تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 500 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

از همه دوستان که راهنمایی کردن واقعا تشکر میکنم
    حالا یه سوال دیگه واسم پیش اومد این قسمتی که تو سایت اپل هست
    واسه خرید لپ تاپ برای کالج که یه اپاد هم فری میدن
    وقتی اسم کالج رو میخواد یعنی لپ تاپ رو به ادرسه کالج میفرسته ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از همه دوستان که راهنمایی کردن واقعا تشکر میکنم
    حالا یه سوال دیگه واسم پیش اومد این قسمتی که تو سایت اپل هست
    واسه خرید لپ تاپ برای کالج که یه اپاد هم فری میدن
    وقتی اسم کالج رو میخواد یعنی لپ تاپ رو به ادرسه کالج میفرسته ؟
    خیر .. شما باید از طریق اینترنت دانشگاه یا کالج (یا ------ سرورشون) سفارش بدین وگرنه به همون آدرس خونه می فرستن.

اسم و مشخصات برای چک کردن Connection و کالج های تحت قرارداد و ... است.

3. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

خیر .. شما باید از طریق اینترنت دانشگاه یا کالج (یا ------ سرورشون) سفارش بدین وگرنه به همون آدرس خونه می فرستن.

اسم و مشخصات برای چک کردن Connection و کالج های تحت قرارداد و ... است.
    مرسی دوست عزیز پس نمیشه ادرس یه کالج رو الکی داد.؟

داره خودمونی میشه amirhalgord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عجله نكنيد . آي مك تازه آپديت شده و تا قيمتش به حد معمول برسه يه مقدار زمان ميبره و مدلهاي 2009 ديگه توصيه نميشه
    ممنون از جوابتون
    به نظر شما چرا نمی ارزه مدل ۲۰۰۹ رو خرید چون این مدلهای جدید تازه همش ۱۰ روزه معرفی شدن تا بیان برسن ایران ۴ تا ۵ ماه
    وقت میبره به نظر دوستان الان من حتما باید وایستم
    من به شخصه مدل ۹۵۳ رو انتخاب کردم که ۲۷۵۰ تحویل اینجا بهم قیمت دان البته همون جور که گفتم من شهرستانم .
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنین
    Last edited by amirhalgord; 09-08-2010 at 12:12.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    به نظر شما چرا نمی ارزه مدل ۲۰۰۹ رو خرید چون این مدلهای جدید تازه همش ۱۰ روزه معرفی شدن تا بیان برسن ایران ۴ تا ۵ ماه
    من به شخصه مدل ۹۵۳ رو انتخاب کردم که ۲۷۵۰ تحویل اینجا بهم قیمت دان البته همون جور که گفتم من شهرستانم .
    مدلهای ۲۰۱۰ واقعا قوی تر هستند و ارزش صبر کردن رو داره نگران نباشید همین روزها مدلهای ۲۰۱۰ وارد میشن و مسلما با قیمت خیلی نامعقول

ولی به نظرم مثل مک بوک پروهای ۲۰۱۰ زود به تعادل میرسن . من جای شما باشم صبر میکنم

7. 3 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 آی مک ، خوب ، بد ، زشت!

ممنون از جوابتون
    با سلام به شما دوست عزیز ،

ما اینجا هستیم که به شما مشاوره و راهنمایی بدیم ، تا بتونید یک تصمیم درست بگیرید ،

اما اگر ، بخواهیم با تعصب نسبت به اپل نظر بدیم و یا تصمیم گیری کنیم ، فکر نمیکنم نتیجه ی جالبی داشته باشه!

قبل از خرید مهمترین سؤال اینه :

کاربرد شما و انتظار هاتون از آی مک چیه ؟

ببینید ، آی مک های ۲۰۱۰ ، مدل ۲۱.۵ اینچ از چیپست گرافیکی ATI Radeon 4670 استفاده می کنند ، که نسبت به رزولوشن صفحه که 1920x1080 ه ، در کار های عادی قابل قبول به نظر می رسه!

اما در بازی ، رندر و کار های گرافیکی این چیپست ، منطقی نیست!‌ (اصلا ، جوابگو نیست!)

در مدل ۲۷ اینچ ، هم همین مشکل وجود داره ، چیپست گرافیکی 5750 در رزولوشن ، 2560x1440 در کار های گرافیکی ، رندر و بازی کم میاره!

