میشه کاری کرد؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان عزیز سر نماز دعا کنین کامپیوتر ما حالش خوب شه.

الان دارم فیفا رو دانلود میکنم چند ساعت دیگه تموم میشه اگه واسه اونم یه مشکلی پیش بیاد همینجا خودمو دار میزنم.
    یعنی هیچ جور نتونستی؟

---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------

از سابقه ی پستهای شما دوست عزیز (آقا حسین) در این تایپک فکر نکنم منظور خواستی از این حرفتون داشته باشید چرا هر کسه دیگه ای این حرف رو میزد براحتی در جوابش باید میگفتیم که تمام کسانی هم که از بازی فیفا خوششون میاد و یه جورایی ازش طرفداری میکنند و به طور خلاصه تمام مخاطبان فیفا یه مشت آدمای مغرور و خودخواهی هستند که این بازی با روحیاتشان بیشتر سازگار هست و ...

در پایان از تمامی دوستان (فن های با مرام فیفا) خواهشمندیم از این لحظه به بعد همه ی بحث های مقایسه ای رو دیگر در این جا ادامه ندهند. (احترام متقابل)
    مقایسه ها به نظر من باید بیشتر مقایسه بین این نسخه با نسخه های قبل تر باشد. ما در این تایپک به دلسوزی و اظهار نظری که یک طرف آن را فیفا شکل میدهد احتیاج نداریم. در آخر بگم که بنده فن و طرفدار متعصب بحثهای هدفمند میباشم.

علی جان به نظر من بهتره دمو رو رویه pc افراده دیگه ای هم امتحان کنی که در صورت تکرار ارور فایل دان شده ایراد داره.
    حتما این قسمت حرف شما خیلی هدف مند بود نه؟

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------

یه چیز دیگه امیدوارم از این طریق بشه یه کاری کرد

من وقتی فایل رو اجرا میکنم تا زمانی که ارور میده فایل زیر تو پوشه TEMP ایجاد میشه:

وقتی که اجراش میکنم ارور زیر رو میده:

حالا از این طریق میشه کاری کرد؟
    خوب به احتمال زیاد شما یا رو سیستمت ویندوز اینستالر نداری یا ورژنش قدیمیه.از سایت میاکروسافت فکر کنم بتونی دانلد کنی

14. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

نمیدونم چه فرومهای فارسی اینجوریه بدون اینکه بیان مثلا با مقایسه کردن دوتا بازی تو یه سبک فقط میان میگن اون بهتره

وقتی شما یه بازی رو به بازی دیگه ترجیح میدید باید مقایسه دقیقی هم زا این دوبازی ارائه بدین در همه مواردی که مد نظرتون هستش و بازی دیگری شما رو ترقیب به بهتر بودنش کرده

نه اینکه مد شده میاین میگن من pes بازی میکردم تا حالا الان فقط فیقا یا fifa بازی میکردم الان فقط pes خوب چرا حداقل مقایسه درستی ارائه بدین بقیه هم بفهمن از چه جهات اون از دیگری بهتره مرسی

16. 3 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

یعنی هیچ جور نتونستی؟

---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------

حتما این قسمت حرف شما خیلی هدف مند بود نه؟

بله. همین طوره. در جواب یه مشت صحبتهای غیر منطقی و با هدف خرابکردن جبهه مخالف از این بدتر هم فکر کنم بتونه باشه.
    از این بدتر هم میتونه باشه چرا که بنده نوعی که طرفدار بازی مورد علاقه ام هستم چه دلیلی داره که اسم و جزییات بازی رو که دوست ندارم بشنوم باید حتما در تایپک همون بازی مورد علاقه ام بشنوم. چرا؟
    به نظر من این بازی ضعیف و ناتوان شده چه دلیلی داره که فن های این بازی روحیه گیمر بودنشونو از دست بدن. آیا کسانی که در تایپک فیفا یا هر تایپک دیگری هستند اجازه ورود صحبتهای ضد بازی خودشونو به دیگران میدن. همین.
    اگه این حرفا بجز رعایت کردن حقوق بشر چیز دیگه ای رو طلب میکنه بگید.

18. 3 کاربر از balloon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •