سلام یه مشکل
من میخوام برم تو دفتر کار عموی علامت اونجا روو نشون میده ولی درش با اون خط های زرد قفل شده چیکار باید بکنمم
سلام یه مشکل
من میخوام برم تو دفتر کار عموی علامت اونجا روو نشون میده ولی درش با اون خط های زرد قفل شده چیکار باید بکنمم
نسخه ای از بازی که من گرفتم تموم این چیزایی که شما واسه کرک گفتین رو بعد از نصب انجام میده اما
بازم همون ارور که به اینترنت وصل نیستی رو میده !!!
چون همین نسخه رو پی سی دوستم که سرویس پک 3 هستش جواب داده !!!
اول فایل سرور بعد بازی رو اجرا کرد بدون مشگلی !!!
من ویندوزم 7 و 64 bits هستش ؟! به خاطر 64 بیت بودنشه ؟
Last edited by MR.GAMER; 16-04-2010 at 19:18.
اونجا شما باید 30 عدد codex page پیدا کنی تا بتونی بری تو اتاق عمو جونت .
من طبق آموزش زیر فایل هاست رو ویرایش کردم:
مشکلم حل شد و بازی اجرا شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
دوست عزیز خیلی ازت ممنونم که همکاری کردی واقعا دستت درد نکنه....
اکثرا برای آپدیت کردن به 1.01 از سایت ubi.com فایل assassins_creed_2_1.01_us.exe دانلود میکنن که حجمش حدود 19 مگ هست اینم عکسش:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
که error میده .... شما لطف کنین فایل Assassins_Creed_2_Offline_Patch_1.01.exe رو اگه دارین بذارین یا لینک بدین چون من نتونستم پیدا کنم
Last edited by Loaded_nigga; 16-04-2010 at 19:09.
مطمینی اینو خواسته بود یه جای دیگه اپلود کننم؟ اون دو تا فایلو میخواست
که اپلود کردم اپدیتم میذارم ببینید به درد میخوره؟
این دوتا فایل
خوب منم همین اپدیت رو دارم چرا برا شما ارور میده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ افلاین هم همینه دیگه وقتی نیاز به اینترنت نداشته باشه برا اپدیت میشه افلاین مثل اپدیت های ویندوز که به دو شکل صورت میگیره یکی میتونید فایل اپدیت رو بگیرید یا با نرم افزار اپدیت خود ویندوز اپدیت کنید
Last edited by farzan311; 16-04-2010 at 19:16.
بچه ها من با هزار بدبخت بالا خره تونستم بازي رو روي سون نصب كنم و حالا وقتي از پدرش ماموريت ميگيره علامتي روي نقشه نيست مشكل چيه ؟
دوست عزیز به جرات میشه گفت این سوال بیش از صد بار مطرح شده شما چهار تا صفحه رو به صورت رندم هم باز
میکردی جواب سوالتو میگرفتی باید از ولیو جدید استفاده کنید به جای ولیو قبلی کپیش کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب از کجا باید پیدا کنم؟؟؟؟؟![]()
بدبختی گیر کردیما
اینطوری که نمیشه من ولیو رو بروز کردم اون قسمتو رد کردم
همونی که دوستمون گفته بود باهاش 92 درصد بازی رو رفته اما حالا تو sequence 3 memory 5 باید عمو رو دنبال کنی با نحوه استفاده از codex هارو یادت بده باهاش تا جایی میرم که اورد خونه میشه بعد همونجا یخ میزنه و حرکت نمی کنه ماموریت هم همش میگه follow mario
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)