اکو فکر نکنم 5شنبه جمعه ها رایگان باشه .....
آخه توی سایتش در این مورد چیزی ننوشته ....
اکو فکر نکنم 5شنبه جمعه ها رایگان باشه .....
آخه توی سایتش در این مورد چیزی ننوشته ....
من adsl از شرکت صبا نت تهران دارم و نمایندگی اهواز شرکت شرکت فارا هست .
و هم سرعت خوبه و هم هزینه من 128 گرفتم سه ماهه با 5 گیگ دانلود و سرعت دانلود صبح تا 50...و شب و ظهر 5 تا 15
و قطعی نداره![]()
من adsl از شرکت صبا نت تهران دارم و نمایندگی اهواز شرکت شرکت فارا هست .
و هم سرعت خوبه و هم هزینه من 128 گرفتم سه ماهه با 5 گیگ دانلود و سرعت دانلود صبح تا 50...و شب و ظهر 5 تا 15
و قطعی نداره![]()
ببین از لحاظ کیفیت که فرقی با هم ندارن.
اول باید ببینی مصرفت چقدره که اکو بگیری یا آرت.
البته شما 128 میخوای بگیری یا سرعت بالا؟
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
سلام از اینکه می خوای ADSL بگیری بهت تبریک میگم!
بنظر من مودم رو خودت از بازار آزاد تهیه کن، به نقعته!
چرا؟! چونکه اونا مودم رو می اندازن بهت!
من خودم مودممو خریدم 28 تومن، آخه انتظار بالایی از مودمم ندارم! مثلا 6تا پورت و وایرلس بودنش!
اینا فقط خرج الکیه!!!
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
فکر نکنم همچین چیزی باشه، چونکه من پنج شنبه جمعه ها که مصرف می کنم جزء ترافیکم حساب میشه![]()
فکر نکنم همچین چیزی باشه، چونکه من پنج شنبه جمعه ها که مصرف می کنم جزء ترافیکم حساب میشه![]()
از دوستان کسی هست که منطقه گلستان باشه و مشتری طلوع رایانه باشه؟
من تعرفه قدیم شاتل رو که تو سایت نیماد زده رو دیده بودم، دیروز تو سایت شاتل رفتم، تعرفه ترافیک اضافه عوض شده. من میخوام 3 ماهه بگیرم، با حدود 20 گیگ ترافیک اضافه. قیمتش مناسبه. البته سرعت 512 میخوام بگیرم( با استفاده از هیئت علمی دانشگاه ). پس به هیچ وجه آرت نمیصرفه.
حساب کردم حدود 114 تومن برای 3 ماه میشه، قیمتش مناسبه. تحقیق هم کردم تو گلستان خوب جواب میده.
تو چیزی که تو سایت نیماد زده بود گفته بود 10 گیگ 60000 تومنه و بیشتر از 10 گیگ اضافه ترافیک، هر گیگ 6000 تومن حساب میشه. من دیدم که 20 گیگ میشه 120000 تومن، دیدم زیاده، ولی تو تعرفه جدید 20 گیگ رو 72100 تومن میده.
با توجه به جمیع جوانب همون اکو به صرفه تره.
راستی بچه ها. سرعت دانلود اکو شاتل تو ساعت ترافیک مجانی(1-7) چطوره؟
خیلی از دانلود تو روز پایینتره؟
بچه ها اینو دیدی ...
البته ربطی به موضوع تاپیک نداره ها ...
راستی به همه ی طرفداران پرسپولیس قهرمانی در جام حذفی رو بهشون تبریک میگم .....
Last edited by A.J; 24-05-2010 at 19:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)