تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 892 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام راستش من تا دیروز گیج بودم الان فهمیدم گیج ترم شدم!توی این انبوه مدلها با این اختلاف قیمتهای کم واقعا تصمیم گیری برام سخته بخصوص که نمیدونم اصلا میخوام با لپ تاپم چیکار کنم!!
    خوب با کلی کلنجار رفتن با خودم تونستم اولویت هامو مشخص کنم واینا چیزایی هست که دوست دارم:هارد حداقل 320 -مانیتور حداقل 15-بتونه dvdرو رایت کنه حداقل - خیلی سنگین نباشه - یکمی هم خوشگل باشه یعنی 1520 نباشه حداقل!-کیبوردش راحت باشه+نور مناسب - و یه سری چیزایی که هر لپ تاپی داره بلوتوث وایرلس ....باتریش 3 ساعت به بالا -گرماش ادمو نسوزونه!
    اما موردی که واقعا منو گیج کرده:گرافیک من نمیدونم مثلا تفاوت 4570 با 240 یا 4650 چقد زیاده ولی فکر کنم کسایی لپ تاپ واسه بازی میخره باید به فکر 9600 یا 260 اینا باشه!من انتظارم از گرافیکش اینه که محیط ویندوز نرم اجرا بشه بازیهایی مثل shift grid pesرو متوسط قابله بازی باشه و یه کمی هم فتوشاپ و کتیا و کانورت البته به لطف کامپیوتر قدیمیمون صبر ایوب دارم مثلا لازم نیست یه ویدیو اچ دی رو تو30 دقیقه کانورت کنه
    یه چیزه دیگه دوست دارم مونیتورش شفاف باشه و خودمو توش نبینم!اگه فول اچ دی باشه که خیلی عالیه ولی چون من تا حالا با این رزولوشن تو لپ تاپ کار نکردم نمیدونم تو این سایز اصلا اچ دی معنی میده یا نه!؟
    همین دیگه رمشم بالا باشه و بودجه هم نهایتا 1400 خواهشا رو به پایین حرکت کنین!ولی اگه ارزش داشت به هر حال اولین و اخرین خریدمه دیگه یکمی بالاتر ایراد نداره
    این لپ تاپو واسه حداقل 3 سال میخوام بعد این که کاراییم در حد همینایی هست که نوشتم شاید کارای گرافیکیم بیشتر شه ولی بازی نه!نمیدونم نیازی به این کانفیگای بالا هست یا نه؟بعد اون لپ تاپی که تو امضای جناب biostarهستش الان چنده؟میدونم خیلی طولانی شد اخه دانشجو هستمو نمیتونم زیاد بیام انجمن واسه همین گفتم یه دفعه همه چیزو بگم که شمام راحت تر باشین.خیلی ممنون ازین که وقت میزارین واسه کمک به دوستانتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مدل لپتاپ ترجیهاً از سونی یا دل میخوام بودجه هم حداکثر1.300 باشه
    کانفیگ هم اینا باشه
    cpu با 6 مگ کش
    رم 4 ddr3
    هارد 500
    ال سی دی 15.4 یا کمتر
    گرافیک بالا داشته باشه در حدی که بازی های روز رو اجرا کنه
    خوشگل باشه
    من خودم 1557 رودیدم ولی قیافش زیبا نبود
    دوستان عزیز نظرم عوض شد
    میخوام از برند اچ پی هم معرفی کنید یعنی الان کلا تو ایم قیمت از سه بند hp-vaio-dell معرفی کنید
    قیمت هم تا 1.400 افزایش یافت

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از دوستان کسی می دونه کارت گرافیک Nvidia 9300M در چه حدیه ؟
    با کدوم گرافیک قابل مقایسه اس :
    Gt230
    Gt240
    Ati 4570
    Ati 4670
    ...
    یا پایین تر از این حرفاس ؟
    دوست عزیز 4570 بین مدلهایی که معرفی کردی ضعیفتره و با این حال 9300 نسبت به 4570 حدود 40 رتبه پایینتره.
    حتی 9300 نسبت به 4330 هم 10 رتبه پایینتره ..( کارتهای گرافیک به کار گرفته شده در سری Vostro صرفا برای کارهی اداری و کار طولانی مدت هست و به درد بازی نمیخوره!!). هرچند که خیلی با اجرا شدن PES 10 روش ذوق میکنن.

