ممنون فقط میشه لطف کنی 1 بار دیگه کل چیزایی که موقع خرید باید دقت کنم رو بگی
بازم ممنونم
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
ممنون فقط میشه لطف کنی 1 بار دیگه کل چیزایی که موقع خرید باید دقت کنم رو بگی
بازم ممنونم
اگه به 10-15 تومانه که نمیصرفهآقا همین الان یه قیمت تهران بدون گارانتی 450 تومن
میخوام قیمت کف تهران دستم بیاد
قیمت شیراز حدود 400 تومان البته by samsungولی باز هم ارزون تر میشه.
ram و rom این گوشی چقدر است ؟ لطفا باذکر سند باشد .
دوستان به نشان دهنده ی باطری و آنتی این بابا نگا کنید: چیه قضیه؟
![]()
اینجایی که من ازش خریدم نمایندگی پارس مایکروتل بود. طرف رو میشناختم واسه همین بهش اعتماد داشتم. میگفت گوشی هایی که تفاوت قیمت گارانتی دارش با بدون گارانتی هست رو چون نمی صرفه بدون گارانتی میارم یعنی به شرکت میگم که کارت گارانتی توش نزاره!
مطمئن باش حتما گوشیت فریمور فارسی داشته باشه اگه نداشت مشکلی نیست فقط باید دوباره زحمت بکشی و بری دنبال فریمور فارسی پس اگه از اول داشته باشه بهتره.
ساخت کره که فقط سری های اول بود مال من زده ساخت سامسونگ. سعی کن گوشی ای که میخری همین باشه. اونایی که زده چین رو نمیدونم چه جوریه.
نسخه فریمور گوشیت هم مطمئن باش قدیمی نباشه. واسه اینکه ببینی نسخه اش چیه باید کد ستاره مربع یک دو سه چهار مربع رو وارد کنی.
فریمور من JPJG2 هست الان فکر کنم جدیده JPJH1 باشه. چک کن فریمورش دیگه از مال من قدیمی تر نباشه. البته نسخه فریمور گوشی من یه سری باگ داره که بهتره گوشی ای که میخری با فریمور جدیدتر باشه.
داخل جعبه هم سی دی kies و هدفون و شارژر کابل اتصال به کامپیوتر و کیف گوشی هست. بعضیا کابل تلویزیون هم داشتند مثل اینکه ولی تو مال من نبود.
گوشی رو از طرف بگیر و کد ستاره مربع صفر ستاره مربع رو بزن تا منوی تست گوشی ظاهر بشه. حالا بشین با آرامش کل امکانات گوشی رو که تستش مهمه تست کن. بعضیا میگفتن دکمه لوزی شکل منو لغ میزنه. واسه من اینطور نیست. چک کن از این بابت مشکلی وجود نداشته باشه.
بعد از خرید حتما شارژ اولیه رو بزار. ممکنه تا یک هفته اول بخاطر مصرف زیاد توهم اینکه گوشی خوب شارژ نگه نمیداره بهت دست بده ولی خب توهمه دیگهاین نیز بگذرد
فعلا واسه خرید همینا تو ذهنم بود. در ضمن من یه رم توشیبای 16 گیگی کلاس 4 خریدم که واقعا عالیه. اگر خواستی بخری همینو بخر. مثل همه رمای دیگه گارانتی هم داره.
از همین حالا گوشی نو مبارک
بدون گارانتی 430-20 خوبه؟
شاید بگیرم
تا15 روز دیگه می گیرم.
خوبه؟
راسته شیفت حذف شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی میاد؟
دیگه نمیاد؟![]()
مثلا غير از آندرويد اچ تي سي چه برتريهايي نسبت به اين گوشي داره
رزوليشن صفحه بهترين اچ تي سي شايد به اين گوشي برسه اما جنس و كيفيت هيچ كدوم از اچ تي سي ها به اين گوشي نميرسه
در مورد باتري خانم من تقريبا غير از موقع غذا درست كردن گوشي دستشه و باهاش كار ميكنه
دو سه روز شارژ نگه ميداره
اينكه ميگيد اصلا گوشي خوبي نيست همه چيزو نشون ميده
و البته تعداد پستهاي كمتون آدم رو به شك ميندازه
قرار نيست كسي رو گول بزنيم
چه دلايل محكمي خسته نباشيد
بگرديد شايد چيزاي ديگه هم پيدا كرديد
اين دليلتون كه با رنگ قرمز نشون دادم كه ديگه آخرشه واقعا يه مشكل جدي براي اين گوشيه
اين گوشي پاكت پي سي نيست عزيز من
سامسونگ هم همچين ادعايي نكرده
من انواع مختلف گوشیهای htc را داشته ام پس مبتدی نیستم شما فقط بگویید ram و rom این گوشی چقدراست ؟ چند برنامه سنگین را با آن اجرا کنید. گوشی که فقط برای دیدن فیلم یا موسیقی گوش دادن نیست.چرا در سایت gsmarena مقدار رام ورم آن مشخص نشده است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)