من که با شما نبودم . چون من وقتی زنگ زدم شرکتش میگفت F از همه کمتره E معمولیه و G خوبه . ولی فکر نمیکردم دیگه در این حد از E بهتر باشه . اخه قیمتش 1500 تومن فرق داری ماهی . الان من مثل همون F دارم دانلود میکنم .
من که با شما نبودم . چون من وقتی زنگ زدم شرکتش میگفت F از همه کمتره E معمولیه و G خوبه . ولی فکر نمیکردم دیگه در این حد از E بهتر باشه . اخه قیمتش 1500 تومن فرق داری ماهی . الان من مثل همون F دارم دانلود میکنم .
من از یکی شنیده بودم که تو هر مرکز تو هر بخش حالا نمیدونم بهش چی میگن اینترنت شیر میشه بین 6 مشترک و بستگی داره اون 6 نفر دانلود انجام بدن یانه که اگه انجام بدن سرعت کم میشه و اگه انجام ندن سرعت میره بالا
حالا اینی که میگین اگه چند روز دانلود انجام ندیم سرعت میره بالاتر رو من نمیدونستم و تقریبا شبیه این میمونه که سوختت رو مصرف نکنی و بزاری جمع بشه و بخوای یکباره مصرف کنی
===
این ترافیک های اضافه که برای خرید گذاشته پارس آنلاین چرا انقدر گرونه؟
کلا پارس آنلاین سابقه داره که ترافیک تشویقی,هدیه , چیزی تو این زمینه ها به کاربران خودش بده؟
پارس سه ماه اول رو به مشتریاش حال میده بعد سرعتو میاره پایین
دوست عزيز فكر كنم چند روز بيشتر خوش نباشي من چند روز پيش از صبا اومدم پارس البته هنوز صبا رو هم دارم چند روز اول روزي 2 گيگ دانلود داشتم اما حالا اگر بخوام دانلود كنم 300 مگ هم نميشه فردا هم ميخوام برم خط رو جمع كنم برم جاي ديگه رو تست كنم
صبر کنیم ببینیم چی میشه.
اگه اینطور باشه ما هم مجبور میشیم دوباره خط رو جمع کنیم بریم یه شرکت دیگه
سرعت دانلود شبانه ی بعضی هاتون مثل این که خوب شده ! مال بقیه هم اینطوریه ؟ (لطفا اونایی جواب بدن که تا همین دو -سه هفته پیش سرعت شبانه شون بالا بود و بعد یهو افت کرد )
درسته به اون میگن ضریب اشتراک که مال پارس آنلاین 6 هست ولی نه اونجور که واسه شما تعریف کردند. مثلا تو یک مرکز اگر 60 مگ ترافیک بفروشند یک خط 10 مگ اختصاصی میبندند یعنی 6 برابر سرعت اصلی سرویس میفروشند به این میگن ضریب اشتراک . واسه همین الزاما 6 نفر با هم رو یک سرویس یا پورت بسته نمیشند . هرچی ترافیک بیشتری فروخته شده باشه و کاربران اون مرکز کمتر تو شب دانلود کنند شانس شما بیشتره برای سرعت بالا.
برای سرویسهای ویژه 9000 تومن و برای سرویسهای معمولی 5000 تومن ترافیک هدیه هم من تا به حال ندیدم بده. فکر هم نمیکنم این کار رو انجام بده.
سلام
برای اینکه بفهمی از ISP محدودت کردن اول تو پیج مودم یه نگاه بنداز ببین DownRate یا DownStream چنده ؟ اگه 1024 یا 2000 خورده ای بود که هیچی.حالا بیا با تورنت یه فایلی رو امتحانی دانلود کن البته زمانی که سرعتت با IDM روی 100 نمی ره ببین با تورنت تا چند می ری
من چند وقت پیش گفتم که پارس تازگی ها کاربرای پرمصرف رو سرعتشون رو نسبت به کاربرای کم مصرف کمتر می ده الان همه دوستانی که از سرعت کم دارن شکایت می کنن کسانی هستند که تو گذشته شبانه گیگی دانلود می کردند در صورتی که دوستان تازه واردی به پارس انلاین سرعتشون خوبه اما چون باز اونها هم شبانه می زنن بعد از چند وقت افت سرعت دارن
برای خود من هم همین اتفاق افتاد IDM تا 40-50 می رفت اما با تورنت گیگی می زدمیه هفته نبودم بعد که برگشتم سرعت شده بود 140
که از اون موقع دیگه ایرانی وار مصرف نمی کنم
ترافیک تشویقی هم تو این 2 سالی که من از پارس سرویس گرفتم تا حالا ندادهکلاً کلاس کارشون بالاست هدیه نمی دن
![]()
سلام..
سرعت دانلود 45 كيلو بايت..
پارس آنلاين ؛ ساعت 10 صبح
دیشب 3 گیگ دان کردم!
بیشترین میزان دانلود در ساعت 5-6 بود که 666 مگ گرفت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)