لپ تاپ تا 1 میلیون دویست ... مشخصات خوب از همه جهت... خودم شخصا dell 1557 رو در نظر گرفتم میخواستم ببینم لپ تاپ خوبی هست و اینکه آیا تو این قیمت انتخابها دیگه ای هم هست ؟
    البته 1557 1250000 هستش و بهترینه.. مدلهایی که پیروز جان معرفی کردن هم خوبه ( از لحاظ گرافیک سرتره) ولی خوب کش 3 داره و همچنین همونطور که گفته شد CPU ضغیفتری دارن ...
    همین 1557 واقعا خرید خیلی به صرفه ای هستش.

این درسته که گارانتی لپ تاپ های hp خوب نیستن؟
    دوست عزیز کی گفته؟؟؟
    معمولا گارانتی های معتبر همشون مثله هم عمل میکنن و میتونی بری به تاپیکه HP و میزان رضایت مشتریها رو از گارانتی های این جور شرکتها ببینی ( My Hp و Iran Hp و مادیران جزو همون معتبرها حساب میشن اگه اشتباه نکرده باشم).

4. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان عزیز نظرم عوض شد
    میخوام از برند اچ پی هم معرفی کنید یعنی الان کلا تو ایم قیمت از سه بند hp-vaio-dell معرفی کنید
    VAIOFW590GJB

C2D 2.66 P8800 :CPU
    3 MB :Cache
    6 GB :RAM
    320 GB :HDD
    16.4 XBRITE : LCD
    ATI 4650(1024 MB) :VGA
    DVD-RW
    رایانه همراه : 1.390.000
    ------------------------------------
    DELL Studio 1557

پردازنده: Intel Core i7 Quad Core 2.8 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz
    هارد ديسك:
    500 گيگابايت
    حافظه رم :
    4096 مگابايت
    كارت گرافيكي:
    2000 مگابايت - ATI HD 4570 - 512MB Dedicated
    صفحه نمايش: 15.6 اينچ - WXGA High Definition LED Displays With TrueLife
    سيستم عامل :
    Microsoft Windows 7
    زیگورات : 125000
    -----------------------------------------------------

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز 4570 بین مدلهایی که معرفی کردی ضعیفتره و با این حال 9300 نسبت به 4570 حدود 40 رتبه پایینتره.
    حتی 9300 نسبت به 4330 هم 10 رتبه پایینتره ..( کارتهای گرافیک به کار گرفته شده در سری Vostro صرفا برای کارهی اداری و کار طولانی مدت هست و به درد بازی نمیخوره!!). هرچند که خیلی با اجرا شدن PES 10 روش ذوق میکنن.
    QUOTE]
    یکی از دوستام می خواد Vaio Z590 UAB رو بگیره این گرافیک مربوط به اون مدله نه Vostro.
    البته نمی خواد باهاش بازی کنه در همین حد که ویندوز 7 رو راحت اجرا کنه و با گرافیکش مشکل نداشته باشه.
    چون می خواد کلی پول بده می خواس که پشیمون نشه ، منم بهش گفتم نمی دونم گرافیکش در چه حدیه،
    البته کارش طراحی وبه ومرتب باید لپ تاپشو این بر اون برببره و با یه برنامه ای به نام دریم ویور (اگر اشتباه نکنم ) کار میکنه ، این کارت گرافیک با این برنامه مشکل نداره ؟یعنی کاملا راحت اجرا میکنه نه اینکه فقط اجرا کنه ها؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه ehsanrobo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