اپل ، هیچ وقت کاری نمیکنه ، که با آپگرید یک محصول ، محصول دیگه اش دچار مشکل بشه! ، مثلا اگر آی مک از چیپ ست گرافیکی قدرتمند تری استفاده می کرد ، ویا هیچ توجه کردید که آیمک های جدید تا 16GB ساپورت رم دارند ، ولی چرا هر دفعه دیفالت کارخونه 4GB ه! اصلا چرا آیمک نباید از رم هایی در سطح مک پرو استفاده نکنه ؟ ، چرا SD Ram ؟، اون وقت کی می رفت مک پرو می خرید ؟؟؟

ضمن اینکه رو قیمت آیمک ها سود زیادی به وارد کننده می رسه!

من ، نمیخوام ، شما رو دو دل کنم ، چون خود منم ، منتظر ورود آیمک های ۲۰۱۰ ام!‌ و می خوام ۲۷ اینچ با پردازنده ی Core i5 رو بخرم!

فقط می خواستم بدونم ، شما چطوری با این مورد برخورد می کنید ؟

چون ، با پولش میشه ، یک کیس ۶ هسته ای با چیپست گرافیکی 5970 و پردازنده ی Core i7 980x 6Core Extreme Edition رو بست!

این موضوع به شدت من رو داره دو دل میکنه ، با وجود تمام احترامی که برای کمپانی موفقی مثل اپل دارم ،

اما ، چرا باید ، آیمک ی که ۲۰۰۰ دلار قیمتش ه رو ۰۰۰،۰۰۰ ،۳ تومن بخرم ، اون وقت مک بوک پرو ۲۰۰۰ دلاری رو ۲،۲۰۰،۰۰۰ تومن!

می دونم ، کیفیت جنس بالاست ، میدونم سیستم عامل مک ه! ، میدونم اپل یک برند آمریکایی ه ، میدونم قابل مقایسه با هیچ برندی نیست!

اما دوست من ، در یک سیستم رو میزی قدرت مطرح ه!‌و نمیشه مثل مک بوک و مک بوک پرو باهاش برخورد کرد!

موفق باشید دوست اپلی من ،

امید
    Last edited by Microsoft24; 09-08-2010 at 19:39.

9. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhalgord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به شما دوست عزیز ،

ما اینجا هستیم که به شما مشاوره و راهنمایی بدیم ، تا بتونید یک تصمیم درست بگیرید ،

اما اگر ، بخواهیم با تعصب نسبت به اپل نظر بدیم و یا تصمیم گیری کنیم ، فکر نمیکنم نتیجه ی جالبی داشته باشه!

قبل از خرید مهمترین سؤال اینه :

کاربرد شما و انتظار هاتون از آی مک چیه ؟

ببینید ، آی مک های ۲۰۱۰ ، مدل ۲۱.۵ اینچ از چیپست گرافیکی ATI Radeon 4670 استفاده می کنند ، که نسبت به رزولوشن صفحه که 1920x1080 ه ، در کار های عادی قابل قبول به نظر می رسه!

اما در بازی ، رندر و کار های گرافیکی این چیپست ، منطقی نیست!‌ (اصلا ، جوابگو نیست!)

در مدل ۲۷ اینچ ، هم همین مشکل وجود داره ، چیپست گرافیکی 5750 در رزولوشن ، 2560x1440 در کار های گرافیکی ، رندر و بازی کم میاره!

اپل ، هیچ وقت کاری نمیکنه ، که با آپگرید یک محصول ، محصول دیگه اش دچار مشکل بشه! ، مثلا اگر آی مک از چیپ ست گرافیکی قدرتمند تری استفاده می کرد ، ویا هیچ توجه کردید که آیمک های جدید تا 16GB ساپورت رم دارند ، ولی چرا هر دفعه دیفالت کارخونه 4GB ه! اصلا چرا آیمک نباید از رم هایی در سطح مک پرو استفاده نکنه ؟ ، چرا SD Ram ؟، اون وقت کی می رفت مک پرو می خرید ؟؟؟

ضمن اینکه رو قیمت آیمک ها سود زیادی به وارد کننده می رسه!

من ، نمیخوام ، شما رو دو دل کنم ، چون خود منم ، منتظر ورود آیمک های ۲۰۱۰ ام!‌ و می خوام ۲۷ اینچ با پردازنده ی Core i5 رو بخرم!

فقط می خواستم بدونم ، شما چطوری با این مورد برخورد می کنید ؟

چون ، با پولش میشه ، یک کیس ۶ هسته ای با چیپست گرافیکی 5970 و پردازنده ی Core i7 980x 6Core Extreme Edition رو بست!

این موضوع به شدت من رو داره دو دل میکنه ، با وجود تمام احترامی که برای کمپانی موفقی مثل اپل دارم ،

اما ، چرا باید ، آیمک ی که ۲۰۰۰ دلار قیمتش ه رو ۰۰۰،۰۰۰ ،۳ تومن بخرم ، اون وقت مک بوک پرو ۲۰۰۰ دلاری رو ۲،۲۰۰،۰۰۰ تومن!

می دونم ، کیفیت جنس بالاست ، میدونم سیستم عامل مک ه! ، میدونم اپل یک برند آمریکایی ه ، میدونم قابل مقایسه با هیچ برندی نیست!

اما دوست من ، در یک سیستم رو میزی قدرت مطرح ه!‌و نمیشه مثل مک بوک و مک بوک پرو باهاش برخورد کرد!

موفق باشید دوست اپلی من ،

امید
    دوست عزیز ممنون از جوابتون
    به نظر شما من الان چکار کنم من الان کیس خودم بد نیست و این کیس رو 5 ماه قبل 2000000
    پول دادم ولی سیستم عاملش منو راضی نمیکنه ولی مک بوکم واقعه چیزه خوبی به همین خاطر
    میخوام آِ مک رو هم داشته باشم الان به نظر شما مک پرو بخرم یا آیمک

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

دوست عزیز ممنون از جوابتون
    به نظر شما من الان چکار کنم من الان کیس خودم بد نیست و این کیس رو 5 ماه قبل 2000000
    پول دادم ولی سیستم عاملش منو راضی نمیکنه ولی مک بوکم واقعه چیزه خوبی به همین خاطر
    میخوام آِ مک رو هم داشته باشم الان به نظر شما مک پرو بخرم یا آیمک

خب ببینید ، اگر شما بازی و رندر و کلا کار هایی که به گرافیک بالا احتیاج دارند ، نمیکنید ، آی مک براتون مناسب ه!

به طور کلی ، آی مک جایگزین مناسبی برای یک سیستم اداری و خانگی می تونه باشه !(با شرایط خاص!)

اما ، مک پرو ، برای کار های گرافیکی حرفه ای طراحی شده ، یعنی رندر ۲۴ ساعته!

البته باید توجه داشته باشید ، که قیمت مک پرو با آی مک تفاوت زیادی داره!

و مدل هایی که از مک پرو تو ایران هست قدیمی اند!

فکر کنم ، آی مک برای کار شما مناسب باشه!

موفق باشید ،

امید

12. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام یه مقایسه بین s116 سونی و mac516 میخاستم فوری
    بر ای بازی هم نمیخام ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام یه مقایسه بین s116 سونی و mac516 میخاستم فوری
    بر ای بازی هم نمیخام ممنون
    Operating System Windows 7 Home Premium Edition Processor Intel Core i5-520M Processor 2.4 GHz / 2.93 GHz Turbo Mode 3Mb Smart Cache
    Screen 13.3" Widescreen with XBright Technology with Integrated 1.3Mp Motion Eye Camera
    Ram 4 GB DDR3 RAM Max 8GB
    Hard Drive 320 GB HDD SATA 5400RPM
    Optical Drive MultiFunction SuperDrive 4x DVD+R DL; 4x DVD-R DL; 8x8x8 DVD+RW; 8x6x8 DVD-RW; 5x DVD-RAM; 24x16x24 CD-RW
    Graphics NVIDIA® GeForce® 310M GPU with CUDA™ Technology Graphics Card 512MB Dedicated Memory
    مک بوک 516
    2.4GHz : 250GB

• 2.4GHz Intel Core 2 Duo
    • 2GB DDR3 memory
    • 250GB hard drive
    • 8x double-layer SuperDrive
    • NVIDIA GeForce 320M graphics
    • Built-in 10-hour battery
    • Polycarbonate unibody enclosure

سلام
    بنظر من اگر میخواید از کیفیت خیالتون راحت باشه و تا10ساعت شارژ،اپل بگیرید حتی همون 516
    .من چون سونی با همین مشخصات دارم و اپلم دارم میگم اپل. اما اگر کمی رو پولتون بذارید و 374بگیرید که دیگه بهتر

15. این کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •