چطوری؟خودش که میگرده چیزی پیدا نمیکنه در ضمن nat هم ristrict هست مشکلی نداره؟پینگ alterIW چطوریه؟
چطوری؟خودش که میگرده چیزی پیدا نمیکنه در ضمن nat هم ristrict هست مشکلی نداره؟پینگ alterIW چطوریه؟
Last edited by asskicker56; 26-08-2010 at 20:59.
این مشکل NAT از اون کارای ت*میه که تو پچ جدید انجام دادن
برو تو این وبسایت مدل مدمتو انتخاب کن بعد نوشته باید چیکار کنی
توی قسمت Allow a program through windows firewall هم برو MW2 رو اد کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون ولی چه پورتی رو فروارد کنم؟
در ضمن این " ت*میه " چیه؟![]()
Last edited by asskicker56; 27-08-2010 at 12:32.
مهم نیست کدوم یکی فقط باز کن
مدم من مثلا کلا 8تا پرت باز میکنه تو هر کدوم رو باز کنی نت ردیفه اما واسه سرور شدن فقط نت مهمه
اونم یه خ کم گزاشته![]()
یه start port ی چیزی باید من تو قسمت پورت فرواردینگ بذارم دیگه درسته؟در ضمن مدل مدم من تو اون لیست نیست (zyxel p-660ru-t1)
![]()
بهله اگه اون فروارد رو پیدا کردی دیگه مدل مهم نیست خود من هم مدمم مدلش هست اما چون مدم به روتر وصل باید روتر رو ست کنم که تو اون لیست نیست قبلا برای گیم رنجر جاش رو پیدا کرده بودم![]()
آقا چرا انقدر هکر زیاد شده؟
بازیرو شروع میکنی 2 دقیقه بعد 2 تا Harrier میان بعد آخرشم یارو nuke میزنه![]()
-- کجا بود؟
خب هریر اینا که کیل استریکت برو شماره هاشو حفظ کن تا میاد یه نگا توی تب بنداز ببین کسی این تعداد کشته
نوک که جفنگه از نوع درجه 1 تا بزنه بازی تموم میشه 10 ثانیه بعدش
فکنم 20 کشته لازم داشت
EMP
با حاله رد دات هم حتی از کار میفته![]()
آقا چه جوری میشه وارد این مود های عجیب و غریب که ساختن نشد........................یه مود هایی من دیدم شاخ در آوردم...............اول با چاقو میری بعدش میشه اسلحه کمری بعد شات گان بعد اسلحه خود کار و الی آخر............فقط این وسط یه 30 باری میمیری!!!!!!!!!!!!!! اون مود های زامبی و چیزی های دیگه که به کنار ............قبلا نبود .!!!!!!!!!!!!!! گویا تازه اضافه شدن!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان من تازه تونستم آنلاین بازی کنم.کمی طول میکشه تا سرور پیدا کنه.همه هم خارجی هستن و پینگشون از ما بهتره.از کجا سرور ایرانی پیدا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)