14 این مدل معمولا چیپست مادربوردش میسوزه؟؟؟

سلام خدمت دوستان عزیز...
    من می خواستم لپ تاپ دل مدل 1557 رو بگیرم اما ..
    اولا طبق چتی که با یکی از اپراتور های سایت دل داشتم می گفت که این مدل دیگه توی امریکا تولید نمیشه!!!
    ثانیا من وقتی برای خرید رفتم فروشنده گفت :این مدل معمولا چیپست مادربوردش میسوزه(گفتم : نه اشتباه می کنی >> بعد چند جایی زنگ زد و گفت آره می سوزه)!!! منم وقتی اینو شنیدم از خریدنش صرف نظر کردم(من زیاد اهل ریسک نیستم)

من لپ تاپ رو برای 95 درصد مواقع برای برنامه نویسی می خوام>> ولی از هنگ کردن اصلا خوشم نمی یاد....(ولی دوستار سرعتم)
    در حد 1200-1400 چه برندی و چه مدلی برام خوبه؟(می خوام برای برنامه نویسی حالا حالا ها برام کار کنه)(به این آسونیا خراب نشه!!)(باهاش بشه بازی هم کنی)

خیلی ممنون(در حد تیم ملی)
    سلام دوستان کسی نیست جواب ما رو بده ...
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان عزیز نظرم عوض شد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

یکی از دوستام می خواد Vaio Z590 UAB رو بگیره این گرافیک مربوط به اون مدله نه Vostro.
    البته نمی خواد باهاش بازی کنه در همین حد که ویندوز 7 رو راحت اجرا کنه و با گرافیکش مشکل نداشته باشه.
    چون می خواد کلی پول بده می خواس که پشیمون نشه ، منم بهش گفتم نمی دونم گرافیکش در چه حدیه،
    البته کارش طراحی وبه ومرتب باید لپ تاپشو این بر اون برببره و با یه برنامه ای به نام دریم ویور (اگر اشتباه نکنم ) کار میکنه ، این کارت گرافیک با این برنامه مشکل نداره ؟یعنی کاملا راحت اجرا میکنه نه اینکه فقط اجرا کنه ها؟
    با تشکر
    خب من کار نکردم و نمیتونم نظر قطعی بدم ولی فک نکم مشکلی باشه..
    در ضمن من خرید سری Z سونی رو اشتباه میدونم آخه دیگه کاش یکم نسبت به قیمتش بهتر بود..

9. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی اگه میخواین برین سری زد رو بگیرین و تصمیم قطعیه من پیشنهاد میکنم دست نگه دارین و با همون قیمت و تو همون رنج یه اپل شیک بگیرین که کلاسم داره!!

11. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

[QUOTE=kiuq;4691363]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [COLOR="Silver"]
    خوب ممنون از کمکتون
    این مدل کش 3 داره و من 6 رو نیاز دارم فکر کنم همون 1557 از همه شون تو این رنج بهتر باشه
    فقط یه چندتا سوال برام باقی میمونه تا برم واسه خرید
    1-گارانتی چی واسه دل معتبر هست؟بعد مثلا زیگورات قسطی هم میده؟ یا نقد؟
    2-1557 رنگ های دیگه هم داره یا بعدا میاد؟ چونتوی ساین زیگورات زده بود colorfull ولی من تو بازار ایران و رضا فقط رنگ طوسی رو دیدم
    3-گرافیکش چطوره؟ از پس بازی های امروزی بر میاد آخه میخوام تو مواقع بیکاریم بازی و فیلم ببینم
    و از همه مهم تر به نظرتون قیافش چطوره؟
    Last edited by m9780d; 19-02-2010 at 21:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستی اگه میخواین برین سری زد رو بگیرین و تصمیم قطعیه من پیشنهاد میکنم دست نگه دارین و با همون قیمت و تو همون رنج یه اپل شیک بگیرین که کلاسم داره!!
    روی اپل میشه کار طراحی وب کرد با اون برنامه ؟
    وزنش زیاد نیس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •